Forum Culinar: Tort sarat de conopida - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tort sarat de conopida

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 December 2009 - 05:00 PM

Conopida la noi are un mare succes, la fel si broccoli si varza.Caut mereu retete noi, astfel nu ne plictisim.
Azi , rapid : aproximativ 800 gr conopida , 1 sau 2 oua depinde de marime, kaiser sau bacon, sau carnat proaspat, parmigiano .

Am fiert conopida in microunde , intr-un recipient cu capac si un deget de apa.

Imagine atasata: 59_b251f86929849ddf95337e1a460bbddc.jpg

In doua linguri de ulei am zdrobit doi catei de usturoi si am calit bacon-il.Am aruncat usturoiul, mergea si ardei iute , dar pentru Manu n-am pus.

Imagine atasata: 59_003ff8e78a02cc82ed89aa6117674300.jpg


Am adaugat conopida fiarta si bine scursa.Am sfaramat-o cu lingura de lemn si am lasat pe foc 5 minute.

Imagine atasata: 59_1872221e099203b664d9aa01d7f625fb.jpg

Am lasat un pic la racit , dupa care am adaugat un ou si cam 80- 100 gr parmigiano.sare si piper dupa gust.

Imagine atasata: 59_0086a5dca70c60ec721cbf56452e7506.jpg

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.Deasupra am mai ras parmigiano.Dam la cuptor pana se rumeneste un pic deasupra.

Imagine atasata: 59_21be8ade963f3cc48e6260ecd8987373.jpg

Buna si calda , si rece.

Imagine atasata: 59_2732e2cf064a7fd72bb872b1eac7ca55.jpg

#2 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 December 2009 - 07:53 PM

Eataly,te pup si merci de reteta!Oricînd ai idei noi cu broccoli si conopida,nu ezita,spune,arata!
Eu le ador si singure,si în combinatie una cu ai'lalta,sau cu altceva :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 December 2009 - 10:52 PM

Seamana cu una pe care am mincat-o la o prietena si care mi-a placut enorm, mi se pare ca pusese in ea scamorza, trebuie neaparat sa o fac si eu.

#4 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 December 2009 - 09:54 AM

Maya a spus:

Eataly,te pup si merci de reteta!Oricînd ai idei noi cu broccoli si conopida,nu ezita,spune,arata!
Eu le ador si singure,si în combinatie una cu ai'lalta,sau cu altceva :((


Multumesc Maya, pup you back! :drool:

Adriana a spus:

Seamana cu una pe care am mincat-o la o prietena si care mi-a placut enorm, mi se pare ca pusese in ea scamorza, trebuie neaparat sa o fac si eu.


Pai n-are ce sa strice scamorza , eu cand am mancat-o prima oara era cu pecorino.
Repet si eu , dar cu carnat proaspat! :(

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi