Pagina 1 din 1
Pacinta cu carne de vita si bere neagra
#1
Postat 03 August 2014 - 12:57 PM
Ingrediente:
- ulei de masline
- ceapa rosie
- praf de usturoi
- morcovi
- tulpini de telina
- ciuperci
- unt
- carne de vita
- sare
- piper
- o cutie de bere neagra URSUS
- faina
- aluat de foietaj
- ou
Punem ulei de masline intr-o oala medie pe foc, dupa care adaugam ceapa taiata rondele, amestecam si lasam sa se caleasca timp de 10 minute dupa care adaugam usturoiul adaugam morcovii, adaugam tulpina de telina, ciupercile, untul, carnea de vita, condimentam cu sare, piper, iar apoi adaugam o cutie de ursus neagra. Adaugam o lingura de faina si amestecam. Adaugam un pahar cu apa, acoperim oala cu un capac si punem la cuptor pentru 2 ore. In acest timp pregatim aluatul cu care imbracam castronul in care se va prepara. Dupa 2 ore scoatem oala de la cuptor si pregatim aluatul cu care vom acoperi, batem un ou, umplem castronul cu continut, ungem cu ou pe margini, dupa care acoperim cu aluat pe care deasemenea il ungem cu ou. Asezam pe o tava pe care o bagam in cuptorul incins pentru 1 ora. Scoatem si ne minunam. Pofta buna.
CLICK AICI PENTRU RETETA VIDEO (scuze dar nu am gasit functia de inserare directa a video-ului in postare. Daca aceasta functie exista, rog un admin sa-mi modifice mesajul si sa puna video-ul direct).
Arata acest topic
Pagina 1 din 1