Eu sunt foarte multumita de sabloanele astea de la Tescoma, uitindu-ma pe site mi-a venit ideea asta si rezultatul e foarte fain
E vorba despre el
Am pus foaia de aluat frantuzesc direct in tava, am taiat cu sablonul si am uns cu ou taieturile
am pus cite o lingurita mica de umplutura, 250 de gr de urda amestecata cu 200 de gr de parmigiano si un ou
am pus cealalta foaie deasupra si apoi am taiat iar, uns cu ou
copt pina cind s-au colorat bine
am povestit si aici
http://artaculinara....post__p__224557
Pagina 1 din 1
Pateuri cu brinza
#2
Postat 11 January 2015 - 02:21 AM
Si-am vrut sa iau si forma de asta, atunci cand am comandat-o pe cea de saratele... Dar mi-am zis ca n-are rost, n-am ce sa fac cu ea. Maaaaaare greseala! Candva, o s-o comand, arata prea bine pateurile!
#4
Postat 11 January 2015 - 07:58 AM
Și eu le am pe amândouă. O minunăție la casa omului.
Am să fac și eu așa. Până acum le luam frumos de pe masă și le așezam în tavă una câte una.
Ce bine arată...
Am să fac și eu așa. Până acum le luam frumos de pe masă și le așezam în tavă una câte una.
Ce bine arată...
Sorina
#5
Postat 11 January 2015 - 11:23 AM
Asa fac la saratele Sorina, joi am incercat sa fac tot ca in film ca ei, punind aluatul in tava, taind si punind la cuptor dar nu mi-a placut deloc rezultatul, raminind lipite una de alta se bronzeaza dar pe margini nu se coc, am incercat cu 2 foi si gata apoi m-am intors la metoda obisnuita cu aluat intins pe masa, taiat cu sablonul si pus una cite una in tava. Cel putin cu aluatul Ioanei de saratele nu merge, poate cu asta frantuzesc sa mearga, nu's, trebuie incercat.
In schimb la astea cu aluatul frantuzesc merge foarte bine, mai ramin un pic lipite dar cu atentie cind le iei fierbinti din tava si le pui pe gratar se desprind foarte usor.
In schimb la astea cu aluatul frantuzesc merge foarte bine, mai ramin un pic lipite dar cu atentie cind le iei fierbinti din tava si le pui pe gratar se desprind foarte usor.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1