Forum Culinar: Fotografii cu bubuletii nostri - Forum Culinar

Salt la continut

• 146 Pagini +
  • « Prima
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fotografii cu bubuletii nostri

#1761 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 11 September 2012 - 01:39 PM

Vezi postareastella, la 11 September 2012 - 01:28 PM, a spus:

Haha, am vazut donsoara Bea in miscare permanenta.
Lili , frumoasa blonda ta..si are dreptate; na-i de ce sa te grabesti la maritis :love7:, mai bine
sa profite fata de viata fara prea mari griji.

Corect

#1762 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 September 2012 - 04:02 PM

Vezi postareaEllani, la 11 September 2012 - 11:22 AM, a spus:

Mi se pare mie sau e innebunita dupa balaceala si apa? Dar mie imi place si cum ii sta in rochita,parca-i o papusa din vitrina cu jucarii.Sa va traiasca si voi pe langa ea!

Ii place maxim balaceala oriunde si oricand, apa sa fie si joaca. Multumim si tu sa iti faci ca sa ne bucuri si noua privirile si tie sufletul.

Vezi postareamoatza, la 11 September 2012 - 11:30 AM, a spus:

sa va traiasca, Dani, e-o dragalasa si voi o superrasfatati! pare un copil f relaxat, mi-e draga!

mdaaaa, am inceput sa citesc de psihologia copilului, pentru ca donsoara nu aude decat ce vrea si apai daca vrea ceva tin-te ca nu o mai scoti la capat cu ea. Sapt trecuta cnd s-a dus tati sa o ia, ajunsa la dulapul cu pantofiori, i s-a pus pata pe niste sandale de plastic ale unei fetite de la gradi. Zor nevoie sa se incalte cu ele la plecare de nu se intelgea tati sa o convinga sa ii laase acolo ca sunt ai altui copil si ca ii cumpara altii mai frumosi. A chemat educatoarea, care vroia sa ii faca hatarul, dar tati s-a opus. Prin urmare i.a spus educatoarea: nu este voie sa luam papucii altui copil acasa, trebuie sa ii lasi la dulap. Imediat s-a executat copila, a dus frumusel singurica incaltarile la dulap, a inchis usita si-a pus incaltarile ei si gata. Educatoarea: vai ce fetita cuminte, Beatice e cea mai ascultatoare. De unde, cu noi, deloc. Oricat incerci sa ii explici, zici ca e taur, ca ma-sa. citind la psihologie, cum spuneam, am citit ca asa e varsta 2-4 ani, pana cand incepe sa inteleaga ce ii explici. Deocamdatqa de abia invata cuvinte, nu pricepe ce e si ce nu voie, decat daca arde, doare etc...
Asa, avand in vedere ca i-a promis tati, duminica i-am gasit slapi printre degete masura ei (ii incalta mereu pe ai mei si tropaia cu ei prin casa, impiedicandu-se de lungime), cu Hello Kitty. De duminica incoace, cu aia merge la plaja, pe strada, la gradi, in casa, doar la baie si in pat a acceptat sa ii dea jos, dar cu strangere de emotie ... repetand si uitandu-se unde sunt pusi: papucii, papucii...

Vezi postareaizuk, la 11 September 2012 - 11:54 AM, a spus:

Bea e o scumpa si o dulce ^_^

Multumesc mult, Izuk. Si Iza e cel putin la fel de scumpa si de dulce, mai vreau sa vad foto cu ea.

Vezi postareaboni, la 11 September 2012 - 12:23 PM, a spus:

No' aşa! Imagine postata Că prea a lipsit Bea la apel :)
Doamne cât e de activă şi şugubeaţă! Şi ce diferenţă de expresie atunci când doarme, zici că-i alt copil. Să fie sănătoasă Dani, şi să vă bucuraţi împreună de zile frumoase.
Şi mă bucur că te-am văzut şi pe tine. Atât cât am văzut pot să spun că ţi-ai atins obiectivul: poţi să te iei de mână cu Giorgi Imagine postata

Merci, de complimentele pt Bea. Da, e nazdravana, cred ca toti copiii sunt la varsta asta. Te amuza cu nazdravaniile si replicile, te scot din minti cu incapatanarea si testarea limitelor, ..., te pufneste rasul, te lasa nervii etc...
Nu, obiectivul este de 47 kg pana la sfarsitul anului (Moatza sigur retine, ca eu si la 57 kg tot din subconstient scriam ca am 47 kg) si am atins doar 52 kg pt 2 luni, iunie-iulie. Acum am luat vreo 2 kg :love7: , am 54 kg :D , tot cu nunti (3) si botezuri si weekenduri cu mancat aiurea. Trebuie sa ma pun iar pe treaba, ca mai am 3 luni pana sa defilez de buna voie. Si ultimamente am o pofta de mancare de ma enerveaza maxim!

Koral =)) , vino sa ma vezi =))

Vezi postareazerda, la 11 September 2012 - 12:34 PM, a spus:

E tare dulce cand doarme!

Da, multumim mult! e si foooarte cuminte =)) , cand doarme e singura perioada in care e cuminte din zi. :D

Vezi postarealili, la 11 September 2012 - 01:15 PM, a spus:

Ce scumpa e Bea? Chiar ca ne-a lipsit :D
Doar cand ii vedem mari ne dam seama cat de repede trece timpul
Stella , nici a mea nu se grabeste cu maritisul si are 24 de ani, imi zice ca e timp pentru asta si ca vrea sa mai copilaresca.

Multumim mult Lili! este splendida si blonda ta! si ii dau dreptate!
Vorbeste cu una care nu s-a grabit pana la 35 sa se adune de pe drumuri si a facut pe Bea la 38 de ani. E bine sa copilaresti fara grijile familiei, mai ales ca noi fetele suntem mai mature din fire. Doar ca acu' e tare greu sa dai de responsabilitati, altele decat scoala si jobul, dupa 38 ani de independenta si de back-up (cuibul paritnesc mereu deschis). E singurul punct unde trebuie atentie. cred insa ca e bine si sa ai copil de 20 ani, la 40, poti trai linisistita partea de maturitate si in plus la 20 nu iti faci atatea griji...

Vezi postareastella, la 11 September 2012 - 01:28 PM, a spus:

Haha, am vazut donsoara Bea in miscare permanenta.
Lili , frumoasa blonda ta..si are dreptate; na-i de ce sa te grabesti la maritis =)), mai bine sa profite fata de viata fara prea mari griji.

Multumim Stellina! Imi place enorm curajul lui Vale, ca si al Petunelului. Si ce peisaj super!!! Unde e aia? sa nu-mi spui ca la plaja ta din Puglia, ca acolo parca era nisip.
Si eu am fost o curajoasa la adrenaline, dar tati cica o sa o invete pe Bea sa nu faca sporturi riscante ... Mai vedem...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1763 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 September 2012 - 04:54 PM

Dani, poza este tot in puglia, dar cam la o ora de *plaja mea* :love7:...e intr-o superba zona a salentului...spre porto selvaggio

https://www.google.c...BFovU4QSrm4CICw

#1764 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 11 September 2012 - 06:46 PM

Vai Daniela, ce a crescut Bea! Imi place de nu mai pot poza in care doarme cu manutzele in sus!
Si tu, doamna, arati tare bine! :love7:

Lilli, sa-ti traisaca fata, e foarte frumoasa!

#1765 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 11 September 2012 - 08:23 PM

Daniella, e o dulce Bea, sa-ti traiasca. Mi-au placut toate pozele.Are doi ani sau e pe-aproape aniversarea?

lili, superba domnisoara, doar 24 de ani, mai are timp de copilarit.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1766 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 12 September 2012 - 03:46 AM

Vezi postarea2ut, la 11 September 2012 - 08:31 AM, a spus:

Dani, ce domnisoara eleganta ai! Mi-i tare draga Bea ta, ca tot timpul e numai zambet si veselie, mai mare dragul sa te uiti la ea.

Asta voiam si eu sa spun, ca Bea e tot timpul vesela si zambitoare! Sa-ti traiasca, Daniela, e frumusica foc!

#1767 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 12 September 2012 - 08:18 AM

Ce de pui frumosi, si mai mici si mai mari!!!!

Bea, este o dulcica, ce mi-ar place sa ma joc cu ea! Dani, te-am vazut in costum de baie, esti super bine! :floare:

Lili, blondina ta este mumoasa si las-o ca stie ea cand sa faca si pasul acela! Cand vine saptamana chioara, cum se zice....

Dom'Calugar, sa-ti traiasca flacaii si sa te bucuri de ei!

Da, fetelor, Alex s-a schimbat mult de anul trecut, este barbat de acum, i s-a schimbat si vocea si umbla fetele dupa ele de acum.
GEORGIA

#1768 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 13 September 2012 - 03:18 PM

Apropos de schimbat Alex, devenit barbat, parca aici chiar asa arata:

Fisier atasat  P9030691.JPG (114.99K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#1769 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 September 2012 - 03:53 PM

Giorgi , bubuletul e tau e barbat in toata regula :-* Arata matur , asa mi se pare mie .

Aici copilul meu bolnavior , astazi in centrul orasului , la "vanat" de porumbei

Fisier atasat  100_9967.JPG (172.62K)
Number of downloads: 2

Fisier atasat  100_9968.JPG (155.45K)

#1770 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 14 September 2012 - 06:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 September 2012 - 09:49 AM, a spus:

2ut, pupam!!!

Si tot din ciclul "eu vara nu dorm", o selectie "restransa", scuzati de monopolizarea paginii :-*

uite ca a adormit :) Pai dupa atata joaca si balaceala, pana si Bea-cea-neobosita oboseste. Poza mea preferata e cea din masina cu ochelarii pusi invers. E o strengarita!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1771 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 September 2012 - 07:21 PM

Vezi postareastella, la 11 September 2012 - 04:54 PM, a spus:

Dani, poza este tot in puglia, dar cam la o ora de *plaja mea* :-*...e intr-o superba zona a salentului...spre porto selvaggio

https://www.google.c...BFovU4QSrm4CICw

vai Stella ce frumoasa e marea ta! splendida marea puglieza! ma tenteaza o "excursie" in zona!

#1772 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 September 2012 - 07:29 PM

Vezi postarearalesu, la 11 September 2012 - 06:46 PM, a spus:

Vai Daniela, ce a crescut Bea! Imi place de nu mai pot poza in care doarme cu manutzele in sus!
Si tu, doamna, arati tare bine! ;)

Multumesc mult, Ralu! :)

Vezi postareamilena, la 11 September 2012 - 08:23 PM, a spus:

Daniella, e o dulce Bea, sa-ti traiasca. Mi-au placut toate pozele.Are doi ani sau e pe-aproape aniversarea?

Milena, da, a facut 2 ani pe 3 septembrie! Multumesc mult de aprecieri ... :)

Vezi postareaCarpatica, la 12 September 2012 - 03:46 AM, a spus:

Asta voiam si eu sa spun, ca Bea e tot timpul vesela si zambitoare! Sa-ti traiasca, Daniela, e frumusica foc!

Multumim, si pupam mami si puiutii ei :)

Vezi postareaGiorgiana, la 12 September 2012 - 08:18 AM, a spus:

Bea, este o dulcica, ce mi-ar place sa ma joc cu ea! Dani, te-am vazut in costum de baie, esti super bine! :-*
Da, fetelor, Alex s-a schimbat mult de anul trecut, este barbat de acum, i s-a schimbat si vocea si umbla fetele dupa ele de acum.

Multumesc mult in numele picei, dar si al meu. Nu am atins inca targetul la care ai dat voie la defilare: 50, dar totusi mi-am permis sa ma arat ... B)
Alex al tau nu doar ca a devenit barbat, dar e si chipes. Sa-ti traiasca si de acum asteptam noutati de pe frontul domnisoarelor care ii dau tarcoale ... :)

Vezi postareaaura, la 14 September 2012 - 06:24 PM, a spus:

uite ca a adormit :D Pai dupa atata joaca si balaceala, pana si Bea-cea-neobosita oboseste. Poza mea preferata e cea din masina cu ochelarii pusi invers. E o strengarita!

asa e, mare strengarita! nu reusesc eu sa o surprind in foto, ca e prea rapida, dar are niste mutrite si niste gesturi de te prapadesti de ras... :) Inca nu pozeaza, cum ma vede cu aparatul intinde manutele sa mi-l ea sa fotografieze ea: "dai papalatul, pozi" :D

#1773 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 September 2012 - 07:31 PM

Vezi postareaizuk, la 14 September 2012 - 03:53 PM, a spus:

Aici copilul meu bolnavior , astazi in centrul orasului , la "vanat" de porumbei

Izuk, ce domnnisoara eleganta, frumoasa si vesela! nici vorba sa para bolnava! dar de ce e bolnavioara, ce a patit? raceala?

#1774 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 14 September 2012 - 07:34 PM

Multumesc Dani :-* Iza a racit putin , e ragusita , ii curge nasul .

#1775 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 September 2012 - 07:42 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 September 2012 - 04:02 PM, a spus:

cred insa ca e bine si sa ai copil de 20 ani, la 40, poti trai linisistita partea de maturitate si in plus la 20 nu iti faci atatea griji...

aia-s io! chiar mi-e bine!
griji ai mereu, stii cum se zice, copii mici/griji mici, copii mari/griji mari. asta e daca am ales sa fim parinti!

Vezi postareaizuk, la 14 September 2012 - 03:53 PM, a spus:

asa sa fie toti copiii bolnaviori, vanatori de porumbei in centrul orasului! sanatate, Izuk mic!

#1776 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 September 2012 - 10:19 PM

Sa nu va suparati, dar unii nu aleg sa fie parinti sau nu! Ce-o sa facem, punem viata in cui ca nu se poate??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1777 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 15 September 2012 - 12:51 AM

izuk, vad ca ii prieste izei mutarea la Timisoara. e o frumoasa, sa fie sanatoasa.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1778 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 15 September 2012 - 08:36 AM

Da o intalnire intre copiii culinareselor e voie ?
Ca sunt artiste si ele .Imagine postata

Fisier atasat  IMG_7661.JPG (141.59K)

Ia ce le-a iesit din maini :

Fisier atasat  IMG_7647.JPG (87.56K)

Fisier atasat  IMG_7665.JPG (118.72K)

Si la mic dejun ,ne-am coordonat perfect .Imagine postata

Fisier atasat  place,place,place.JPG (172.42K)
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1779 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 September 2012 - 01:27 PM

Lia, pe aia cu fetele la mic dejun nu o aveam.E superba! :-*

#1780 Useril este offline   Phoenix