Buna seara!
Imi puteti da si mie o reteta de glazura de portocale care sa nu curga? Stiu..ma explic ca o carte deschisa )
Vreau sa fac o prajitura cu portocale si deasupra vreau o glazura care sa nu curga, sa aiba cosistenta ciocolatei topite...Sa pot face linii cu ea pe prajitura si sa nu se "labarteze"...Sa o pot pune pe prajitura seara si in ziua urmatoare sa o duc la serviciu si sa aiba totusi un aspect placut.
Am vazut retete pe net, dar toate au un aspect mai lichid, ca si cum nu ar fi bine inchegate.
Multumesc frumos!
Pagina 1 din 1
Glazura de portocale cum se face?
#1
Postat 31 July 2013 - 08:30 PM
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .
#2
Postat 31 July 2013 - 08:43 PM
Titi, eu ma gandesc la un ganache de ciocolata alba, la care adaugi un pic de colorant portocaliu si bineneteles aroma(suc) de portocale.Sau...
Sau un frosting crema de branza(gen Philadelphia), zahar si coaja de portocala.
Sau un frosting crema de branza(gen Philadelphia), zahar si coaja de portocala.
#3
Postat 31 July 2013 - 09:39 PM
Eataly, la 31 July 2013 - 08:43 PM, a spus:
Titi, eu ma gandesc la un ganache de ciocolata alba, la care adaugi un pic de colorant portocaliu si bineneteles aroma(suc) de portocale.Sau...
Sau un frosting crema de branza(gen Philadelphia), zahar si coaja de portocala.
Sau un frosting crema de branza(gen Philadelphia), zahar si coaja de portocala.
Multumesc Eataly! Cu branza e perfect...nu mi-a trecut prin cap! Se freaca bine branza cu zaharul (pudra?), adaug coaja de portocala si poate un picut de esenta de portocale (daca gasesc). E bine asa?
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1