Forum Culinar: Fotografii cu bubuletii nostri - Forum Culinar

Salt la continut

• 146 Pagini +
  • « Prima
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fotografii cu bubuletii nostri

#1241 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 March 2012 - 05:12 PM

Boni sa ti traiasca domnisorica...ii sta bine, a ti scapat de chinul de dimineata si in plus e superincintata!!
Ce mai... a venit primavara!

#1242 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 March 2012 - 05:17 PM

Dani Imagine postata

carmen, multumesc. da, toata lumea e fericita :thumleft:

#1243 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 02 April 2012 - 11:04 PM

Domnisorul, mandru nevoie mare de decoratia din frunte, pe care de la prima ora a etalat-o la educatoare si la colegi.. in semn de.. ce tare-s eu si nimeni nu mai e ca mine, a avut astazi ultima lectie de piscina, cu gradinita, lectie la care au putut asista si parintii... care mai de care mai emotionat sa isi vada odrasla la apa, odrasle deja obisnuite, innotatoare.. sau mai putin pregatite.
Sa lasam totusi pozele sa vorbeasca:)
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata
Imagine postata

#1244 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 02 April 2012 - 11:09 PM

Ali, micutul innotator e frumos si dulce foc! Ii prevad un viitor ...rapitor!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1245 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2012 - 11:20 PM

Imi doresc sa fie fericit, nu-l vreau un geniu daca nu vrea si el asta... Lumea ma condamna uneori, spre exemplu acum... el vrea parul lung, ca vrea sa fie ca mine si asta ii face ochii sa sclipeasca, asa ca eu, ii dau voie sa isi tina parul lung, nu-l taiem, pana cand va decide altfel si nu vorbesc asa doar pentru ca e copilul meu, insa e un copil bun si ascultator, sensibil. Astazi dupa gradinita a adormit, era prea obosit si acum inca se foieste, la un moment dat am strigat la el si mi-a zis "scuza-ma mami ca te supar, dar nu vine somnul" si in felul asta chiar imi trece. Eu as face orice pentru el si el pentru mine, nu suporta sa ma vada trista, nu suporta sa fiu suparata si cu atat mai mult pe el, pentru mine schimba tot. El e darul meu de acum aproape 5 ani si asa cum a zis cineva, continua sa fie darul meu in fiecare zi, pentru ca el este al meu astazi dar a fost al meu si in vietile anterioare si va fi al meu si in cele ce vor mai fi! Si m-am emotionat rau!
Imagine postata

#1246 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 April 2012 - 08:09 AM

Vezi postareaalimocanu, la 02 April 2012 - 11:04 PM, a spus:

Domnisorul, mandru nevoie mare de decoratia din frunte, pe care de la prima ora a etalat-o la educatoare si la colegi.. in semn de.. ce tare-s eu si nimeni nu mai e ca mine, a avut astazi ultima lectie de piscina, cu gradinita, lectie la care au putut asista si parintii... care mai de care mai emotionat sa isi vada odrasla la apa, odrasle deja obisnuite, innotatoare.. sau mai putin pregatite.

Vezi postareaalimocanu, la 02 April 2012 - 11:20 PM, a spus:

Imi doresc sa fie fericit, nu-l vreau un geniu daca nu vrea si el asta... Lumea ma condamna uneori, spre exemplu acum... el vrea parul lung, ca vrea sa fie ca mine si asta ii face ochii sa sclipeasca, asa ca eu, ii dau voie sa isi tina parul lung, nu-l taiem, pana cand va decide altfel si nu vorbesc asa doar pentru ca e copilul meu, insa e un copil bun si ascultator, sensibil. Astazi dupa gradinita a adormit, era prea obosit si acum inca se foieste, la un moment dat am strigat la el si mi-a zis "scuza-ma mami ca te supar, dar nu vine somnul" si in felul asta chiar imi trece. Eu as face orice pentru el si el pentru mine, nu suporta sa ma vada trista, nu suporta sa fiu suparata si cu atat mai mult pe el, pentru mine schimba tot. El e darul meu de acum aproape 5 ani si asa cum a zis cineva, continua sa fie darul meu in fiecare zi, pentru ca el este al meu astazi dar a fost al meu si in vietile anterioare si va fi al meu si in cele ce vor mai fi! Si m-am emotionat rau!

Superb si delfinasul tau cucuiet! :71: Din randurile tale se vede cat de mult iti iubesti puisorul, dar si cat de mult tine el la tine! =)) :P

#1247 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 03 April 2012 - 08:27 AM

ali, m-ai emotionat Imagine postata asa de frumos ai scris...Imagine postata
sa-ti traiasca sanatos copilul, si sa fie mereu asa de bun. iar legatura voastra sa ramana asa speciala cum este acum. va doresc sa fiti fericiti Imagine postata

#1248 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 April 2012 - 08:29 AM

Ce frumusel e pestisorul auriu!!
Sa ti traiasca!! =)) :P

#1249 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 03 April 2012 - 09:26 AM

Sa-ti traiasca puiul Alina, pot sa iti zic din proprie experienta ca legatura asta speciala se perpetueaza si creste in timp o data cu cresterea puiului! Sa fiti sanatosi si norocosi! :floare:
Imagine postata

#1250 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 April 2012 - 09:30 AM

Frumos foc delfinasul!! Un cucui trece repede, asculta la un expert, cate am avut nu-mi ajung toate degetele sa le numar!! Ai un copil frumos si intelept!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1251 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 03 April 2012 - 11:20 AM

Pup dulce un baiat cu decoratie in frunte!!! :toothy9;
Cate decoratii o sa mai faca el!!!
GEORGIA

#1252 Useril este offline   cristinaD 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 03 April 2012 - 11:41 AM

Vezi postareaalimocanu, la 02 April 2012 - 11:20 PM, a spus:

Alina esti o mamica minunata! Sa-ti traiasca feciorasul si sa-ti aduca numai bucurii!

#1253 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 April 2012 - 12:38 PM

Sarut-mana fetelor. Hazel, m-as bucura enorm sa fie asa, uneori am senzatia ca n-as putea sa simt mai mult decat simt pentru el, pentru ca e enorm, dar daca zici ca mai si creste sentimentul... iuuuhuu:)Sper sa isi pastreze sentimentele pentru mine si mai tarziu. Eu cu mama nu am o relatie buna, pentru ca niciodata n-a dorit sau n-a stiut cum sa faca asta.
Duminica m-am certat putin cu ea, vine ocazional desi locuieste aproape , iar Darius, fara ca nimeni sa ii spuna ceva insa preluat probabil de la mine, nu are asa sentimente bune pentru ea... O baga in seama si nu prea. Iar ea, chipurile ca sa il faca sa reactioneze, adica sa mearga la ea in brate, i-a zis ceva... completand la sfarsit cu .. "oricum nu meriti".
M-am suparat si i-am replicat ca nici nu il cunoaste ca sa poata sa spuna ce merita si ce nu merita copilul. Dar deh, astea is deja alte discutii, pentru alte topice probabil.
Va multumesc inca o data. El e mandru cand pun poze cu el:)
Imagine postata

#1254 Useril este offline   Icey 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 14-April 11

Postat 04 April 2012 - 09:56 AM

Ce minuni de copilasi aveti! fiecare deosebit si special in felul lui! :rolleyes: :violent1: :toothy9;

#1255 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 April 2012 - 10:00 AM

Vezi postareaIcey, la 04 April 2012 - 09:56 AM, a spus:

Ce minuni de copilasi aveti! fiecare deosebit si special in felul lui! :violent1: :toothy9; :love7:

Si minunile tale cand le mai vedem? :rolleyes:

#1256 Useril este offline   Icey 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 14-April 11

Postat 04 April 2012 - 03:58 PM

Foxyy iata-i si ai mei :toothy9;
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#1257 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 04 April 2012 - 04:13 PM

Vezi postareaIcey, la 04 April 2012 - 03:58 PM, a spus:

doamne ce cresc!!! cum ii vedem "din an in pasti" se observa tare schimbarile.
baiatul (nu mai stiu exact cum ii cheama Imagine postata si nici cum se scrie) e al tau, gol golut. iar fetita calca pe urmele celor cu "papuci de imprumut" Imagine postata
sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

#1258 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 April 2012 - 04:40 PM

Vezi postareaIcey, la 04 April 2012 - 03:58 PM, a spus:

Sunt superbi!!! :)
Ksenia e o printesa, iar Keane (am zis bine???) e asa protector cu surioara lui.... Formeaza o pereche tare reusita! Sa va traiasca! :)

#1259 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 April 2012 - 09:13 AM

Mi-a fost dor sa-ti vad picii, Icey, sunt tare frumosi amandoi, sa-ti traiasca!

#1260 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 April 2012 - 09:41 AM

woaaaa ce puiti frumosi Icey! Intr-adevar piciul iti seamana picatura! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa aiba noroc!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 146 Pagini +
  • « Prima
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic