Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1121 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 February 2013 - 06:18 PM

lapo, dacă la tine în sat găseşti "melanjuri" de ceai negru şi mirodenii-fructe-ierburi, recomand. very satisfying, mai ales cînd opreşti cafeaua.
eu acum beau ceai negru cu ancho chilli, aleppo chili, red peppercorns, chocolate bits şi lily petals. fac un 'bidon' mai mare şi-l am toată ziua. îl şi port după mine rece, în sticlă de apă. nici nu pot să-ţi spun cum miroase cînd bag nasul în pahar... paradis curat...

#1122 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 27 February 2013 - 07:25 PM

Vezi postareamoatza, la 27 February 2013 - 08:02 AM, a spus:

En fin, mi-ar placea sa pot si io ca Alpha, doar cu 3 mese! Daca n-ar fi gustarelele astea!

Milena, bravo ptr patinoar! Macar de-as sti si eu cum e! E solicitant? In plus vreau si eu afine, dar 10 lei/100gr mi se pare enorm la banii nostri.

O zi buna, sa fiti cuminti!

Si mie mi-ar palcea 3 mese, dar, nu reusesc, trebuie sa "gustaresc" cate ceva.

La patinoar, cand am terminat nu-mi simteam picioarele, coapsele, si posteriorul, ca sa ma exprim asa. Credeam ca o sa ma febra musculara, dar dupa dus, si somn, n-am simtit nimic dimineata. Insa de transpirat, te-am pomenit, eram leaorca, pana si parul mi-era ud sub casca.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1123 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 27 February 2013 - 07:49 PM

Buna seara la fete!
Raportul pe azi:

-o felie wasa cu telemea si rosii cherry
- o mana de nuci caju
-2 mere
- o salata cu valeriana, rosii chery si piept de pui la gratar
- un albus de ou fiert
-o ceasca de lapte
Nici eu nu cred ca as rezista cu 3 mese....Imagine postata Mi se pare mai indicat mai des si mai putin. Mie cred ca mi s-ar face foame intre mese.

Bobocel, felicitari pt kilogramele in minus.

#1124 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 28 February 2013 - 08:40 AM

Hello, hello!
Mda, vad ca majoritatea are pb cu doar 3 mese. Dupa ce m-am operat, mie dr mi-a zis ca pot sa mananc absolut ce vreau eu, dar doar 3mese, asta-i secretul mentinerii si-l cred.

Bobocico, pai tu ai rezultat f bun, iti urez sa-l mentii si sa-l imbunatatesti! Si daca vine vremea buna poate faci si vreo plimbare. Cu asta n-o sa slabesti, dar te oxigenezi, intretii articulatiile, pui muschiu' la miscare!

Dexu', avui plasticu' dar nu se ivi chilipiru'. Multi veniti, putini chemati.

Iulia, ce determinata esti, sa mananci doar albus. Mie galbenusul imi place, mai ales c-au inceput iar gainile sa produca.

Wow n-a mai trecut pe la noi =))

Lori, bafta la vegetale, nu-i rau si-ti ajuta si ficatul!

Milena, deci e solicitant patinajul! Ce-mi place ca te-ai gandit la mine dupa ce-ai transpirat. Iti dai seama cata distanta e'ntre noi si efortul te-a dus cu gandul peste balta...asta-i frumos!

Ieri a fost o zi aproape buna, ca primii niste miez de nuca- fameleonul spera la mucenici, ha, ha,ce surpriza o sa aiba!- si mi-am amintit cat imi place mie cu paine neagra. Nu fu mult, da' fu! Miscare- aerodance! Iar am febra. Azi vreau zumba, ceva distractie!

O zi cumincioara tuturor!

#1125 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 28 February 2013 - 12:37 PM

Bobocel, bravo, si tine-o tot asa!

Moatzo, cum sa nu ma gandesc la voi, suntem prietene virtuale.
Abia astept sa vad poze pe la intalneli, cand va intalniti pe la capitala
Sau prin alte parti, si ma bucur pt voi cand reusiti s-o faceti.
Si , de cand sunt lola in devenire e mai usor sa ma tin de treaba,
Cu mancarea si miscaream

La noi a nins iar, avem zapada de zici ca vine Craciunul. Am prestat putin la
Lopatat, dar a iesit si omu, ca nu se mai putea.

Hai ca ajung la lucru si mai scriu, ma enerveaza sa scriu de pe tel.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1126 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 February 2013 - 03:53 PM

Dex, nu am voie nici un fel de stimulant, cofeina ori teina. Asa ca ma lupt cu simptomele de sevraj. M-a terminat o durere de cap de luni incoace. :occasion14: Ma intreb cat are de gand sa mai tina. Asta e partea cea mai grea, fara cafea. Restul e ok.
Azi:

- jumate de bagheta stropita cu ulei de masline si de samburi de bostan si rosii
- broccoli fiert cu o smantana din aia vegetala, de la plafar
- diseara salata
- apa, paie si bataie. Si suc de mere.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1127 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 February 2013 - 05:51 PM

Lori, nu-s io vreo experta, da' nu cred ca te-a ajutat smantana aia vegetala la spalat ficatul.

Milena, la noi a venit timid primavara. Spor la lopatat!

#1128 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2013 - 06:13 PM

Vezi postareamoatza, la 28 February 2013 - 08:40 AM, a spus:

Iulia, ce determinata esti, sa mananci doar albus. Mie galbenusul imi place, mai ales c-au inceput iar gainile sa produca.

hehe, am fiert un ou pentru maioneza, ca i-am facut sotului salata de vinete si de aia mi-a ramas albusul.
Da sa stii ca n-am mancat salata !:occasion14: doar cat am bagat un dejt' sa probez de sare....

Azi mi-am tras la tigaie intr-un strop de EV niste ciuperci si asa-mi veni sa arunc o lingura de smantana acolsha, da m-am abtinut si-am pus o lingura de suc de rosii facut de draguta de mama... Nu de alta, da maine-i zi de cantar =)), unde nu cred ca am facut mare lucru saptamana asta, dar sa n-am mustrari prea mari:)

Lori mama draga, spor la pascut in continuare. Chiar asa, la voi n-au aparut urzicile , ca eu am vazut in piata azi...

#1129 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 February 2013 - 06:15 PM

aha, aha, nu ma pune tu la ganduri! deci l-ai mancat ca sa nu-l arunci, ceea ce deja are alt aspect.
:occasion14: te necajesc, nu te supara!

#1130 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2013 - 06:19 PM

pai daca statea sub ochii mei ce era sa fac? :occasion14:

oricum, de cand cu Lolele nu stiu daca am halit mai mult de 1,2 oua pe saptamana.. si alea daca le-am mancat au fost fierte....=))

#1131 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 February 2013 - 06:21 PM

asa-i, e buna compatimirea asta in grup! macar ca stii ca tre sa vii sa dai raportul, si tot te straduiesti un pic :occasion14:

#1132 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2013 - 08:28 PM

Buna seara.
Revin cu raportul pe azi:

-o felie de wasa cu doua felii subtiri de telemea si rosii cherry
- o mana de nuci caju
- un mar
- piept de pui la gratar cu vreo 4 ciuperci trase in putin EV cu suc de rosii si o felie de wasa
- o ceasca de kefir cu seminte de in

Ma stradui sa fiu cuminte, ca-mi numara Moatza ouale :)

Oare Alpha ce face?

#1133 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2013 - 09:36 PM

Hallölle la fete si baieti! Ia gîcitz la baba de unde aterizai io adineaori: de la sala.
Bon, sa va povestesc: acu vreo doua saptamani am primit un mail cu o metoda de eliminare a pietrelor de la ficat, da, de la ficat, ati auzit bine. Un anume ezoteric pe nume Andreas Moritz a facut furori cu metoda asta naturala de curatare a ficatului si bilei de pietre. Bon, am cercetat pe net, pareri contradictorii: care arata pe youtoube miile de pietre care blocheaza caile ficartului etc si care ies si in marimi de pana la 2 cm diametru, ce sa mai tragedie- care zice ca e o mare porcarie si ca nu are absolut nici o baza stiintifica metoda asta.
Bon, si ce credeti ca am facut eu? Pai ce sa fac, mai intai mi-am comandat cartea, am citit-o din scoarta in scoarta si m-am pregatit corporeste si mai ales sufleteste si pisicologeste pentru marea descotorosire...Conditia e ca 6 zile sa renunti complet la produse animale, sa mananci mancare calda, interzise total prajeli, chestii grele, neortodoxe etc. De aici pascutul! Unde am zis eu ca bai, daca tot e sa renuntam la toxine, sa renuntam, si am renuntat si la cafea. Boooon. Pe langa asta tre sa bei cate un litru de suc de mere pe zi, ca cica iti moaie chietrili si cand vine ziua aia mare in care tre sa bei niste maglavaisuri ca sa le "elimini" zbang au iesit. Eh, mi-am pus consoarta in tema, am zis colega, uite ce m-am hotarat sa fac, dar tu tre sa fii cu ochii cat cepele, caz ca mi se intampla ceva, ai chemat salvarea, nu ma lasi sa dau coltul. Mai intai de toate am facut azi programare la medicul meu internist, italianu', v-am mai povestit de el. Tipul a facut medicina in Roma si de zece ani s-a reprofilat pe medicina traditionala si homeopata in Germania, deci e un ezoteric cu diploma :) L-am pus eu in tema la inceputul saptamanii ca vreau sa ma consult cu el pe tema asta a "pietrelor". Azi cand am ajuns la el a zis ca e o mare porcarie, sa nu fac asta ca nu o sa mi se faca decat rau. Ca daca era sa mearga metoda asta, la ora asta erau zeci de vindecati - he's got a point here! Cand i-am zis ca totusi saptamana asta intentionez sa o duc la capat asa, mai dietetic
m-a laudat si a zis ca sa o fac, daca tin neaparat. Cand i-am zis ca m-am lasat si de cafea si ca is vai de steaua mea de luni, a inceput sa rada: cica da cata cafea bei? Mai mult de doua pe zi? Zic, nu, de regula dimineata. Zice mai fetita, bea-.ti cafeaua care iti face placere si mergi si razi si te simti bine si bucura-te de viata, dar cu grija. Asa trebuie sa te vindeci, natural, fara sa chinui corpul si mai ales sufletul. Ca aia nu mai e vindecare. Bon, si ce credeti ca am facut? Am venit acasa...mi se luase un mare pietroi de pe suflet, ca ma gandeam cu inima stransa la dezintoxicarea asta. Mi-am facut un espresso, doamne ca bun mai e! =)) Am sarit in adidasi si m-am tirat la sala.

Crosstrainer: 35 minute, 420 cal zicea ecranu
Sauna: doar 20 minute, maiculita ce lupta!
Muzica: la liber!

Bilant: super zi!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1134 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 February 2013 - 10:12 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 28 February 2013 - 08:28 PM, a spus:

Ma stradui sa fiu cuminte, ca-mi numara Moatza ouale =))

ce sa zic :) , am ajuns abia la 0,5, stai bine!

Lori, si eu zic ca multumirea sufleteasca e cel mai bun medicament. Felicitari ptr ambatzul de-a pleca la sala!

Io acuma venii, azi distractie maxima, zumba! am invatat o coregrafie noua si-am trecut cu vederea o felie de tort, ca fu ziua patronului.
noapte buna, copii!

#1135 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 01 March 2013 - 04:24 AM

Vezi postareamoatza, la 28 February 2013 - 08:40 AM, a spus:

Wow n-a mai trecut pe la noi :)

Nu v-am uitat! Aseara am aterizat din deplasari. Am zis ca o sa incerc sa intru cat sunt plecata. La inceput am reusit sa va mai citesc dupa care s-a rupt filmul. Astazi tot m-am tinut sa intru dar am avut de recuperat- citit mailuri, raspuns la mailuri, sters spam-ul, plus ca am avut deadline la un mic proiectel. Am vrut sa termin pana la 5 ca sa reusesc sa ajung si la sala.

Dupa cum va ziceam, de miercurea trecuta pana aseara am fost in deplasari- 3 zile o conferinta + patru vacanta. Locatie a fost in zona calda cu plaja si mult soare. In primele 3 zile am fost atenta la mancare si tot m-am tinut de salate. Seara am mai "beut" si io ca omul dupa o zi de munca grea.
Sambata mi-a aterizat si omul din dotare si am inceput sa calc prin balarii. Am mancat cam din toate, mai putin dulciuri si am patrulat cam 6 pana la 8 ore pe zi.

Azi sunt inapoi pe baricade. Meniul:

8.00 - 34g cereale (moatza asta e portia recomandata pe cutie si eu o cantaresc), 22g peanut butter si lapte de orez
11.30 - nuci cam un pumn (din pacate nu erau crude dar trebuie sa le termin. sunt luate de pe drumuri)
12.30 - 1 scoop salata de oua cu broccoli si ardei gras verde
1.30 - 1 supa (ii zice New England clam chowder si nu a fost alegerea cea mai grozava)
5.30 - 1 mar verde
7.30 - salata (frunze, rosie, castravete si avocado) si 1 carnat de pui
Si a mai fost si un biscuite rest de pe avion... :)

Sala: 50 minute de eliptica si vreo 20 minute de abdomene, brate si ceva squats si stretching. Cred ca fac febra :)

Acum ma duc sa citesc ce s-a scris in ultima saptamana.

Pana atunci 2 pozici:

Plaja

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1728-1362106514228.jpg

Downtown Miami vazut de pe barca =))

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1728-1362106530478.jpg

#1136 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 01 March 2013 - 01:26 PM

Bobocel, e minunat! Bravo, bravo Imagine postata Aproape 10 kile Imagine postata

Cum spuneam si la han, am intrat pe fuga sa vad ce mai faceti, la munca inca-i nebunie. Mai tine cateva zile apoi intram iar la relaxare Imagine postata eu, ca de restu' nu mi-i grija

Eu am gasit niste biscuiti de secara cu susan, atata-s de buni.... trebuie sa-mi fac portie sa nu mananc prea multi. daca mi-as pune mintea, as roade un pachet pe zi

Ieri am luat peste iar, tot merluciu, proaspat, proaspat, n-avea nici 24 de ore de cand fusese tras in barca. Mare diferenta face prospetimea pestelui. Si nici nu se poate compara cu cel congelat. L-am mancat cu mujdei de usturoi si dup-aia mi-am adus aminte ca la 8 trebuia sa ma duc la o intalnire Imagine postata Si da-i si shurluie-te pe dinti, si roade tic-tac si guma si patrunjel Imagine postata A fost bine, nu s-a strambat nimeni, au si vorbit cu mine, nu m-au abandonat intr-un colt Imagine postata

Azi postesc
dimineata mere
la pranz am varza calita
diseara inca nu stiu, cred ca imi fac ceva legume la cuptor: morcovi, pastarnac, swede (nu m-am lamurit inca ce e pe romaneste...gulie nu-i) praz, condimentate, stropite un pic cu ulei si date la cuptor vreo 30 min la 200 grade. Asa am si garnitura pentru fete, ca lor le fac carne de pui, probabil piept la gril

Va pup de weekend placut si daca absentez e cu motiv! Nu ma las de lolit! Imagine postata si nu va abandonez pana mi-s ca o silfida
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1137 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2013 - 01:32 PM

Asa sa faci! Ce m-am mai distrat cu usturoiul si ce ma mai inverzesc de invidie cand citesc despre pestele tau proaspat, mmmmmmmmmmm, vreau si eu!!! Ce creveti mai mancam io pe vremuri, scoti dimineata din ocean, auliooooo. Aia din punga congelata nu is nici pe departe la gust ca aia proaspeti!

Eu azi: Dimineata un toast integral uns cu miere, un espresso -fara zahar ori alte alea, la pranz salata cu ceva somon si ciuperci de la cutie si o felie de toast cu nutella. Ma dor toate alea de la sala.

Revin: Ieri medicul m-a intrebat daca m-am urcat pe cantar si i-am zis ca nu am curajul :love7: Pe 31 martie o voi face. Sper din inima sa scap de 5 kile pana atunci.

Boboaca, aproape 10 kile? Esti tare fata babii! Ma duc sa iti caut un premiu, you "looser", you :hug:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2013 - 01:38 PM

Pentru Boboaca noastra harnica si ambitioasa! Hurrayyyy!

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-12-13621378681119.jpg

Si asta e pentru mine. Cine simte ca e cazul, poate sa imi tina companie :love7:
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-12-13621379820204.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1139 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2013 - 01:40 PM

E ziceti si voi la Wowerful, mie imi ingheata tartita in tara culorii gri si ea se da cu barca in Miami. That's unfair! Unfair!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1140 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 March 2013 - 03:13 PM

Lolelor, va felicit pentru mersul la sala si program ordonat de mese si orientarea spre nutritie sanatoasa! Fac galerie pentru voi toate sa va indepliniti obiectivele! O primavara furmoasa si insorita cu sanatate si spor la dat jos/mentinere/tonifiere ....care cum ii trebuie!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2013/post-685-13621436285374.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic