Numai ca, din pacate, stau prost tare cu timpul. Unde odinioara va citeam zilnic, acum o fac saptamanal...Insa, citesc retetele, ma inspir, si dupa principiul "ce face omul face si maimuta" va prezint mai jos meniul si masa de Paste
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996854124651.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996854124651.jpg)
Pentru ca am tot citit-o pe any si pentru ca tot mi-au placut aranjamntele ei, am incercat si eu
![:thumleft:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif)
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996855359956.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996855359956.jpg)
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-1399685637965.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-1399685637965.jpg)
In locul oului de ciocolata, fiecare mesean a primit o coaja de ou umpluta cu viorele. Si bulbii aferenti
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Le-am sugerat sa-si planteze oo-le-n gradina, si la primavara sa se bucure (sau nu) la amintirea unui Paste petrecut impreuna.
De mancat am mancat semi-traditional. Retetele au fost luate de aici si multumesc celor de la care m-am inspirat.
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996856974725.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996856974725.jpg)
Oua inrosite cu vopsea de oua adusa din Romania. De aia culoarea intensa, ca pe baza canadienilor aveam sa am oo-le pastelate. Nu ca ar fi ceva gresit in asta, dar cum m-am facut mare cu oua rosii de Paste, parca mi-s mai dragi asa.
Painea a fost simpla, de casa, cosul (abundentei
![:thumleft:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/occasion14.gif)
Verzaturi....
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996858232259.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996858232259.jpg)
Aperitive:
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996858660326.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996858660326.jpg)
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996863576967.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996863576967.jpg)
Prunele Adrianei (asa se numesc la mine-n casa
![:floare:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/floare.gif)
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996859878006.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996859878006.jpg)
A urmat tonul de iepure care pe mine m-a dat pe spate....
Si tarta de spanac, dupa o reteta de mult preluata de pe celalalt forum
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996861762387.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996861762387.jpg)
Si apoi friptura de miel la tava si cartofi noi cu rozmarin (fara poze)
Si, piesa de rezistenta, cel mai urat tort pe care l-ati vazut voi vreodata
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
![Imagine atasata: monthly_05_2014/post-68-13996861317698.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_05_2014/post-68-13996861317698.jpg)
Cam astea au fost bucatele pe masa mea de Paste.....Daca nu "pierdeam" ore-ntregi citindu-va, as fi fost in urma tare.....
![:thumleft:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif)