Forum Culinar: Dieta Montignac - Tort de ciocolata (fara oua) - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Tort de ciocolata (fara oua) furata de la Anny

#1 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 March 2013 - 10:37 PM

Dupa cum se vede, reteta e furata de la Anny si o gasiti aici .


Vezi postareaany_annette, la 09 November 2011 - 11:52 AM, a spus:

Reteta am ochit-o mai demult aici http://www.cookaroun...ad.php?t=114697

Poate fi mancata ca atare sau folosita ca blat, taiata si umpluta cu nutela, creme de ciocolata, etc.

E foooarte moale, umed, nu e sec absolut deloc.

Ingrediente:
200 gr de faina monti
250 gr de zahar... 100-120g fructoza (depinde de cat de dulce o preferati)
75 gr de cacao amara
450 gr de lapte monti
40 gr de ulei de floarea soarelui
un plic de praf de copt

Am amestecat intr-un castron faina, zaharul, cacaoa, praful de copt.

Am adaugat laptele si uleiul, am amestecat bine si am turnat intr-o tava unsa cu unt si presarata cu cacao iar pe fundul tavii am pus hartie de copt.

Am dat la cuptor la 160 de grade pentru 40 de minute





Vezi postareasorinadaniela, la 16 November 2011 - 03:23 PM, a spus:

Am facut-o aseara... ma tin departe de ea, nu de alta dar mai e o bucatica si parca as vrea sa o am pt maine la micul dejun. Asta daca populatia nu mi-o da gata in dupa amiaza asta.
Buna rau... seamana la nebunie cu negresa pe care ne-o facea mama cand eram mici. O bunatate!
A, bine-inteles ca eu am monticizat-o. In loc de:
- 200g faina am pus 100g faina integrala si 100g tarate de ovaz
- 250g zahar am pus 150g fructoza (data viitoare cred ca am sa pun mai putin)
- 450g lapte cu lapte monti (smantana diluata cu apa).
Si gata, in rest am respectat reteta.
Nu stiu daca am timp in seara aceasta sa o refac, ca am o reuniune (de fapt doua) cu parintii. Cred ca-i mai bine asa. E asa de buna ca iar o pap pe toata. Au apreciat-o si mofturosii mei.

Multumesc mult Anny! Tot ce am furat de la tine a devenit o obisnuinta in casa noastra.



Dupa cum vedeti aceasta frumusete de torta o fac de mai bine de un an. Se face in 5 minute si se arunca la cuptor. Exceptional de buna!
De data asta am imbracat-o in straie de sarbatoare... ceva migdale pe deasupra.

Aici inainte de cuptor...

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632066539163.jpg

De abia scoasa din cuptor...

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632066801588.jpg

Si o feliuta pt voi...

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632067052521.jpg
Sorina

#2 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 13 March 2013 - 10:43 PM

Alta ciocolatoasa care arata excelent :)

#3 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 March 2013 - 10:59 PM

Foarte bine arataaaaaa!

#4 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 March 2013 - 11:13 PM

Multumesc, fetelor! Adevarul ca e foarte buna si are si avantajul de a se face imediat. Iti trebuie doar un castron si o furculita, nici macar nu trebuie sa folosesti mixerul. E intr-adevar reteta vitezei.
In timp ce era la cuptor, eu m-am dus sa-mi fac un dus. Mai simplu de atat nici ca se poate.
Sorina

#5 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 14 March 2013 - 10:50 PM

Foarte bine arata tortuletul .Felicitari !

#6 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 14 March 2013 - 11:24 PM

De cind m-am invatat cu retetele astea Monti, ma tot gindesc cum poate lumea sa piarda si juma de zi ca sa faca o prajitura :)

#7 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 March 2013 - 01:11 PM

Vezi postareaCarmella, la 14 March 2013 - 11:24 PM, a spus:

De cind m-am invatat cu retetele astea Monti, ma tot gindesc cum poate lumea sa piarda si juma de zi ca sa faca o prajitura :love7:


Depinde de ce prajitura alegi sa faci. Eu in jumatate de zi si inainte faceam multe feluri nu unul singur.Astea monti sunt simple nu complicate si merg repede.

#8 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 29 June 2013 - 10:48 PM

Exceptionala tarta asta!Am respectat reteta,numai ca deasupra am taiat cam o piersica din aia turtita in bucatele.Chiar au trecut si prietenii nostrii pe aici si au gustat;le-a placut si lor,au crezut ca e cu nuca,din cauza taratelor :P Mersi sorina pt transformarea retete si lui any pt postarea originalului :P
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#9 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 July 2013 - 07:19 PM

Ma bucur că v-a plăcut. Mie îmi place la nebunie și o fac mai mereu când sunt în lipsă de timp, și cum sunt mai mereu în lipsă de timp...
Sorina

#10 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 May 2022 - 10:56 AM

Imagine atasata: monthly_05_2022/post-133-0-88928900-1651913813.jpg
Sorina

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi