Toate ingredientele amestecate impreuna fara eforturi prea mari si obtinem doua straturi, mai adaugam si o glazura ( eu cea a Adrianei


Daca va place , reteta e aceasta:
200 gr cocos ras
3 oua
50 gr amidon
300 ml lapte gras
2 linguri cu varf zahar pudra
200 ml frisca lichida
370 gr lapte concentrat
Am amestecat bine fara cocoloase zaharul cu amidonul si laptele.

Adaugam restul ingredientelor in ordine aleatoare




Eu am folosit steaua de silicon , daca nu aveti ungeti bine tava(22cm diametru) si turnati compozitia.Tava la randul ei am asezat-o intr-o tava mai mare cu apa.

Am acoperit totul cu folie de aluminiu si am copt aproape o ora jumatate la 170 de grade , static.
Dupa ce s-a racit, pentru ca stratul de cocos e deasupra si stratul cremos dedesupt, rasturnam tortul .
Pentru mine era bun asa, dar la cererea unanima a poulatiei am preparat si o glazura de ciocolata.
Cea a Adrianei cu gelatina.Un sfert din cantitatiile de acolo, ca tortul meu e mic.
Gata!


Si pentru ca azi implinim 11 ani de casatorie ,l-am ridicat la rang de tort aniversar!
