Forum Culinar: Fursecuri cu tahini - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Fursecuri cu tahini

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 December 2016 - 04:24 PM

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-1482415852931.jpg

Eu ador tahini, dar cand cumpar un borcan nu reusesc sa-l golesc repede.
La retetele unde il folosesc se pune o lingurita(vezi hummus,etc).
Asa ca aveam borcanul de tahini inceput si vroiam sa-l elimin.

Am cautat o reteta, am gasit reteta asta de fursecuri grecesti.

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-14824160441196.jpg

150 gr tahini
125 ml suc de portocale proaspat
180 gr zahar
350 gr faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat
un gat de tuica( lichior, cognac, etc) pentru fragezime =))

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-14824162822792.jpg

Am amestecat tahini cu sucul de portocale si zaharul.
Am adaugat faina si tuica.
Am framanata, am obtinut un aluat moale dar nelipicos(e unsuros).

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-1482416376035.jpg

Am format suluri si le-am rasucit rapid.

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-14824164005635.jpg

Le-am copt la 170 gr pana s-au rumenit.

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-14824164273365.jpg

Daca va place aroma de susan, se va simti in tot cartierul... si la gust, dar mai putin.

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-1482416501053.jpg

Chiar daca sunt fursecuri vegane, cum vedeti n-au oua, lapte, unt; sunt foarte fragede si raman asa si a doua zi.

Imagine atasata: monthly_12_2016/post-9-14824167309314.jpg

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi