Forum Culinar: Ton de iepure - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ton de iepure

#21 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2013 - 11:33 PM

 Mutti, la 04 November 2013 - 09:30 PM, a spus:

Aha!

Bine ai revenit!

si...acum ca ai revenit incep cu intrebarile :) :

  • oare cum ar merge retzeta asta cu carne de caprioara? ( intrebarea vine de la socrella...)
  • Merge si incalzit? ( noi l-am mancat rece)



pupici


Felul asta de mancare se mananca numai rece (ati facut bine), deci nu merge incalzit. Reteta originala e cu iepure, dar se face foarte bine si cu carne de pui.
Dac-as fi in locul socrellei tale, caprioara as face-o in alt mod, unu' la mana pentru ca habar n-am daca se preteaza la reteta asta, doi la mana pentru ca e un tip de carne care chiar ar fi pacat sa n-o gusti preparata asa cum scrie la carte. Sincer.
Cum ar trebui preparata? N-am nici cea mai mica idee, pentru ca n-am avut norocul sa pregatesc niciodata carne de caprioara :) .
Bine te-am regasit :floare: !

#22 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 November 2013 - 09:44 AM

Acum ca am gasit si eu o sursa de iepure asta va fi prima reteta pe care o sa o facem.
Any, :floare: , nici nu stii cat de mult ma bucur ca te vad!

#23 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 05 November 2013 - 08:51 PM

Nu pot sa zic ca e fain cand se termina vacantele,dar in cazul tau,Any , chiar bine ca s-a terminat, :D indiferent de cauza !Si chiar daca nu pot sa-ti spun 'welcome back',pentru ca nici eu n-am prea avut timp sa dau mai mult cu subsemnatul,dar iti zic ca-mi pare bine sa te citesc din nou,aici si oriunde! :71:

 any_annette, la 04 November 2013 - 11:33 PM, a spus:

 Mutti, la 04 November 2013 - 09:30 PM, a spus:


[*]oare cum ar merge retzeta asta cu carne de caprioara? ( intrebarea vine de la socrella...)



Dac-as fi in locul socrellei tale, caprioara as face-o in alt mod, unu' la mana pentru ca habar n-am daca se preteaza la reteta asta, doi la mana pentru ca e un tip de carne care chiar ar fi pacat sa n-o gusti preparata asa cum scrie la carte. Sincer.
Cum ar trebui preparata? N-am nici cea mai mica idee, pentru ca n-am avut norocul sa pregatesc niciodata carne de caprioara :D .
Bine te-am regasit :rolleyes: !


Fara sa ma dau specialista(ca nu sunt) dar avand ocazie cateva ori de 'ma-ntalnit' cu, carne de caprioara (si vreo 2 ocazii cu cea de iepure )as zice si eu ca Any ca nu merge, pentru ca, personal mi se pare ca-i mult mai tare si mai cu 'atze' in comparatie cu cea de iepure. Cea mai 'catifelata' carne de caprioara facuta de mine pana acum a fost dupa metoda 'boeuf stroganoff''. Chiar si-asa,mie tot cea cu vita imi place mai mult,pe care am pregatit-o chiar azi. De gustibus..... :thumleft:

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi