Forum Culinar: Bindae Duk - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bindae Duk Coreea

#1 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 27 January 2013 - 09:35 PM

Dedicatie pentru fanii de kimchi :

Poate ati vazut prin pravaliile asiatice o punga cu graunte galbene care arata cam asa :
Imagine postata

Goliti jumate de punga (500g) într-un castron, spalati, acoperiti cu apa. Daca vreti un rezultat mai crocant, puneti si un pumn sau doi de orez, de preferinta sticky.
Lasati peste noapte sa se umfle, scurgeti bine, spalati. Bagati la mixer cu un pic de apa (jumatate de pahar), sare, piper, doi catei de usturoi, o ligura doua de sos de soia.
Mixati bine pîna obtineti o pasta. Adaugati : un ardei iute curatat de seminte si tocat, doua fire de ceapa verde tocate, un deget de ghimbir ras, kimchi tocat, dupa gust,(eu pun cam 1/4 kimchi din cantitatea de pasta).
Mai puteti adauga : ardei gras tocat, dovlecel tocat, jambon sau piept afumat taiat cuburi, carne de porc tocata, graunte de susan rumenite. Eventual ceva verdeturi, frunze de coriandru tocate de pilda.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-3-13593150663782.jpg

Încingeti ulei într-o tigaie, turnati cam doua linguri de pasta, etalati bine, stil pancake ratat.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-3-13593152984222.jpg

Lasati sa se rumeneasca binisor, întoarceti pe partea cealalta pîna se rumenesc frumos.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-3-13593153171421.jpg

Srviti reci sau calde cu un sos de soia 2/3, otet de orez (corean sau japonez) 1/3, cîteva picaturi de ulei de susan.

Pofta buna!
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#2 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 27 January 2013 - 10:41 PM

Ce bine arata! E Monti, si cred ca se poate face si din linte :toothy9;

#3 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 30 January 2013 - 10:51 AM

Aici nu se poate da "Laic" ?

:)
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#4 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 30 January 2013 - 12:35 PM

haha, am vazut forumuri unde se poate :) mie mi-ar placea :)

#5 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 January 2013 - 12:39 PM

O sa incerc si eu cu linte, pana fac rost de mazare din asta. :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 January 2014 - 05:36 PM

Eu tot am citit dar nu am inteles ce e kimchi. Nici nu am vazut, adevarul e ca nici nu am cautat.
Dupa ce ar trebui sa ma uit prin rafturi? Borcan, cutie, punga?
Sorina

#7 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,293
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 29 January 2014 - 06:17 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 January 2014 - 05:36 PM, a spus:

Eu tot am citit dar nu am inteles ce e kimchi. Nici nu am vazut, adevarul e ca nici nu am cautat.
Dupa ce ar trebui sa ma uit prin rafturi? Borcan, cutie, punga?


Kimchi este varza marinata cu tot felul de mirodeni, sau poate fi si ridiche. De obicei o gasesti la borcane, mai mici sau mai mari, in magazinele asiatice.

Imagine postata

Imagine postata
brain loading....please wait....

#8 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 29 January 2014 - 06:31 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 January 2014 - 05:36 PM, a spus:

Eu tot am citit dar nu am inteles ce e kimchi. Nici nu am vazut, adevarul e ca nici nu am cautat.
Dupa ce ar trebui sa ma uit prin rafturi? Borcan, cutie, punga?



Sorinel, facura maestrul Paparotti si Zerda, vezi prin forum
fiica dacilor

#9 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 January 2014 - 06:42 PM

Multumesc mult, fetelor!
Ma duc sa caut si prin forum.
Sorina

#10 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 January 2014 - 08:37 PM

Uite aici la muraciuni' Sori' http://artaculinara....r/page__st__120 :notworthy:

#11 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 January 2014 - 11:00 PM

Mulțumesc Geany! Cred că mai degrabă le cumpăr, asta dacă oi găsi.
Sorina

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi