Chec fara nume
#21
Postat 26 January 2013 - 09:35 PM
Cerra, mie nu prea mi se afaneaza kekurile doar cu faina de migdale, chiar vreau sa vad sectiunea ta. adica nu ma intelege gresit, imi place, dar e altceva. de-aia nu mai fac prajituri de-astea gen kek, daca-i vorba sa fie monti.
[/quote]
Nu am dc sa ma supar. Si eu in astea fara faina sunt junioara asa ca orice sfat este bine primit. Este bun nimik de zis dar este altceva.Scrie la han cum faci tu.
#22
Postat 28 January 2013 - 11:44 AM
Nu-i inecacios ca multe alte checuri.Azi la scoala Manu a avut checul tau, Adriana!
#23
Postat 28 January 2013 - 05:28 PM
Intr-adevar nu e inecacios.
eu l-am refacut ieri fara cacao dar cu lapte de soia si o esenta de migdale, am pus deasupra cranberries date prin faina si n-au intrat deloc in aluat, au ramas toate deasupra, ar fi trebuit sa le amestec in compozitie dar na, daca bucatelele de rahat au coborit toate ma asteptam si cu astea sa se intimple la fel, mi-a placut mai mult prima data. asta a iesit mai colorat cred ca de la laptele de soia care e ceva mai inchis la culoare decit cel de orez
#24
Postat 28 January 2013 - 05:34 PM
stella, la 26 January 2013 - 04:58 PM, a spus:
pai chiar vroiam sa ti-o cer cind ai pus pozele pe fb
cerra, la 26 January 2013 - 05:52 PM, a spus:
deci a fost bun
e crescut bine? ca nu-mi dau seama din poze
moatza, la 26 January 2013 - 08:41 PM, a spus:
tie ti s-a dus la fund compozitia neagra ptr ca a fost mult mai dens aluatul cu cacao
pai si cum faci sa fie densitatea egala?
#25
Postat 28 January 2013 - 05:52 PM
#26
Postat 28 January 2013 - 09:52 PM
Adriana, la 28 January 2013 - 05:34 PM, a spus:
de ex, am de pus 2 cani de faina si 4 lg cacao. si vreau kek marmorat.
fac aluatul normal dar opresc din cantitatea de faina 4 lg
impart in 2 aluatul
intr-o parte pun cele 4 lg faina
in cealalta parte pun cele 4 lg cacao
marmorez cum vreau/pot
#27
Postat 28 January 2013 - 10:29 PM
Oricum, jumatate este papat.
[/quote]
deci a fost bun
e crescut bine? ca nu-mi dau seama din poze
[/quote]
Da, a crescut bine dar dupa cum am zis eu am facut la jumatate din reteta pusa de tine si binenteles montificat. Este inalt de 6 cm si lung de 30cm.
Foarte bun!
Imi doream sa il fac original dar va venii si vremea aia cand o sa il fac si chiar sa si gust putin din el.
#28
Postat 28 January 2013 - 10:39 PM
moatza, la 28 January 2013 - 09:52 PM, a spus:
fac aluatul normal dar opresc din cantitatea de faina 4 lg
impart in 2 aluatul
intr-o parte pun cele 4 lg faina
in cealalta parte pun cele 4 lg cacao
marmorez cum vreau/pot
ok, mersi, incerc
#29
Postat 30 January 2013 - 10:40 AM
In weekend il refac sa fie fata multumita!I-am si zis reteta o am de la Adriana.
Cum care Adriana?Mama lui Pufi!
#30
Postat 30 January 2013 - 08:31 PM
a lui Puffy si Perla. i-ai aratat-o?
si eu il refac iar cind se termina asta, dar ca prima data
#31
Postat 31 January 2013 - 03:04 PM
A intrebat daca se inteleg bine.Ca Rex si Dora la mama, se ignora reciproc.Rex saracu' e suficient ca mama sa se uite urat la el si se dizolva.
On topic:
Acum e in cuptor.Jumatate din cantitate: mi-au iesit 6 muffin si un chec.
#32
Postat 31 January 2013 - 07:49 PM
#33
Postat 07 February 2013 - 10:44 PM
Cred ca e de la fructoza culoarea schimbata pentru ca l-am facut si cu lapte de soia si fructoza si era tot asa inchis la culoare, de data asta am folosit lapte de orez si fructoza si e tot inchis. Prima data credeam ca fusese de la laptele de soia, dar fiind si acum asa cred totusi ca e de la fructoza.
E un pic mai diferit dar e bun si asa
#34
Postat 08 February 2013 - 10:51 AM
#35
Postat 08 February 2013 - 04:36 PM
Si am schimbat si uleiul data asta, de floarea soarelui.
#36
Postat 10 February 2013 - 03:45 PM
#37
Postat 17 February 2013 - 07:10 PM
Tot cu fructoza, ulei de floarea soarelui si lapte de orez.
A iesit iar deschis la culoare
#38
Postat 17 February 2013 - 07:21 PM
a iesit perfect!
acum esti impacata ca nu de la fructoza nu? oricum ramane enigma:)
#39
Postat 17 February 2013 - 08:08 PM