Rezultatul final, sectiune :
Pîna la urma l-am servit cu o garnitura de hribi sotati în unt cu felii de smochine proaspete.
My Foie Gras
#21
Postat 02 January 2010 - 01:26 PM
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#22
Postat 02 January 2010 - 06:18 PM
Delicieux!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#23
Postat 18 December 2010 - 11:20 AM
Ok, mon cher, asa il fac.
Cre ca am si dulceata de smochine intr-un borcanel.
Sauternes n-am luat ca am un passito autohton
Cre ca am si dulceata de smochine intr-un borcanel.
Sauternes n-am luat ca am un passito autohton
#24
Postat 18 January 2011 - 08:36 PM
deci arata nemaipomenit de bine....maine ma duc in cautare de ficat...sper sa gasesc..daca nu macar poate imi aduc mie la macelarie....
vai cat de bine poate sa arate...e musai sa il fac...
vai cat de bine poate sa arate...e musai sa il fac...
#25
Postat 22 January 2011 - 06:09 PM
Mon cher, la mine a ramas un stratulet de grasime intre bucati, nu s-a facut asa compact ca la tine, drept sa-ti spun nu ma entuziasmat, in cele din urma am dat si multi bani si rezultatul n-a fost ca cel micuit cumparat, data viitoare il iau direct pe ala ca imi place enorm si gata.
#26
Postat 23 January 2011 - 04:00 PM
Adriana, la 22 January 2011 - 06:09 PM, a spus:
Mon cher, la mine a ramas un stratulet de grasime intre bucati, nu s-a facut asa compact ca la tine, drept sa-ti spun nu ma entuziasmat, in cele din urma am dat si multi bani si rezultatul n-a fost ca cel micuit cumparat, data viitoare il iau direct pe ala ca imi place enorm si gata.
Ai pus lobii la cuptor direct în terina? Daca da, la sfîrsit trebuia sa apesi cu ceva deasupra, ca pentru orice terina, si sa scurgi grasimea, pe care o data recuperata puteai sa o decantezi a doua zi, sa o retopesti si sa o torni peste terina.
My bad, nu am fost destul de lamurit
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
#27
Postat 23 January 2011 - 04:17 PM
Nu mon cher, am facut exact cum ai spus tu, in tava, scursa grasimea, repusa a doua zi deasupra, poate trebuia sa apas lobii mai bine cind i-am pus in terina, doar ca mi-era teama sa nu ii "stric" la cit erau de delicati
#28
Postat 23 January 2011 - 05:08 PM
Adriana, la 23 January 2011 - 04:17 PM, a spus:
Nu mon cher, am facut exact cum ai spus tu, in tava, scursa grasimea, repusa a doua zi deasupra, poate trebuia sa apas lobii mai bine cind i-am pus in terina, doar ca mi-era teama sa nu ii "stric" la cit erau de delicati
Da, in mod sigur e chestie de apasare a lobilor Creca mai tre sa exersezi oleaca
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"