Salam de ciocolata
Pentru ca mi-a ramas ceva pandispan de la tortul baietelului meu,am cautat ceva retete cu ramasite.Reteta de fapt era cu ramasite de panettone sau pandoro,dar eu am folosit-o cu pandispan.
Am folosit:
-200 grame pandispan(sau panettone),100 grame ciocolata fondanta,50 grame cacao,50 grame alune de padure taiate grosolan,80 ml. lapte,80 grame zahar,zahar pudra pentru pudrat
Am faramitat pandispanul,se adauga cacaua,alunele de padure.
In lapte am topit zaharul si l-am adaugat la compozitia de mai sus.
Ciocolata am topit-o la baie de abur,am lasat-o sa se raceasca un pic si am adaugat la restul ingredientelor.
Am amestecat totul bine,am dat forma unui salam si l-am rostogolit prin zahar pudra.
Se inveleste cu folie de aluminiu,si se da la frigider 5-6 ore.
Pagina 1 din 1
Salam de ciocolata fara biscuiti,fara unt,fara oua
#2
Postat 28 January 2016 - 06:08 PM
Te-ai molipsit de la sora ta cu retetele astea fara fara fara
Imi place ca e un mod de a folosi cu succes panettone-le sau pandoro sau pandispanuri care aluneca greu pe git si nu stii cum se le faci ca sa nu le arunci.
Si tortul de la care ti-a ramas pandispanul de ce nu ni-l arati?
Imi place ca e un mod de a folosi cu succes panettone-le sau pandoro sau pandispanuri care aluneca greu pe git si nu stii cum se le faci ca sa nu le arunci.
Si tortul de la care ti-a ramas pandispanul de ce nu ni-l arati?
#3
Postat 29 January 2016 - 02:15 PM
Adriana, la 28 January 2016 - 06:08 PM, a spus:
Te-ai molipsit de la sora ta cu retetele astea fara fara fara
Imi place ca e un mod de a folosi cu succes panettone-le sau pandoro sau pandispanuri care aluneca greu pe git si nu stii cum se le faci ca sa nu le arunci.
Si tortul de la care ti-a ramas pandispanul de ce nu ni-l arati?
Imi place ca e un mod de a folosi cu succes panettone-le sau pandoro sau pandispanuri care aluneca greu pe git si nu stii cum se le faci ca sa nu le arunci.
Si tortul de la care ti-a ramas pandispanul de ce nu ni-l arati?
Cred ca m-am molipsit si eu,ai dreptate.De fapt am vrut sa fac altceva cu ramasitele de pandispan,gasisem o reteta cu ramasite de panettone care se faramitau,se amestecau cu ou si nu mai stiu cu ce,se facea un aluat, se faceau forme si apoi se prajeau in ulei .Dar din pacate am pierdut reteta si nu am mai dat de ea nicicum,si nu o mai gasesc nici pe internet.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1