Fotografii cu bubuletii nostri
Postat 04 October 2013 - 10:03 AM
fetele va multumesc tuturor si fiecareia in parte de aprecieri! nici mie nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 04 October 2013 - 10:08 AM
Postat 09 October 2013 - 02:45 PM

Number of downloads: 0
Pozele-s de asta vara, intre timp ne-am facut gauri in urechi si avem cercei!

Ah, da si ne-am inscris si la cursuri de hip-hop.

Postat 09 October 2013 - 02:51 PM
Eataly, la 09 October 2013 - 02:45 PM, a spus:
Frumoasa foc!
si ii place? Cateodata copiii vor, vor si apoi isi pierd interesul.
Postat 09 October 2013 - 03:28 PM
Postat 09 October 2013 - 07:34 PM

Tot nu ma satur sa o vad.

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 09 October 2013 - 08:38 PM
Eataly, la 09 October 2013 - 02:45 PM, a spus:

Pozele-s de asta vara, intre timp ne-am facut gauri in urechi si avem cercei!

Superba, Manu!

aura, la 09 October 2013 - 02:51 PM, a spus:
si ii place? Cateodata copiii vor, vor si apoi isi pierd interesul.
Denise isi dorea cercei de cînd a putut scoate un cuvînt din gura, dar aici pîna la 3 ani nu se fac peste tot gauri în urechi, doar daca insisti prin anumite locuri... etc.
Ma zapacea de cap cu "vreau si eu cerceeeeei!", iar eu nu si nu, pîna nu ai vîrsta potrivita! Da, stiu, mama rea!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 October 2013 - 09:01 PM

Cand ma uit la topicul asta ma apuca asa o nostalgie.. mi se pare incredibil sa vad multe fete pe care le stiu de ani buni devenind mame si multe dintre voi bunici.. parca mai ieri unii bubuleti nici nu erau programati, daramite sa implineasca deja cateva luni. Felicitari tuturor pentru minunatiile astea mici

Lily, Manu e o frumoasa. Mor dupa parul ei blond si ochii aia albastri

Maya, ce domnisoara frumoasa ai..wow.. si ce talent are.. am observat-o si la ce oje avem azi.
Eu nu am avut cercei pana la 16 ani. De fapt, am avut o incercare pe la 3 ani, insa a fost de-a dreptul traumatizanta.. gauri facute de o asistenta cu acul, urechi frecate cu sare.. evident ca mi s-au infectat si neputand sa port nimic in urechi din cauza infectiei s-au si astupat. Nu mai zic ca o gaura era mai sus, una mai jos

Postat 10 October 2013 - 07:26 AM
Pe la noi iti fac la copilasi gauri in spital, dupa ce se nasc, daca vrei si mi se pare ca pun niste cercelusi provizorii, nu stiu din ce, pana se vindeca bine rana.
Postat 10 October 2013 - 10:59 AM

Aici nu se fac gauri in urechi pana la 12 ani. Eu le-am dus in Romania la o asistenta medicala, in 3 minute aveau amandoua cercei in urechi. Pana acum vreun an nu le-am lasat sa ii schimbe, acum ii schimba macar saptamanal, daca nu zilnic

Postat 10 October 2013 - 11:17 AM
Bea ar vrea tot ce vede la mami si la alte persoane pe care le admira: educatoarea ei, prietene de ale mele etc! Una dintre dorintele ei (majoritatea sunt legate de activitati - modelaj, pictura, plimbari, calatorie, inot, dans, balet, cantec, joc etc; dar are dorinte si preferinte extraordinar de puternice legate de fashion, deja stie ce cu ce se potriveste, imi arata regasirea culorilor, ma intreaba daca se poarta cutare sau cutare lucru etc si nu se mai imbraca decat cu ce vrea ea de pe la 2 ani ... ) e legata si de cercei... pe langa alte accesorii care o pasioneaza. Dupa ce a implinit 3 ani i-am permis sa ii schimbe, pardon: i-am luat o pereche de ursuleti roz din argint. Deci cine nu rezista ispitelor ?

Observ ca a inceput sa inteleaga cum este cu mult si putin. A inceput sa renuntate in unele zile la stilul bratarilor celebre ale Mihaelei Radulescu, precum si sa afiseze (toate) siragurile de margelute de lemn/plastic pe care le confectionam impreuna. Vedem ce mai urmeaza..., ca de uimit cu siguranta ma uimeste pana si pe mine in ceea ce priveste cochetaria si care e motivul pentru care a inceput sa invete culorile

Sa-ti traiasca sanatoasa si sa aveti parte impreuna de multe bucurii, Eataly!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 October 2013 - 11:19 AM
Postat 10 October 2013 - 01:42 PM

Postat 10 October 2013 - 02:34 PM

e prea mare ....

Postat 10 October 2013 - 02:36 PM

Fisiere atasate
-
cercei 1.jpg (12.96K)
Postat 10 October 2013 - 02:55 PM

Eu tac, nu zic nimic, ca ma fac de rusine, la ce