Am pus un strop de ulei in tigaie, am adaugat pieptul de pui taiat feliute si l-am lasat sa se prajeasca pe o parte, l-am intors pe partea cealalta si am adaugat sare, piper, rosii micute taiate in doua, tarhon si un strop de sampanie roz Morlet.
Mi-a placut mult, era molcut si bun.
Pagina 1 din 1
Piept de pui feliute cu rosii micute
#2
Postat 04 August 2013 - 06:20 PM
O reteta pe cat de usoara pe atat de savuroasa.
compozitie
100 gr piept de pui fiert fara piele
100 gr rosii mici
20 gr masline
oregano si busuiac
Se pun toate in tigaia neaderenta si se calesc la foc iute cateva minute
produsul finit, bonus cateva fire de menta proaspata...tocmai sosisera din curte impreuna cu sotul..sau invers?
portia --240 cal multumesc Adriana
compozitie
100 gr piept de pui fiert fara piele
100 gr rosii mici
20 gr masline
oregano si busuiac
Se pun toate in tigaia neaderenta si se calesc la foc iute cateva minute
produsul finit, bonus cateva fire de menta proaspata...tocmai sosisera din curte impreuna cu sotul..sau invers?
portia --240 cal multumesc Adriana
Arata acest topic
Pagina 1 din 1