Forum Culinar: Cornulete sarate - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cornulete sarate

#1 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 03 February 2015 - 03:34 PM

Cornulete sarate

Reteta o am de la o verisoara care o avea in cartea cu retete de la Bimby.

Am facut un aluat din 200 grame faina,50 grame unt moale(in reteta era cu margarina),100 grame ricotta(urda),un ou si un pic de sare dupa gust.
Aluatul este elastic,si se modeleaza foarte usor.
Am dat forma cornuletelor,le-am umplut cu sunca(prosciutto) si cu cascaval afumat(scamorza affumicata) .
Le-am uns cu galbenus si le-am presarat cateva cu chimen,cateva cu nuci taiate gros.
Le-am dat la cuptor la 180 grade cam 20 minute.

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229701851664.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229702025566.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229702220295.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229702514066.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229702710746.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229702912284.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229703152421.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2015/post-162-14229703341679.jpg

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,052
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 February 2015 - 05:05 PM

Deci alt aluat cu brinza de incercat, si cu umplutura bunuta tare :hungry:

#3 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 03 February 2015 - 11:27 PM

 Adriana, la 03 February 2015 - 05:05 PM, a spus:

Deci alt aluat cu brinza de incercat, si cu umplutura bunuta tare :tongue3:


Umplutura dupa gustul fiecaruia.Noua ne-au placut mult.

#4 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 February 2015 - 08:38 AM

Acelasi principiu ( branza dulce/de veci-unt-faina ) era si reteta ralucai , pe care am facut-o des

http://artaculinara....pateuri-rapide/

si mai era pe vremuri de mult apuse dna Chiu pe alt forum care daduse o reteta unt si branza philadelphia in cantitati egale, si faina cat cele doua impreuna( adica dublu ) ...ceea ce aduce mult cu *trubinckii* lui Lili

http://artaculinara....4919-trubichky/

#5 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,052
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 February 2015 - 08:56 AM

Aia cu brinza philadelphia am facut-o de multe ori in toate felurile, e un aluat foarte fain ca si asta cred.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi