Forum Culinar: Refolosirea painii uscate - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Refolosirea painii uscate

#41 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 July 2025 - 11:29 PM

azi mi-am zis sa recuperez nitica piine uscata si la prinz am facut bruschetta, am pus rosiile cu tot cu sucul lasat de ele si s-au inmuiat suficient cit sa poata fi mincate
mi-au mai ramas citeva felii asa ca seara am pus suc de rosii peste ele si un pic de brinza ementhal feliata si 10 minute crisp la microunde, idee super, au fost bune
Imagine atasata: monthly_07_2025/post-4-0-10104400-1751837366.jpg

#42 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 07 July 2025 - 10:42 AM

Eu am rezolvat problema cu pâinea veche….nu mai cumpar :bounce: :toothy9; :tongue3: Dar arată grozav bruschetele tale, Adriana!

#43 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 07 July 2025 - 04:32 PM

Si eu am rezolvat cu painea veche, se bat gainile pe ea :lol: . Dar ideea cu bruschetta e foarte buna, mai ales ca in curand se coc rosiile si daca totul merge bine, or sa fie o gramada .
brain loading....please wait....

#44 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 July 2025 - 06:44 PM

Vezi postareablack_cat, la 07 July 2025 - 04:32 PM, a spus:

Si eu am rezolvat cu painea veche, se bat gainile pe ea :lol: . Dar ideea cu bruschetta e foarte buna, mai ales ca in curand se coc rosiile si daca totul merge bine, or sa fie o gramada .

exact, e perfect
eu anu asta cumpar multe rosii ca oricum cind le cumperi sint verzi si le tin in bucatarie (absolut nu in frigider) si le iau la mincat mereu pe cele mai coapte, intre timp se coc si cele mai verzi

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi