costita feliata subtire, dar si fara carnoase, doar cu parmezan. Toate cele trei variante mi-au placut foarte mult
Ingrediente:
- 9 bucati sparanghel alb curatat, ca n-am gasit verde
- sunca, bacon - feliate finut
- felioare subtiri de parmezan
- 1 foaie de aluat foietaj, taiata în noua fîsii
- 1 galbenus + 2 linguri lapte
- 1 mînuta seminte de floarea soarelui
Un sfat - egal cu ce le umpleti, nu renuntati la semintele de floarea soarelui. Dupa parerea mea, încoronarea acestor betigase!!!
Pregatim ingredientele.
Pe felia de sunca, bacon sau ce-o fi, se pun cîteva felioare/aschii de parmezan,
sparanghelul deasupra. Se înfasoara.
Apoi se roleaza în fîsia de aluat.
Se aseaza "trabucurile" pe o tava cu hîrtie de copt,
se pensuleaza cu amestecul de galbenus cu lapte,
si se presara deasupra semintele de floarea soarelui.
Se da tava în cuptorul preîncalzit la 200 °C, pîna va place cum s-au rumenit!
Un deliciu! Deci mie mi-au placut enorm!
Merci Adriana si Giallo Zafferano!