Forum Culinar: Dieta Montignac - Frittelle de Carnaval - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Frittelle de Carnaval ... by Benedetta

#1 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 21 February 2014 - 02:33 PM

O prietena mi-a trimis un link cu o noua reteta. Nu papa monti, dar stie despre ce e vorba si i s-a parut ca as putea-o adapta usor.
Avea dreptate.
Multumesc Marinela! :love7:

Reteta eu am facut-o de F2, dar banuiesc ca se poate face si de F1.

Ingrediente:

- 5 oua
- 5 linguri de zahar... 3 linguri de fructoza
- 5 linguri de lichior de anice... apa
- 5 linguri de ulei de floarea soarelui
- 1 plic de praf de copt
- 350g faina... integrala
- vanilie
- varii arome (lamaie in cazul meu)

Tanti Benedetta din video amesteca cu mixerul ouale, apa, uleiul, dupa care adauga faina si praful de copt.
Eu, ametita, am trantit totul in castron si am bagat mixerul in functiune.
Se mixeaza totul si apoi se trece la treaba.
Se ia aluatul cu lingurita si se lasa sa cada elegant (in cazul meu se tranteste, mai putin elegant) in uleiul incins.
Si gata, se trece la papat, ca tare bune mai sunt.

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-133-13929859246303.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-133-13929859463922.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-133-13929859573219.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-133-13929859698595.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-133-13929859814454.jpg
Sorina

#2 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 February 2014 - 04:47 PM

Azi am incercat aceeasi reteta dar am facut cum am crezut eu, adica:

- am mixat ouale singure cu un pic de sare
- am adaugat fructoza, continuand sa mixez
- vine randul apei, uleiului
- apoi faina, praful de copt + arome... aici am dat mixerul pe viteza minima
- se trece la prajit.

Deabia le-am terminat de facut, asa ca nu le-am gustat ( sunt intre o masa si alta), dar sectiunea e superba...

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-133-13933396105136.jpg

Deabia astept sa trec la atac.
Sorina

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi