- jumatate de cana de faina de migdale
- jumatate de cana de faina de seminte de in (de preferat cele galbene) sau un sfert de cana de faina de seminte de in cu un sfert tarate de ovaz (cele de grau pot da un gust putin amar)
- 1 lingurita de praf de copt
- 8 oua de prepelita (sau 2-3 oua de gaina)
- 1 praf de sare
- 1 lingura de unt (sau ulei)
- 1-2 linguri de smantana lichida
- 1-2 linguri de apa
Separat se amesteca ingredientele uscate si apoi se adauga restul de ingrediente. Se amesteca totul bine si se baga in cuptorul de microunde pentru cateva minute (se verifica cu scobitoarea).
Am facut o si la cuptorul normal. La cel normal, face crusta frumos. La microunde creste mai frumos. Eu o congelez in pungute, cate 2-3 felii si imi scot cat mananc in fiecare zi. In prima poza e doar cu faina de seminte de in, in a 2 a poza are si tarate.