Nelipsit din bucataria traditionala piemonteza fritto misto piemontese sau din toate gastronomiile ce se respecta.
Gris cu lapte, lasat la racit, taiat romburi, tavalite prin ou si pesmet si prajit.
500 ml lapte
120-125 gr gris
1-2 linguri zahar
vanilie
1 ou si pesmet
Nu foarte departe de traditionalul gris cu lapte romanesc, daca va ramane, incercati si varianta piemonteza.
Pagina 1 din 1
Semolino dolce fritto Gris cu lapte prajit
#3
Postat 18 February 2016 - 09:03 AM
Foarte interesant, cand eram mica bunica imi facea asa ceva, doar ca dadea bucatile doar prin ou, nu si pesmet si mi le presara cu zahar apoi. Oare de unde le stia ea?
Oricum, sunt bune tare, imi placeau la nebunie.
Oricum, sunt bune tare, imi placeau la nebunie.
#4
Postat 18 February 2016 - 12:01 PM
Lapona Enigel, la 17 February 2016 - 11:45 PM, a spus:
Misto, imi place mult de tot!
Ma bucur, atat de banale dar atat de bune.
2ut, la 18 February 2016 - 09:03 AM, a spus:
Foarte interesant, cand eram mica bunica imi facea asa ceva, doar ca dadea bucatile doar prin ou, nu si pesmet si mi le presara cu zahar apoi. Oare de unde le stia ea?
Oricum, sunt bune tare, imi placeau la nebunie.
Oricum, sunt bune tare, imi placeau la nebunie.
Pai ori le-am luat noi de la ei ori ei de la noi.
#5
Postat 18 February 2016 - 01:36 PM
parca am vazut ceva asemanator la Giani? crema prajita?
Lili, pentru mine asta ramane ca aspiratie ptr o viata ulterioara
Lili, pentru mine asta ramane ca aspiratie ptr o viata ulterioara
#6
Postat 19 February 2016 - 12:45 PM
moatza, la 18 February 2016 - 01:36 PM, a spus:
parca am vazut ceva asemanator la Giani? crema prajita?
Lili, pentru mine asta ramane ca aspiratie ptr o viata ulterioara
Lili, pentru mine asta ramane ca aspiratie ptr o viata ulterioara
De ce mama draga?
Uite crema prajita a Geaninei si crema mea de ciocolata prajita.Ca sa fie meniul complet.
Poate va ramane gris cu lapte si nu stiti cum sa-l reciclati(asta-i next level) !
#7
Postat 19 February 2016 - 07:46 PM
Acum am vazut-o (ca eu nu am avut calculatorici' ,a fost la dr. )f. faina Eataly reteta,demult voiam sa o fac si eu,dar nu am mai apucat.Stiu ca e buna ca am mancat in Italia,acum mult timp
O sa prestez si eu!
O sa prestez si eu!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1