Concurs de iarna pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...
				
						#221
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 02 February 2015 - 10:10 PM
				
						#223
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 02 February 2015 - 11:51 PM
Aia de scobit n-am folosit-o niciodata, acu am alta cu care tre sa ma joc
						
						
				
						#227
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 04 February 2015 - 08:48 PM
				
						#229
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 February 2015 - 06:05 PM


Multumesc mult de tot ! Ma bucur ca un copil mic !
Abia astept sa-mi fac unghiile si sa fac saleuri ! Vin neaparat si cu dovezi !
				
						#230
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 February 2015 - 07:00 PM
Ciocolata cu curry e preferata mea.Pana si Manu o mananca.
Ceaiul de cafea e preferatul meu.
Ojele sunt preferatele mele.
Esarfele sunt pasiunea mea.Ti-am luat si tie.Sa te imbratisez virtual cu ea.
Restul cioccolatini-lor sunt specialitati piemonteze.Sper sa-ti placa.
Eu inca n-am reusit sa fac pafait-ul tau, ca durerile de gat si gripa nu mi-au permis.
Dar abia astept sa-l prestez, m-ai lovit in papila cu reteta ta!
				
						#231
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 February 2015 - 09:30 PM
Nu am mancat pana acum nici una din felurile de ciocolata pe care mi le-ai trimis ! Am gustat in seara asta cate o bucatita de fiecare ! sunt foarte bune ! Urmeaza sa gust si ceaiul !
Imi place mult si prosopelul de bucatarie !
Si uite cine e inspector sef:

				
						#232
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 11 February 2015 - 10:02 PM
Vai Iulia ce ochisori scumpi, e perfecta ce mai...
				
						#233
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 13 February 2015 - 01:05 AM
Imagini atasate
				
						#234
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 15 February 2015 - 12:32 PM
adi_edi, la 13 February 2015 - 01:05 AM, a spus: 
Bine c-au ajuns intregi!
				
						#235
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 18 February 2015 - 01:06 AM
Multumesc draga Foxyy
Imi place foarte mult termometru deoarece e mic.Am rugamintea sa imi spui la ce anume il pot folosi (ex. o crema, sos, friptura,... etc) si sa imi spui daca se stinge singur.
Chiar sapatamana trecuta vroiam sa cumpar folia pentru copt in cuptor insa cum nu era momentul potrivit am lasat-o pe alta zi. Bine am facut ca am mai asteptat
Imagini atasate
				
						#236
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 19 February 2015 - 09:40 AM
yoyo, la 18 February 2015 - 01:06 AM, a spus: 
Multumesc draga Foxyy
Imi place foarte mult termometru deoarece e mic.Am rugamintea sa imi spui la ce anume il pot folosi (ex. o crema, sos, friptura,... etc) si sa imi spui daca se stinge singur.
Chiar sapatamana trecuta vroiam sa cumpar folia pentru copt in cuptor insa cum nu era momentul potrivit am lasat-o pe alta zi. Bine am facut ca am mai asteptat
Ma bucur tare ca a ajuns premiul! Si ca te-am si nimerit cu folia!
Sonda o bagi in congelator, pentru a determina temperatura, iar cutia cu ecran ramane in afara, ca sa poti vedea valoarea. Sau, bagi totul in congelator / frigider.... Cum vrei tu. Rezista pana la -24 de grade.
				
						#237
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 20 February 2015 - 10:33 PM
termometrul a fost probat deja și a dat alarma să bag ceapa in casă că de nu îngheață in desagă
foxyy, mulțumiri maxime din nou!

ps - adriana, gianduiotii au fost ex-quis-ite, parcă nu am mincat niciodată așa de buni!
				
						#238
						
								
							  
								
						
					
				
				Postat 20 February 2015 - 11:04 PM

 Ajutor
			
		









			
