In cazul de fata am folosit paste proaspete care tin in frigider citeva zile adica astea

si metoda de coacere a risotto-ului adica copt tot impreuna, sos si paste.
Am pus putin ulei in tigaie si 3 catei de usturoi striviti cu lama cutitului, in momentul in care abia au inceput sa se prajeasca am pus 500 de gr de inele de totano care e identic cu virgula calamarul dar mai mare

Am lasat citeva minute, amestecat si apoi am varsat putin vin alb sec evident

dupa alte citeva minute am varsat un borcanel de 300 de ml de sos de rosii facut de mine, apoi l-am umplut cu apa si am varsat si apa asta peste paste, deci in total 600 ml de lichid, am lasat la fiert amestecind continuu pentru ca nu era totul acoperit de lichid si pastelor le trebuia ca sa se fiarba

se poate face acelasi lucru si cu paste uscate, doar ca e nevoie de mai mult timp si de mai mult lichid.
Sistemul asta face ca pasta sa fie mult mai gustoasa.
Sare n-am mai adaugat pentru ca nu a fost nevoie, am pus doar putin patrunjel.
Foarte buna si am terminat-o in 3

