Am gasit supa asta intr-o carte despre Toscana. Supa se numeste ribollita, dar eu am modificat-o usor.
1 ceapa
1 morcov
2 tulpini de telina
o bucata de varza (reteta cerea cavolo nero)
2 cartofi potriviti
frunze de sfecla (eu nu am avut)
500 g fasole fiarta
patrunjel
1 lingura de bulion
Ceapa, morcovul, telina, varza si cartofii se taie bucatele si se calesc la foc mic 30 min.
Se adauga frunzele de sfecla si se mai lasa 5 min pe foc. O treime din fasolea fiarta se face piure si se adauga la amestecul de legume.
Se adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba inca 10 min. La sfarsit se adauga si restul de fasole boabe si patrunjelul si lingura de bulion.
Pagina 1 din 1
Supa de fasole
#1
Postat 15 February 2013 - 08:15 PM
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#2
Postat 15 February 2013 - 10:28 PM
Mama ce imi place, mai ales ca vreau sa tin doua saptamani post. Mersi!
Heave ho, buccaneers ;)
#3
Postat 15 February 2013 - 10:32 PM
Frunze de sfecla nici eu nu am, dar restul cred ca le-as putea gasi prin casa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#4
Postat 15 February 2013 - 11:08 PM
ma bucur ca va tenteaza. E o varianta la clasica ciorbita de fasole.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1