Ellani, la 11 September 2012 - 11:22 AM, a spus:
Mi se pare mie sau e innebunita dupa balaceala si apa? Dar mie imi place si cum ii sta in rochita,parca-i o papusa din vitrina cu jucarii.Sa va traiasca si voi pe langa ea!
Ii place maxim balaceala oriunde si oricand, apa sa fie si joaca. Multumim si tu sa iti faci ca sa ne bucuri si noua privirile si tie sufletul.
moatza, la 11 September 2012 - 11:30 AM, a spus:
sa va traiasca, Dani, e-o dragalasa si voi o superrasfatati! pare un copil f relaxat, mi-e draga!
mdaaaa, am inceput sa citesc de psihologia copilului, pentru ca donsoara nu aude decat ce vrea si apai daca vrea ceva tin-te ca nu o mai scoti la capat cu ea. Sapt trecuta cnd s-a dus tati sa o ia, ajunsa la dulapul cu pantofiori, i s-a pus pata pe niste sandale de plastic ale unei fetite de la gradi. Zor nevoie sa se incalte cu ele la plecare de nu se intelgea tati sa o convinga sa ii laase acolo ca sunt ai altui copil si ca ii cumpara altii mai frumosi. A chemat educatoarea, care vroia sa ii faca hatarul, dar tati s-a opus. Prin urmare i.a spus educatoarea: nu este voie sa luam papucii altui copil acasa, trebuie sa ii lasi la dulap. Imediat s-a executat copila, a dus frumusel singurica incaltarile la dulap, a inchis usita si-a pus incaltarile ei si gata. Educatoarea: vai ce fetita cuminte, Beatice e cea mai ascultatoare. De unde, cu noi, deloc. Oricat incerci sa ii explici, zici ca e taur, ca ma-sa. citind la psihologie, cum spuneam, am citit ca asa e varsta 2-4 ani, pana cand incepe sa inteleaga ce ii explici. Deocamdatqa de abia invata cuvinte, nu pricepe ce e si ce nu voie, decat daca arde, doare etc...
Asa, avand in vedere ca i-a promis tati, duminica i-am gasit slapi printre degete masura ei (ii incalta mereu pe ai mei si tropaia cu ei prin casa, impiedicandu-se de lungime), cu Hello Kitty. De duminica incoace, cu aia merge la plaja, pe strada, la gradi, in casa, doar la baie si in pat a acceptat sa ii dea jos, dar cu strangere de emotie ... repetand si uitandu-se unde sunt pusi: papucii, papucii...
izuk, la 11 September 2012 - 11:54 AM, a spus:
Bea e o scumpa si o dulce

Multumesc mult, Izuk. Si Iza e cel putin la fel de scumpa si de dulce, mai vreau sa vad foto cu ea.
boni, la 11 September 2012 - 12:23 PM, a spus:
No' aşa!

Că prea a lipsit Bea la apel

Doamne cât e de activă şi şugubeaţă! Şi ce diferenţă de expresie atunci când doarme, zici că-i alt copil. Să fie sănătoasă Dani, şi să vă bucuraţi împreună de zile frumoase.
Şi mă bucur că te-am văzut şi pe tine. Atât cât am văzut pot să spun că ţi-ai atins obiectivul: poţi să te iei de mână cu Giorgi

Merci, de complimentele pt Bea. Da, e nazdravana, cred ca toti copiii sunt la varsta asta. Te amuza cu nazdravaniile si replicile, te scot din minti cu incapatanarea si testarea limitelor, ..., te pufneste rasul, te lasa nervii etc...
Nu, obiectivul este de 47 kg pana la sfarsitul anului (Moatza sigur retine, ca eu si la 57 kg tot din subconstient scriam ca am 47 kg) si am atins doar 52 kg pt 2 luni, iunie-iulie. Acum am luat vreo 2 kg

, am 54 kg

, tot cu nunti (3) si botezuri si weekenduri cu mancat aiurea. Trebuie sa ma pun iar pe treaba, ca mai am 3 luni pana sa defilez de buna voie. Si ultimamente am o pofta de mancare de ma enerveaza maxim!
Koral

, vino sa ma vezi
zerda, la 11 September 2012 - 12:34 PM, a spus:
E tare dulce cand doarme!
Da, multumim mult! e si foooarte cuminte

, cand doarme e singura perioada in care e cuminte din zi.
lili, la 11 September 2012 - 01:15 PM, a spus:
Ce scumpa e Bea? Chiar ca ne-a lipsit
Doar cand ii vedem mari ne dam seama cat de repede trece timpul
Stella , nici a mea nu se grabeste cu maritisul si are 24 de ani, imi zice ca e timp pentru asta si ca vrea sa mai copilaresca.
Multumim mult Lili! este splendida si blonda ta! si ii dau dreptate!
Vorbeste cu una care nu s-a grabit pana la 35 sa se adune de pe drumuri si a facut pe Bea la 38 de ani. E bine sa copilaresti fara grijile familiei, mai ales ca noi fetele suntem mai mature din fire. Doar ca acu' e tare greu sa dai de responsabilitati, altele decat scoala si jobul, dupa 38 ani de independenta si de back-up (cuibul paritnesc mereu deschis). E singurul punct unde trebuie atentie. cred insa ca e bine si sa ai copil de 20 ani, la 40, poti trai linisistita partea de maturitate si in plus la 20 nu iti faci atatea griji...
stella, la 11 September 2012 - 01:28 PM, a spus:
Haha, am vazut donsoara Bea in miscare permanenta.
Lili , frumoasa blonda ta..si are dreptate; na-i de ce sa te grabesti la maritis

, mai bine sa profite fata de viata fara prea mari griji.
Multumim Stellina! Imi place enorm curajul lui Vale, ca si al Petunelului. Si ce peisaj super!!! Unde e aia? sa nu-mi spui ca la plaja ta din Puglia, ca acolo parca era nisip.
Si eu am fost o curajoasa la adrenaline, dar tati cica o sa o invete pe Bea sa nu faca sporturi riscante ... Mai vedem...