Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1701 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 May 2013 - 05:34 PM

azi fac o fapta buna, o bucurie mica cuiva.
am cunoscut la sala o doamna tanara cu care am intrat in vorba. si-o cheama Elena, tiza mea. ei i-a expirat abonamentul inainte de Paste si era cam necajita, a zis ca nu-si permite sa si-l reinnoiasca. de sfinti, am felicitat-o printr-un sms si pe seara m-a sunat si ea. m-a intrebat cum mai e pe la sala, am intrebat-o daca mai vine...si-atunci mi-am dat seama c-as putea uza de facilitatea happy friday, adica vinerea poti invita un prieten sa te insoteasca la sala beneficiind de abonamentul tau. era asa de bucuroasa cand i-am propus! sper sa se bucure de iesirea asta.
deci de la 7.30 la zumba!

#1702 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 24 May 2013 - 08:28 PM

Felicitari Moatza! asa imi place sa aud de fapte bune :floare:
alpha iti tin pumni pentru weekend !
Wow napolitana aia ori o mananci ori o dai,nu te mai tortura.
2ut mi-ai facut pofta cu varza ta murata...

Azi doar am alergat,am baut un smoothie de avocado cu telina si lapte migdale,pranz si cina inca nu stiu... sper sa fiu cuminte weekendul asta (weekend lung,barbat carnivor acasa,junioara care vrea cupcake-uri de ciocolata etc) ca o sa fie plin de tentatii.
Deseara avem in plan sa mergem in parc la alergat,sa vedem daca ne iese.
Ah si vroiam sa ma mai laud cu junioara ca alearga cate o mila in fiecare zi,au la scoala un program "Run for fun"! :) Gata m-am laudat, va pup si va doresc un weekend vessel!
Enjoy the silence!

#1703 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 May 2013 - 09:19 PM

o mila zilnic? bravo, va fi mai Lola decat tine! cati ani are? sa-ti traiasaca!

Wow, io n-as rezista sa stiu ca-i acolo tentatia. mai ales ca-i vorba de-un dulce, ca altceva nu ma tenteaza asa tare. cel mai bine o faci cadou cuiva care te enerveaza :floare:
io duc la serviciu cand imi raman dulcegarii :D

azi fusei cu Elena la zumba. ea a mai ramas si la biciclete, io am zis ca-i suficient. asa ca am venit acasa si-am desavarsit racitura/piftia. meniu de Craciun care cred eu ca se potriveste si vara. daca-i tot racoare si maine, fac o mamaliga.

ps: puteti ignora ultimele randuri, ca nu-s in spiritul topicului :)

#1704 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 May 2013 - 05:52 AM

Hop si eu in miez de noapte.

Azi a fost o zi ciudata. Am plecat de la servici pe la 1- am luat o portie de cascat gura la shopping. Mi-am luat numai o pereche de pantofi dar am stat vreo 2 ore si am probat diverse. Cand am ajuns acasa, domnul meu ma astepta sa ne bagam la somn. si iaca asa am dormit de la 4 la 6. A fost tare bine, numai ca nu am facut nimic din ce mi-am propus.

Azi am avut
- 1 ou cu 2 felii de bacon
- carnat de pui cu legume si 1 lingura de orez si bol de amestec de fructe (struguri albi, pepene galbe si rosi si 1 felie de portocala)
- seara am fost la turci si am luat supa de linte rosie si frigarui (kebab) de vita cu diverse legume (mai exact ciuperci, ardei gras rosu si dovlecel).

Miscare- miscat de colo pana colo. Poate maine nu mai merg ca robotul.

De cand ne-am intors stau protapita in varful patului si ma dau pe net. Dar ca scuza- afara e frig si ploua.
Nu stiu cum, dar mai tot timpul vremea de la mine se potriveste cu cea din Romania...

Frumos gestul tau moatza! Cunosc sentimentul asta de satisfactie, cand stii ca ai facut cuiva o bucurie. :rolleyes:
Si pitica ta Rain, alearga 1 mila! Bravo si felicitari!
alpha- spor la bucatareala! Si nu-i bai dac degusti si tu putin,

Cat despre KitKat- inca e in sertar.
O sa il donez cuiva, dar sa vad cine e amator. Poate-l dau la baieti, ca astia nu se uita la ce bobineaza.

Weekend placut si de la mine.

(Mai trag eu cu ochiul sa vad ce se mai intampla pe la topic.)

#1705 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 25 May 2013 - 08:10 PM

Buna seara la Lole !
Moatza, felicitari pentru gestul tau frumos! Imagine postata
Rain, transmite felicitari junioarei pt mila alergata zilnica. Si eu sunt pro miscare la copii. Mai bine o ora de sport decat o ora de stat in fata calculatorului.
Si pt ca tot a intrebat Moata, parca 9 ani are,nu? Asa am retinut de pe alt topic.
Wowe, tu ai fost sora cu mine la somn...Eu asta as face toata ziua Imagine postata

Azi, dupa ce am venit de la serviciu m-am oprit in piata si iar mi-am cumparat o juma' de lighenas de cirese..pe care le-am balotat cu mare placere.. numai ca se pare ca ceva nu le convine nici intestinelor mele.. m-am balonat nu stiu cum, desi Moatza compatimesc alaturi.

Acum pe seara a tras un ropot de ploaie si s-a racorit...vreme ideala. Maine daca-i frumos imi mut domiciliu la gradina. Am in plan niste capsuni cu smantana si mamaliga calda :o
O seara frumoasa va doresc !

#1706 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 27 May 2013 - 08:37 AM

Neata Lole dragi! Ma omoara vremea asta, de nimic n-am chef....Dar am fost cuminte-cuminte in week-end, nici macar n-am gustat din paine umpluta a la Maya (desi arata criminal), m-am rasfatat doar cu cateva bucatele de cioco neagra.
Alpha, fetele-s bine, un pic obosite, asteapta vacanta. Ioana va merge 2 zile in excursie prin Maramures, e nerabdatoare de numa, avem apoi absolvent de clasa a 8-a, nepotul meu si apoi in ultima saptamana de scoala isi sarbatoreste Ioana ziua de nastere cu toti colegii, nebunie mare...Si dup-aia o sa dorm si eu cu o ora in plus, ca vine vacanta!
Pusa, faina surpriza i-ai facut tizei tale, nici nu stiu a cui bucurie a fost mai mare, a ei sau a ta.
Rain, bravo, la asa mama asa fata, alergatoare..
Wow, cum ai inceput saptamana?
Iulia, ma bucur ca mai intri pe-aici! ma gandeam ca noi, Lolele, ar trebui sa fim nase bebelusului :angryfire:
La meniu, azi am asa:
MD - lapte prins cu tarate de ovaz, seminte de chia si capsuni
G - 10 migdale
P - pulpa de curcan la cuptor cu rosii, castraveti si ceapa verde
G - 2 morcovi cruzi
C - omleta cu salata ca la pranz
Sa aveti spor!

#1707 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 May 2013 - 11:11 AM

Moatza, bravo! ai facut un om fericit si e mare lucru Imagine postata

La noi a fost vara vineri, 18 grade (cum am anticipat), am pus-o repede de un barbeque, am mancat (eu) coaste de porc cu muraturi. Sambata, duminica am revenit la vremea de rahat. Sambata am facut ciocolata de casa cu nuci si Baileys, n-am mancat, dar am mancat 2 placinte cretze dupa reteta Liei. Placinta cu branza am amanat-o pe maine

Vineri am facut yoga, sambata n-am facut nimic pentru ca am avut program de curatenie, spalat, calcat, facut mancare si n-am mai avut chef. Ieri dimineata am fost cu fetele pe fat mile, am mers cam 7 km dupa spusele Google maps
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1708 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 May 2013 - 12:04 PM

Hello la saltaretze!
Toata lumea se plange de vreme...da' si cand o veni vara!
M-am uitat pe programul de la sala, am de unde alege!
Azi cred ca bag un aerobic, asta o sa fie cam greu dar ma straduiesc. Nush ce am ca mi-e cam foame continuu, cred ca de stres. N-am nimic derutant la mine, asa ca bag carne cu ciuperci. Cam sec totul, mi-ar tb ceva cremos.
Plec, c-am inceput sa zic prostii.

#1709 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 09:23 PM

Buna, buna! Eu sunt inca in weekend :pupic:

Sambata am fost la sala si am pedalat 50 minute pe eliptica, 15 minute de banda si dupa aia exercitii pentru brate si ceva stretching si gata. Ieri am fost sa vizitam niste zone ca am vrea sa ne mutam (ma rog- inca nu ne tragem asa tare, dar ar trebui) dupa care am mers o ora in parc, plimbare lejera.
Azi, pana in prezent- ceva ordine prin casa, fript ceva cartofi noi si urmeaza sa iesim la hoinarit. O sa mergem iarasi in parc, dar vrem sa facem mai mult azi.

Cu mancarea... greu, taica, greu. In fiecare zi am inceput frumos ( sambata si ieri) si am terminat haotic.

Azi, pana la ora asta:
- 1 iaurt de fructe
- 1 carnat de pui
- 1 pahar de piure de fructe/smoothie: para, mar si kiwi
- cartofi noi la tigaie cu piept de pui.

Mi-a iesit ceva in gat. Am crezut ca e raceala, dar se manifesta altfel decat raceala. Omusorul e inflamat, iar in partea dreapta a aparut ceva ca o margeluta. Durerea e la inghitire si in special noaptea si daca fac gargara cu listerina si mai i-au si strepsils e suportabil. Maine o sa merg la cabinet.

Am papat si eu ciresie iulia si mai am de mancat o tura :)
2ut si alpha sa va trimit niste soare de la mine. Noi am avut vreme plangacioasa vineri si partial sambata, dar de ieri e soare si s-a incalzit. Azi ajunge la 22- 23C.
Spor la ţopăiala moatza! Io o sa ţopăi maine :)

#1710 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 28 May 2013 - 01:28 AM

Am trecut sa va salut si sa va felicit pentru sport. Weekend-ul asta nu am facut cine stie ce sport,dar sambata am "alergat" dupa diverse si ar fi fost ok daca nu ne opream sa mancam la un restaurant Mexican. Ieri,duminica am fost la catarat pe munte, iar azi am iesit in parc. Nu va spun ce am mancat pentru ca nu am fost in "grafic" .

Zilele astea o sa fiu cam ocupata ca fac bagaje, plec/vin in Ro. Nu-mi fac griji ca si mama mananca aproximativ ca mine,probabil cu alergatul meu de toate zilele o sa fie mai complicat,dar asta e...recuperez eu.

MD: smoothie de avocado,para,lapte migdale
P: salata verde,rosii, jalapeno, usturoi,1/2 avocado,shrimpy
C:probabil niste iaurt.

Iulia,ai dreptate,junioara are 9 ani. Ea alerga cam de trei ori pe saptamana in cadrul activitatilor scolare,normal,aici nu-i oblige sa alerge. Cu vreo trei saptamani in urma le-a vizitat scoala Allyson Felix, campioana oplimpica, a vorbit cu ei ,a dat autografe etc. iar junioara a decis ca vrea sa fie ca A.F.ca atare acum "se antreneaza" acum :pupic:
Wow pana ajungi la dr.,de ce nu faci gargara cu apa cu sare?

Va pup pe toate:) imi sunteti tare dragi . Eu va citesc in fiecare zi dar nu apuc sa scriu.
Enjoy the silence!

#1711 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 02:32 AM

Multumesc de sugestie Rain- nu stiam de gargara cu saramura.. Am sa o incerc.
Spor la facut bagajele, drum bun si sedere plancuta in Romania!

#1712 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 07:23 AM

Neata!
Wow, mai insista cu soarle ala ca n-a ajuns la noi! Ploua si e frig....Cum esti cu gatul?
Rain, fain de tine, sa ai drum bun si sa te bucuri de vacanta! Deci si mama ta manaca sanatos, asta chiar e ceva (ai mei mananca asa cum mancau si acum 20 de ani, doar ca mai putin, probabil).
Azi am:
MD - lapte batut cu tarate de ovaz si seminte chia
G - 15 migdale
P - chiftele (carne, oua, usturoi, patrunjel) la cuptor cu sos de rosii si castraveti murati
G - 2 morcovi
C - salata verde, rosii, ceapa verde, o conserva de ton
Va pup!

#1713 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 28 May 2013 - 11:49 AM

Drum bun Rain si vacanta placuta!

Wow, oi fi trimis tu, da' cred ca s-a pierdut in Triunghiul Bermudelor! Imagine postata E un frig aici ....zici ca-i decembrie nu sfarsitul lui mai. Zau ca m-am saturat, cu toate ca e absurd sa te plangi de vreme. Vremea e vreme, asta e cu asta defilam
Ai fost la doctor? Cum e gatul?

Ieri am mancat mere dimineata, supa de dovleac la pranz si cotlet de porc cu salata la cina. 30 minute de yoga, ca n-am avut mai mult timp
Azi trebuie sa ma duc pana la banca si sa-i cumpar Andreei un costum de baie (nu va speriati, nu mergem la plaja Imagine postata , se duc cu scoala la bazin ca au ore de inot), asa ca o sa-mi fac norma de mers pe jos.
Am mancat fructe de mic dejun, niste capsuni, nu foarte bune, si doua portocale. La pranz si cina, nu stiu inca, o sa ma orientez in fata frigiderului
Imagine postata

#1714 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 May 2013 - 12:38 PM

Hello, dragutzelor!
Vad c-aveti activitati, care mai de care.
Ptr aseara raportez tot zumba si c-o tin asa pan-oi sta mai bine cu moralu'. Nu ma simt in stare de-o chinuiala de aerobics sau vreun fitball...nu. Poate-o yoga/pilates la sfarsit de saptamana.
Azi am tras si-o alergare- vorba vine, un mars alert mai bine zis- de vreo 2 km, c-am facut o iesire scurta de la birou.
Am ramas fara fructe si-am tacut chitic aseara, zic sa fac o pauza de-o seara fara. Drept urmare, cand venii din alergatura azi, m-am impiedicat de-o inghetata Nestle prea ciocolatoasa. Ce-am ajuns, ma gandeam, sa zic io ca-i prea multa ciocolata. Se-ntampla ceva. De bine.

Va pup si va urez drum fara piedici.

#1715 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 07:38 PM

Eu am trimis soarele si el a plecat (acum ploua si la mine) dar poate s-a ratacit pe drum. Sper sa ajunga pe la voi alpha si 2ut.
Am fost la cabinet si mi-a iesit pozitiv testul de streptococ in gat, asa ca bag amoxicilina pt 10 zile...

Sa vad daca ma duc la sala azi ca dimineata nu ma simteam prea grozav. Acum vad ca am devenit mai vioaie dar mai e pana la 5.30.

#1716 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 04:12 AM

Mai, mai- ati fugit toate de pe topic.:toothy9;
Eu am mers la sala pana la urma: 45 minute marsaluiala pe banda si dupa am mers la ora de body sculpting. Cand am iesit ploua dar era faina senzatia, imi venea sa zburd :crying:

La mancare am fost in sfarsit bine- adica am mancat eu destul dar nu am mai dat prin strachini.
A! Am donat KitKat-ul. Era 5 si trebuia sa plec si asa ma manca sa-l desfac :toothy6:. Am iesit pe usa cu el in mana decisa sa-l arunc pe undeva. Cam in acelasi timp, un coleg mai in varsta iesea la vanatoare de cafele. Mare bucurie o avut omul, prada bogata nu gluma! :crying:

Eu ma bag la somn asa ca pe maine!

#1717 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 08:49 AM

Wow, in sfarsit a ajuns la mine soarele, sunt super happy ca deja ma apasa rau vremea aia cu ploaie si frig (n-am scapat inca, dar o si o zi din asta frumoasa, cu soare tot e ceva). Nasol cu streptococul ala, bine ca te-ai dus la doctor.
Pusa, tare m-as infinge si io intr-o inghetata, de lamaie sau fructe de padure sau alune sau....mai bine tac si mai iau o gura de ceai.
Alpha, fain meniul tau de alaltaieri, ieri cum ti-a mers?
Meniul de azi:
MD - lapte prins cu tarate de ovaz, seminte chia si capsuni (deliciu)
G - 15 migdale, pe numarate
P - tot chiftele cu sos rosu si castraveti murati
C - omleta cu ceapa verde, rosii si castraveti
Sa ajunga soarele peste tot (la cei care si-l doresc)!

#1718 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 29 May 2013 - 10:55 AM

Mi-a mers bine si ieri Imagine postata La pranz am mancat un bol de supa cu taietei facuti de mine (de obicei am facuti de "buna", mama prietenei mele) si seara piept de pui cu salata de diverse. Mi-am facut portia de mers prin oras si am inghesuit si o ora de yoga aseara asa ca ma declar multumita Imagine postata
Azi am placinta dobrogeana in program. Cu fructe la mic dejun si o ciorba de legume la pranz, o sa-mi dau voie o bucata de placinta la cina, ca demult poftesc

Wow, insanatosire grabnica!
Imagine postata

#1719 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 May 2013 - 12:07 PM

Hello de la Zumbaila!
N-am ce zice decat ca m-ajuta la moral si perseverez cu tzopaila zumbaita.
Deseara - idem si la fel! Noroc c-a bagat doua melodii noi si ne chinuie cu alte coregrafii, ca altfel ma puneam io in fruntea cetei sa predau miscarile. Deci nimic nou de la mine. Nici macar o noua inghetata...azi nu!
Wow, te felicit ptr prada servita colegului, de ce s-o arunci? Las' ca-s altii mai norocosi decat noi si nu numara toate caloriile si totzi carbii...care n-am avut noroc!
Bia, cand vad ca-n vest vine ploaia, mereu ma gandesc la tine. Las' ca la vara sunteti norocosi, e suportabil pe la tine.
Iar de Alpha ce sa zic, cred ca nu s-ar simti acasa dac-ar potopi-o soarele. Ori ploua la tine, dragutza?

Milena, Rain, Iulia - salutari, dragalaselor!

#1720 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2013 - 12:12 PM

pai sa stii ca si io ma gandesc la tine, Pusa, cand vine ploaia sau racoarea pe la noi (ma gandesc ca e vreme cum ti-ar placea tie).

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul