of, of, ce multe fete tinere au probleme!
Ralesu, si la tine...ai de unde alege!
Sanatate multa va doresc, sa n-asteptati sa v-apuce-a doua tinerete

cu dureri din prima. la mine s-a cunoscut fiecare decada, cum s-a-mplinit inca una, pac! mai aparea ceva.
Dex, deci am cazut in admiratie sincera: tu faci acasa, singura, exercitiile? io nu-s in stare de astfel de determinare. Ma duc s-arunc un ochi pe metoda, dac-oi intelege ceva
Iulia, am avut asa...un zvac cu bicicleta. Adica atunci chiar am fost serioasa. Faceam in fiecare seara cate-o ora, uitandu-ma la vreun film, iar dimineata ma trezeam c-o juma de ora mai devreme ca sa pedalez. Eram ca la nebuni, in camasute de noapte si musai adidasi, ca altfel nu puteam impinge la pedale. Si-am folosit-o in ritmul asta cam juma de an, dupa care i s-a rupt cureaua -era mai rudimentara, nu stiu daca toate au acelasi principiu- aia care impune forta de frecare si da dificultate pedalatului. N-am mai gasit s-o schimb, am abandonat-o intr-un balcon comun pe scara, o perioada se antrenau toti copiii pe ea, in parcare -nu stiu care-o fi luat-o de-acolo si-n final au ochit-o balaoachesii si-a sfarsit-o la fier vechi. Oricum, a avut o soarta mai demna decat cele din casele prietenelor mele care zac lamentabil pe postul de cuier.
Milena, glisare eleganta iti doresc! Io n-am patinat niciodata

Cand s-a deschis patinoarul la noi, ma hotarasem sa ma duc c-o colega. Si-nainte, s-a dus ea sa-ncerce gheata. Ea stia sa patineze. Numai bine c-a cazut din prima si si-a rupt incheietura mainii, a tb sa fie operata, nu i-a reusit operatia si i-a rupt mana a doua oara, controlat...a patimit mult si pe mine m-a descurajat total. Nu m-am mai dus.
Azi la sala am prestat aerodance, stiti voi, tzopaiala aia continua, dar pe pasi de dans, cumva. Bineinteles genunchi flexati, febra-n booci, noi sa fim sanatosi! A urmat un dus cu apa cam rece -cica suntem sportivi,

- care-a cazut ca naiba dupa frigul pe care l-am tras la birou. Le-am facut panarama la receptie, si-au cerut scuze, bla-bla, si-am plecat stranutand.
Acasa le-am facut repede un coleslaw, niste snitele mai erau, m-am scos si de data asta. Maine tre sa fac iar cate ceva, mda!
Cam atat de la mine, predau legatura!
Moama, ce nevorbita sunt!