Forum Culinar: Molly Cake - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Molly Cake cu frisca batuta in compozitie

#1 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 29 October 2013 - 12:36 PM

Molly Cake

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-162-13830427861081.jpg

Este o baza pentru torturi care ia numele faimoasei cake-designer.Ramane compacta si umeda,este ideala ca baza pentru torturile acoperite cu pasta de zahar,dar si cum am facut-o eu doar presarata cu zahar pudra,langa o cana de ceai sau lapte.
Pentru o forma de diametru 20 cm.
Avem nevoie de:
-250 grame faina00,
-250 grame zahar,
-250 ml frisca batuta,
-3 oua,
-vanilie,alte arome dupa gust,
-jumatate pliculet de praf de copt.
-eu am pus si 2 linguri cacao

Se bat bine ouale cu zahar cam 15 minute,se adauga faina amestecata cu praful de copt,in cazul meu si cacaoa.
Se adauga frisca batuta in mod delicat,de jos in sus.

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-162-13830428193278.jpg

Se da la cuptor 50 minute la 160 grade.
Am pus zahar pudra deasupra.

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-162-13830428820008.jpg

#2 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 May 2015 - 01:59 PM

Imagine atasata: monthly_05_2015/post-9-14319501017299.jpg

Am facut-o sub forma de prajitura cu capsuni.Culoarea maronie e de la zahar brun integral.
Poza cu telefonul. <_<

#3 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 May 2015 - 08:25 AM

Interesanta reteta...parca as diminua din cantitatea de zahar ( macar la 180) .

#4 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 May 2015 - 11:24 AM

Si eu am folosit 180 gr de zahar Stella si frisca era neindulcita.

Se face rapid si e pufoasa rau!La mine nu e inlata ca am facut-o in tava de prajitura.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi