-pentru o ruladă:
-800 g piept de pui dezosat sau carne tocată vită+porc
-200 g ceapă
-200 g pâine
-400 g cartofi
-80 g bulion regal
-80 g ulei
-2 ouă și 4-5 fierte
-Vegeta
-Sare
-puțin lapte rece pentru înmuiat pâinea
Carnea dacă nu este gata tocată se spală și se toacă prin mașină.
Pâinea se înmoaie cu puțin lapte, se stoarce și se dă și ea prin mașina de tocat.
Ceapa se curăța, spală și toacă.
Cartofii deasemenea se curăță, spală și se dau prin mașină.
Se pun carnea, pâinea, ceapa și cartofii tocați, într-un castron, se adaugă 2 ouă crude, bulionul, sarea și vegeta, iar după caz ulei dacă folosim carne de pui.
Se amestecă toate bine.
Separat se pun 4 ouă la fiert, iar când sunt fierte tare se dau deoparte, se clătesc cu apă rece și se cojesc.
Se tapetează o tavă de cozonac cu hârtie de copt, se pune în ea jumătate de compoziție, și se așează ouăle întregi, fierte, pe mijloc.
Se pune și restul de compozitie și se nivelează.
Se unge cu foarte puțin ulei deasupra.
Se dă la copt, în funcție de cuptor pentru cca 50 min la foc mare, să se rumenească puțin deasupra.
Când este gata se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în tavă iar apoi se taie felii.
Se așează pe un platou și se servește cu garnitură de murături.
Pagina 1 din 1
Ruladă \ caș de carne
#1
Postat 31 December 2013 - 04:16 PM
”N-ai luat învățătură decât de la cei care te-au admirat și au fost îngăduitori față de tine, și de la cei care ți-au făcut loc spre a-ți putea continua drumul? N-ai luat învățătură de folos și de la cei care ți-au stat împotrivă și ți-au așternut obstacole de-a curmezișul drumului tău, spre a te împiedica să mergi înainte?”
Arata acest topic
Pagina 1 din 1