moatza, la 22 February 2013 - 06:40 PM, a spus:
hellaaau! ati cam deraiat discutia! pai pe mine m-ati repudiat de la 10cm de carnat uscat si voi va laudati cu ciolane stralucitoare? ia, hai replierea! c-acuma ma bag si io-n povesti de-astea.
Lori, hai la sala, o sa faci ce poti, nu tre sa dai exemplu! fa-ti un abonament pe-o perioada mai lunga, ca sa-ti para rau daca nu-l uzezi.
Io regret sincer anii in care m-am complacut in tot felul de scuze si m-am refugiat in fel de fel de gateli. E bine sa fii maiastra-n bucatarie, dar daca vezi ca ai de suferit si tu si familia din cauza asta, ar tb sa te mai opresti. Se-aduna kilele si asta n-ar fi nimic, dar se duce sanatatea, si pe-asta n-o mai recuperezi. Hai ca mi-am pus cenusa-n cap destul, ma duc la sala. Azi aerodance, iiiiha!
Subscriu, subscriu si iar subscriu! ai zis niste vorbe tare intelepte. Gatit la discretie si ce ne place noua= kile in plus, frustrare, acumulare de grasimie, celulita, scaderea stimei de sine si a increderei in sine, scaderea altor chestii mai intime, alterarea starii de bine etc. Cel mai bine: la ocazii mai speciale mancat mai la discretie, in weekend iti mai faci cate o pofta si in rest, apa, paie si bataie! Nuuuu, in rest mancat cu cap, destept si trait destept!
Dexter, la 22 February 2013 - 08:45 PM, a spus:
ieri episodul despre scar tissue (cicatrici interne ale ţesuturilor musculare şi articulaţiilor). cel mai intersant de pînă acum, la fel de interesant ca cel cu durerea şi cutele de pe fascii. o să-l repet mai des că bine m-am mai simţit după el.
lapo, părerea mea e că ţie momentam ţi-ar prinde bine un program mai blând, care să "repare" sau să amelioreze problemele existente.
nu-i aşa că exerciţiul pentru gît e cool? eu îl fac de cîte ori îmi aduc aminte şi imediat dau drumul la tensiunea dintre omoplaţi, acolo unde se "aşează" stresul, plus că mi se pare că şi oxigenez creierul pentru că în continuare casc de numa'.
Dexu', exercitiul pentru gat e foarte ok! Cu toata "sfiala" si teama m-am dus pana la urma la sala si am tras sambata un crosstrainer si dupa aia o sauna. Acum am de lucru, dar parca ma mananca in calcaie sa ma duc si azi.
moatza, la 24 February 2013 - 04:34 PM, a spus:
Dexter, la 22 February 2013 - 08:45 PM, a spus:
plus că mi se pare că şi oxigenez creierul pentru că în continuare casc de numa'.
Oare de-asta casc io'ntruna la inceput, la incalzire? Ca dupa aia nu mai am timp.
Milena, pai tu chiar ai conditii prielnice daca merge sotul tau. Du-te cu el, nu mai tergiversa!
Iulia, te inteleg cu tarta! Si eu m-am dezlantuit in bucatarie we asta.
Dex, cum fu? S-a lasat cu ruperi in figuri?
Lori, a meritat concertul? Sper c-ati gasit biletele.
La mine miscari doar administrative, de maine reluam activitatea obisnuita.
Vai Moatzo, da' ce s-a meritat! Bengos rau! Rock meets clasic, orchestra din Praga cu niste rockeri adevarati si de demult...care erau pe vremuri, gen Eric Bazilian, imi place de gagiu' asta de numa! - the Hooters, All you zombies, Paul Rodgers; Chris Thompson, suuuuper voce!, Bonnie Tyler insa a lipsit ca a lovit-o gripa in Germania si si-a pierdut total vocea

Partea clasica a fost reprezentata de catre Bohemian Symphony Orchestra Prague. Un regal, ce sa mai! Rockerii at heart ma inteleg ce vreau sa spun
Pentru voi, Bazilian:
http://www.youtube.c...ayer_detailpage
[url="http://www.youtube.com/watch?v=LCV62EG0kV0&feature=youtu.be"]http://www.youtube.c...eature=youtu.be[/url]