Pagina 1 din 1
Schnelle Sachertorte
#1
Postat 10 February 2014 - 04:10 PM
Reteta am luat`o dupa un site German Eu.... am adaugat si la blat si la glazura mai multa ciocolata ca in reteta originala.
Schnelle Sachertorte
Schnelle Sachertorte
Die köstliche Schnelle Sachertorte ist sehr beliebt. Hier ein schnelles Rezept für eine tolle Torte.
Zutaten für Portionen Zutaten-Menge mit eingegebenen Portionen umrechnung
1 Päckchen Backpulver
9 Stück Eier
220 Gramm Kochschokolade (geschmolzen)
220 Gramm Kristallzucker
220 Gramm Marillenmarmelade
220 Gramm Mehl
220 Gramm Öl
Zutaten für die Glasur:
150 Gramm Butter
150 Gramm Kochschokolade
Zubereitung:
Eier mit Zucker schaumig rühren, bis die Masse sehr hell ist. Langsam das Öl und die Schokolade hinzufügen und weiter rühren.
Das Backpulver mit dem Mehl vermischen und in die gerührte Masse unterheben.
Bei 170° ca. 1 Stunde backen, auskühlen lassen, in der Mitte durchschneiden, mit Marillenmarmelade füllen und rundherum bestreichen.
Mit der Schokoladenglasur überziehen.
Traducerea
O reteta rapida ptr un tort mare.Sachertorte este un tort foarte popular in Austria.
Ingrediente ptr blat (10 portii)
1 Pachet praf de copt
9 Ouă
220 grame ciocolată topita (eu am pus 300 grame)
220 grame zahăr tos
220 grame gem de caise (eu 1 1/2 borcan de375gr)
220 grame făină
220 ml ulei
Ingrediente pentru glazura:
150 grame Unt (eu 200gr)
150 grame ciocolată topita (eu 200gr)
Am pus la topit pe abur ciocolata si cand sa topit putin am adaugat untul si am amestecat pina sa topit si untul.
Mod de preparare:
Se amestecă ouăle intregi cu zahărul până cand devin o masa pufoasa si usoara (ca o spuma)folositi mixerul pe turbo. Se adaugă încet uleiul in fir subtire, apoi ciocolată topita si lasata putin la odihna și se continuă mixarea .
Se amesteca praful de copt cu făina și se adauga in masa spumoasa.
Se unge o forma(eu am folosit de 30cm) rotunda ptr tort cu unt sau ulei si se tapeteaza cu faina se toarna compozitia in forma si se pune in cuptorul preincalzit la o temperatura de 170 ° pentru aproximativ 1 oră proba scobitoarea . Se lasa sa se raceasca, se taie în in doua la mijloc si se umple cu gem de caise care se intinde pe toata suprafata. Se glazureaza cu glazura de ciocolata pe care o lasati si pe ea sa se odihneasca putin si amestecati cu lingura pina este suficient de grosuta. Din aceoasi glazura care pica de la glazurat tortul, faceti si bordura tortului (ornarea).Eu am intors blatul invers cand l`am umplut sa aibe suprafata dreapta.
sectiunea
Pofta buna!
Nota: In paranteza am scris cantitatile folosite de mine.
Am explicat si cu ale mele cuvinte in afara de ce scrie in reteta.
Se face foarte repede si este super bun.
#2
Postat 10 February 2014 - 04:12 PM
Siiuupeeerrbb!!! bine ca i-ai facut topic separat,ca sa stiu de unde sa-l iau!
#3
Postat 10 February 2014 - 04:13 PM
#4
Postat 10 February 2014 - 09:40 PM
Ahaaaa! Herrliche Kuchen! Typisch fur Sie, meine Cerrulina! (superb tort.Tipic pentru tine, Cerrulina!)
Fetelor, mai ales din Germania, Ceruulina noastra tre' sa-n vete germana, asa ca, va rog eu frumos, scrieti-i in germana, cu traducere, ca asa invata mai repede!
mult!
Fetelor, mai ales din Germania, Ceruulina noastra tre' sa-n vete germana, asa ca, va rog eu frumos, scrieti-i in germana, cu traducere, ca asa invata mai repede!
mult!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#5
Postat 11 February 2014 - 11:20 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1