Rulada de varza umpluta cu cartofi, morcovi si brinza
#1
Postat 24 January 2013 - 12:02 AM
http://www.coquinari...lo-di-verza-ecc
Am oparit citeva frunze de varza pe care le-am suprapus pe o bucata de aluminiu si inauntru am pus un amestec facut cu 600 gr de cartofi fierti pasati, 200 gr morcovi fierti taiati bucatele, 1 ou, 120 de gr de ementhal si sare, piper si patrunjel
am rulat totul si copt la cuptor cred mai mult de o ora, apoi l-am pus la racit si taiat a doua zi, inainte de a-l incalzi am presarat un pic de parmigiano ras, mie mi-a placut foarte mult
#2
Postat 25 January 2013 - 09:19 AM
Cu umplutura putem sa "batem campii" cum vrem, ca avem loc!
#3
Postat 25 January 2013 - 10:38 AM
#4
Postat 25 January 2013 - 10:42 AM
#5
Postat 25 January 2013 - 10:59 AM
Aaaa, sau mai bine incerc cu niste piept de pui alergat, despre care mi s-a zis ca nu e bun la mancat, dar tocat marunt, amestecat in piure nu se mai simte, corect??
#6
Postat 25 January 2013 - 05:39 PM
Da, am rulat-o in staniol si am "aruncat-o" in cuptor
#7
Postat 25 January 2013 - 06:15 PM
Da' daca tot ati inceput sa va ganditi la inlocuitori, nu puteti sa-mi dati ceva idei la inlocuit cartofii?
#9
Postat 25 January 2013 - 06:22 PM
Eu nu am vazut pe aici mazare galbena, da' nu-i bai, voi folosi din cea verde.
Multumesc de idee!
#10
Postat 25 January 2013 - 06:38 PM
sorinadaniela, la 25 January 2013 - 06:22 PM, a spus:
mie mi se pare diferență mare și de gust și mai ales de consistență între mazărea uscată verde și galbenă. cea verde se fierbe mai greu și nu se face așa fină pasta. mai degrabă aș folosi ca înlocuitor năut. dar poate la voi e altfel cea verde, sau am nimerit eu una mai proastă...
#11
Postat 25 January 2013 - 06:54 PM
e o buna idee nautul, imi place, dar in cazul asta as mari cantitatea celeilalte legume, mi-e teama sa ca prea mult naut e prea inecacios
important e sa fie ceva care da o consistenta ca piureul de cartofi
#12
Postat 25 January 2013 - 07:04 PM
#13
Postat 25 January 2013 - 07:40 PM
#14
Postat 25 January 2013 - 07:42 PM
#15
Postat 25 January 2013 - 09:26 PM
Multam de precizare!
#16
Postat 25 January 2013 - 09:38 PM
io as manca o felie si-asa, mi-e o pofta de-un cartof!
#17
Postat 25 January 2013 - 10:12 PM
moatza, la 25 January 2013 - 09:38 PM, a spus:
io as manca o felie si-asa, mi-e o pofta de-un cartof!
Lintea merge.
Sa nu-ti zic vreo prostie, asa din ce-mi mai aduc eu aminte, bobul poate fi consumat crud. Ce ma intereseaza pe mine le-am bagat la tartacuta si cum bobul proaspat am constatat eu ca nu-l gasesc banuiesc ca i-am dat stergere de pe memorie. Sunt foarte practica atunci cand se vorbeste de lasat spatii goale pt viitoarele informatii... sterg fara mila. (cu alte cuvinte sunt o uituca)
Asa ca ma duc sa caut in tabel.
Am revenit dupa ce m-am benoclat in tabel.
Ig bob crud 40
Ig bob gatit 65
In concluzie, pt F1 se poate consuma crud fara grasimi sau pt F2 crud cu grasimi. Eu nu ma risc sa-l pap gatit.