Tort rasturnat caramelizat cu ,si de ,portocale
Pentru caramelizat avem nevoie de 80 grame zahar.
Caramelizam zaharul si ungem forma cu caramel.
Curatam si taiem felii 2 portocale si le punem pe fundul tavii,peste caramel.
Pentru compozitie avem nevoie de:
-250 grame faina,180 grame suc stors de la portocale,150 grame zahar+1 lingura,100 grame unt topit,3 oua,1 plic praf copt.
Coaja de la portocale daca este netratata,se taie julienne si se oparesc un minut.Se caramelizeaza cu o lingura de zahar si cateva picaturi de apa.
Se bat ouale cu zaharul cam 10 minute.
Se adauga putin cate putin faina amestecata cu praful de copt.
Se adauga sucul stors de la portocale,coaja caramelizata si untul topit dar rece.
Se toarna in tava (diametru 24) tapetata cu caramel si portocale,si se da la cuptor la 180 grade pentru 35 minute.
Pagina 1 din 1
Tort rasturnat caramelizat cu ,si de ,portocale
Arata acest topic
Pagina 1 din 1