Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1781 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 12 June 2013 - 08:19 PM

Mai da' ce linistee. Se vede treaba ca e sarbatoare azi :floare:

Eu ma lupt cu mine pe la servici. Cred ca astazi dupa 5 ma duc la o alergare in parc. E frumos afara, bate un pic vantul, dar in rest e super. Maine cica ploua toata ziua- se asteapta chiar si grindina si o sa fie mai frig. Asa ca trebuie sa profit astazi.

Moatzo cum te-au sarbatorit baietii tai?

#1782 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 June 2013 - 10:14 PM

pushico, condoleante :floare: si multa putere! ai grija de tine, de mama ta si de ai tai! :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1783 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 13 June 2013 - 07:09 AM

Hristos a inaltat !
Moatza tare ma bucur ca ai revenit printre noi ! Imagine postata
Sa stii ca am fost colega de suferinta cu tine in ce priveste ciresele. Cam de pe 15 mai de cand au aparut alea timpurii pana acum vreo 4-5 zile am mancat zilnic ! Acu' parca nu mai intra.. plus ca fiind pe sfarsite incep sa aiba gogobirizi :floare:
De vreo 2 zile mananc piersici..nu-s aparute alea romanesti da de-o pofta merg.

Apha, daca asa putea ti-as trimite o ladita plina. E aici un sat renumit pt cirese bune. Acu pandesc sa apara in piata alea amare , as cumpara macar un kil sa fac doua borcanele de dulceata.
In rest, noi suntem bine.. mi-au venit rezultatele de la dublu test si sunt ok, mi-au mai trecut din greturi si astept sa creasca burtica. Cu kilele vad ca nu urc.. de vreo saptamana am cu 500 gr in plus... :floare: Da si ieri si azi dimienata m-am delectat cu lapte caldut si cozonac de casa asa ca-n copilarie.
Va doresc o zi frumoasa si cu spor.. fug sa mai strang prin casa ca tot timpul dupa micul dejun ramane ca dupa huni Imagine postata

#1784 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 June 2013 - 07:28 AM

Neata, Lole dragi!
Wow, suna interesant paleo asta al tau, n-am mai auzit pana acum. E clar ca e preferabil sa te apuci de el cand esti hotarata 100%, altfel sunt sanse mari sa nu-l poti duce pana la capat (apropos, cat e recomandat sa-l tii? sau e pe perioada nedeterminata?).
Iulia, ma bucur ca mai vii pe-aici si ma bucur si mai si ca sunteti bine, tu si bebele si ca va merge bine.
Milena, cu sportul stau prost inca, saptamana asta si cea viitoare sunt tare incarcate (festivitati, petrecerea Ioanei), dar apoi intra fetele in vacanta si sper sa ma pot organiza si la capitolul asta.
Meniul de azi:
MD - lapte prins, chia, capsuni
G - o bucata de carnat cu varza murata, ce mi-a ramas de ieri
P - lasagna de dovlecel
C - ou cu legume
Sa aveti o zi frumoasa!

#1785 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 June 2013 - 06:16 PM

Adevarat s-a inaltat!
Bravo iulia! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa va fie de bine cozonacul cu lapte :notworthy:

2ut sincera sa fiu ma mir ca nu ai auzit de paleo. Pe aici e foarte populara (ma rog, pe unde ma invart eu- colegi, omuleti pe la sala).

Strict, strict se tine 30 zile dar practic paleo asta e un mod de viata. Ei zic ca pe perioada de 30 de zile ar trebui sa simti imbunatatiri pe plan fizic: disparitia starii permanente de oboseala, disparitia starilor de balonare, rezolvarea constipatiei, imbunatatirea somnului, disparitia durerile de incheieturi, cresterea nivelului de energie si alte chestii benefice.

Dupa ce trece perioada de 30 de zile, se pot introduce treptat alimentele eliminate. Se testeaza 1 saptamana sau 2 si daca reapar simtomele de dinainte (ex: laptele poate da balonari) se poate elimina respectivul aliment pt totdeauna (sau nu- in functie de alegerea fiecaruia).

Puteti cauta pe google: "paleo diet" sau "whole30".

#1786 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 14 June 2013 - 11:49 AM

buna dimineata!

am venit sa vad ce mai faceti, ca eu nu am cu ce ma lauda. Iar s-a stricat vremea, ploua si nu am mai iesit la mers. Imi fac yoga zilnica, dar atat. Nici prin oras n-am mai fost pe jos. Azi trebuie sa ma duc la Dublin si e o vreme...numa' la condus nu te-ndeamna. Mai degraba te trage-a somn Imagine postata Plec pe la 4.30 sper ca pana la 12 noaptea sa fiu inapoi.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1787 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 14 June 2013 - 01:52 PM

Alpha, drum bun si sa te intorci cu bine acasa.

nici eu nu ma laud cu nimic pt ieri, doar daca se pune alergatura de la servici, acasa si de-acasa la fotbal cu fii-meu.

sa vad azi daca pot iesi la alergat.

weekend fain la toata lumea.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1788 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2013 - 03:35 PM

Hello!

Si la mine e vreme plangacioasa. A plouat ieri si o sa ploua si azi.
Ieri am fost la sala si am chinuit eliptica o ora. Uof! Am crezut ca nu mai termin.

Azi e vineri, zi de pauza. Asa ce nu as fi venit la servici....

Sa nu imi fie de deochi, saptamana asta am fost cuminte, cuminte. Sper sa trec cu bine si peste weekend.
In rest- numai de bine!

Weekend placut si o raza de soare!

PS.- Rain sper ca ai o vacanta super!!

#1789 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 17 June 2013 - 12:33 PM

hello, dragalaselor! slabuta activitate...

io am lipsit motivat, stiti!
de ziua mea ne-am luptat pana la o terasa, noi de noi, nici prea multa mancare, bautura nici atat ca n-a avut omu' cu cine se antrena...deh, anul asta nu fu favorabil destractiilor!
joi am prestat aerodance si dupa aia am plecat la Focsani, la pomana. aici - activitati obisnuite, gospodaresti, c-a vrut mama neaparat sa faca o pomana acasa. la 40 de zile facem iar la restaurant si scap de deshte patate de sarmale-n frunze de vie. ma rog, nu-mi pare rau de munca, doar de oboseala mamei, ca nu i-ar fi trebuit.
azi nu prestez sala c-am ramas in urma cu activitatile de sector in spatiul propriu si tre sa mi le-apropii, cat de cat. deci M.O.P. munca de om prost, asa-i zic io)

voi sa fiti care mai active, care mai grijulii cu fasolica, care cum vreti si puteti!

Alpha, draga mea, tie ti-ar tb o saptamana de Romanica, cu temperaturi si soare de Buzau, ca sa-ti revii. Sa facem un schimb, pe perioada verii! Si-a mai revenit omu'? Parca ma supara si pe mine sciaticu' pe stanga, simt o durere-n , pardon, fesa, cu prelungiri spre genunchi. Dar numai daca stau mult in picioare si pe loc. Daca ma misc, nu ma mai deranjeaza. Tre sa fiu pe baterii mereu ca sa ma simt bine.

enfin, cre'ca-s nevorbita. cu toate ca atata m-am mai conversat c-o cuscra de-a mamei! c-asa-i la pomeni, faci conversatie cu toate babele familiei. mi-a facut placere, oricum!

gata, chiar ca nu mai zic nik!

#1790 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 17 June 2013 - 12:53 PM

Vezi postareamoatza, la 17 June 2013 - 12:33 PM, a spus:

Si-a mai revenit omu'? Parca ma supara si pe mine sciaticu' pe stanga, simt o durere-n , pardon, fesa, cu prelungiri spre genunchi. Dar numai daca stau mult in picioare si pe loc. Daca ma misc, nu ma mai deranjeaza. Tre sa fiu pe baterii mereu ca sa ma simt bine.

Doamna, ai grija, ca asa a inceput si sotul meu. Fix, fix aceleasi simptome! N-ai facut niscai efort cu pregatirile?
Omu meu e bine acum, Doamne-ajuta, sa nu vorbesc intr-un ceas rau. Se pare ca au avut doctorii dreptate. Au zis ca se vindeca in vreo 3 luni cu fizio si exercitii acasa.

Noi am fost ieri cu copiii la paintball, am jucat parintii impotriva copiilor, a fost super distractiv si copiii au fost super incantati. Am jucat doua jocuri amestecati, copii cu adulti, nu le-a convenit, apoi au cerut sa joace copiii impotriva adultilor. Deci mi-am facut miscarea Imagine postata

Vineri am plecat la Dublin 4.30, dupa servici si adunat/ hranit copii, am ajuns inapoi la 12.30 noaptea....625 km cu doua pauze in care am mancat fast food si-am baut cola. Sambata am stat lata pe canapea toata ziua, n-am fost in stare de nimic. S-a adunat oboseala din ultimele 5 saptamani si am refuzat sa ma misc. Nici mancare n-am facut.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1791 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 17 June 2013 - 01:44 PM

Vezi postareaalpha, la 17 June 2013 - 12:53 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 17 June 2013 - 12:33 PM, a spus:

Si-a mai revenit omu'? Parca ma supara si pe mine sciaticu' pe stanga, simt o durere-n , pardon, fesa, cu prelungiri spre genunchi. Dar numai daca stau mult in picioare si pe loc. Daca ma misc, nu ma mai deranjeaza. Tre sa fiu pe baterii mereu ca sa ma simt bine.

Doamna, ai grija, ca asa a inceput si sotul meu. Fix, fix aceleasi simptome! N-ai facut niscai efort cu pregatirile?

de vreo 5 ani imi aduc eu aminte de disconfortul asta, dar n-a fost niciodata o durere propriu-zisa. cum ziceam, mai mult disconfort.
acum am stat in picioare mai mult decat de obicei, static si poate pozitii mai fortzate :)
poate n-oi patzi nimic grav, dar in toate e-un inceput. sunt pregatita si fatalista de felul meu.
maine ma duc la sala, azi am activitate fizica prin casa, vom vedea!
n-am facut niciodata fizioterapie, dar mi se pare placut sa te gadile cineva prin toate partile. sau vorbesc aiurea, ca nu stiu cum e :)

#1792 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2013 - 04:31 PM

Hello,

bine ai revenit moatza!
Multa sanatate tie si sotului alpha!

Mai fetelor, eu m-am deprimat zilele astea. Pana acum s-au dus trei tati de pe forum. Eu m-am gandit mult la al meu ieri si azi. E inca in putere, tanar sa zicem (ca m-au avut de copii), dar e departe si niciodata nu se stie... Of! ;)

In alta ordine de idei, sambata am fost bine, m-am mai miscat pe ici pe colo, ieri- am fost ca alpha. Nimic nu am facut. Am dormit dupa amiaza si m-am trezit moale si fara chef si am stat ca fata imparatului pe 7 perne pana la 10 sera cand am parcat pentru somnul de noapte.

Azi o i-au de la capat. (nu cu leneveala :snorting: )

Am si o veste bune. Se pare ca dieta paleo functioneaza. Saptamana trecuta, am incercat sa mananc cat mai curat si dupa principiile paleo si ieri dimineata la cantar a fost cu -1kg. Nu am mai vazut 67 de muuuult.

Asadar- nu zahar, nu alcool, nu paine si produse lactate si nu produse procesate, multe salata, legume si fructe proaspete, seminte, oua, carne pe gratar si miscaaree!!

#1793 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2013 - 09:25 AM

hello la fete tzopaitoare sau in devenire!

aseara, dupa cum am preconizat, nu s-au desfasurat activitati decat casnice, in vastele apartamente.
m-am luptat cu 8kile de capsune si le-am dovedit, basca spalat/smotru...de-astea intelectuale!
mai am si-o galeata de visine, dar pe-asta pur si simplu o ignor! sa faca ce vrea cu ea, n-am fost de-acord, nu vreau sa stiu. io ma duc la sala, nu stau sa curat samburi, am zis!
dac-ar fi fost in we eram mai impaciuitoare.

Wow, alunga-ti gandurile rele! cu parintii bolnavi si batrani se-ntampla la un moment dat si de-astea. din experienta mea, va zic ca mult mai grea, chinuitoare si deprimanta e suferinta indelungata, imposibilitatea de-a fi util 100%...
Bucurati-va cat sunteti bine cu totii, care puteti - stati mai mult cu ei, chiar daca nu sunteti pe-aceeasi lungime de unda, incercati sa-i intelegeti asa cum sunt. Timpul nu lucreaza decat in favoarea celor extrem de tineri, ptr noi, ceilalti, parca are tictacul cam grabit.
Enfin, inca nu mi-a trecut total depresarea.

ma duc sa vad ce program are sala, imi trebe ceva motivant.
va pup si treceti la tzopaiala!

#1794 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 09:36 AM

Neata si de la mine!
Wow, sa stii ca si eu m-am gandit ieri si azi la chestia asta (si sunt chiar 5 tati), e deprimant si trist, dar asa cum zice pusa, n-avem ce face, sa ne bucuram cat ii avem.
Eu sunt cuminte, dar am o saptamana plina, azi e petrecerea Ioanei, la o casa party, deci tambalau, joi are festivitate ea si vineri Ale si apoi ne-om mai linisti si noi ca incepe vacanta.
Dar sa stiti ca-s pe-aici, pe baricade si va citesc cat pot.

#1795 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 June 2013 - 09:38 AM

Moatza trimite-l sa ia zahar si alcool si faci visinata si gata balciul, nu scoti nici un samburel!!!

Si sa nu zici ca nu beti ca puteti face cadou la prieteni, colegi, vecini! Daca vei avea chef de un borcan de dulceata pastrezi cateva! Dar parca ziceai ca la tine in boxa v-ati pregatit de apocalipsa, deci probabil mai ai!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1796 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2013 - 12:04 PM

Din cate am in boxa pot deschide un mic magazin de cartier.
Si mai am si visinata din ambii ultimii 2 ani. Plus caisata, afinata si'nca ceva facuta din struguri de-aia capsunica.
Deja am gasit un doritor de cateva kile natur, nu prelucrate.

Bia, e ziua fetei? ca io-s pe dinafara cu stirile.

#1797 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2013 - 12:16 PM

Vezi postareamoatza, la 18 June 2013 - 12:04 PM, a spus:

Din cate am in boxa pot deschide un mic magazin de cartier.
Si mai am si visinata din ambii ultimii 2 ani. Plus caisata, afinata si'nca ceva facuta din struguri de-aia capsunica.
Deja am gasit un doritor de cateva kile natur, nu prelucrate.

Bia, e ziua fetei? ca io-s pe dinafara cu stirile.

Ziua ei e in 4 iulie, dar fiind vacanta se sarbatoreste azi cu colegii.
Deci am putea bea la tine mult si bine diverse "...ate", fara sa ne plictisim.

#1798 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 June 2013 - 12:44 PM

Buey, nu ca zic, da' vreau sa spun: nu puteti voi bea cate v-as putea da eu! Si nu doar "...ate"

Hellooooooooooo! S-a deturnat scopul si durata ptr care ne-am adunat aici :hug:
Deci io ma duc la zumba de la 6.30, doritoare aud? Ca la "...ate" parc-am vazut cateva :))

#1799 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 18 June 2013 - 01:53 PM

hellouuu, hellouuu

ia sa vin si eu cu raportul din ultimele zile. am ramas la ziua de vineri, s-a dus pe apa sambetei alergatul meu, omul m-a asteptat cand am iesit de la munci sa mergem sa cinam la restaurant. dar, am fost cuminte si am luat piept de pui la gratar si salata :)

bon, sambata m-am trezit dimineata, cand toti ai casei sforaiau de numa' si am luat-o la alergari, i-am tras jumatate de ora, (combinat: alergare plus mars), am revenit, facut dus, imbracat, spalat odraslele, servit micul dejun ( eu, o cafea pe fuga), ura si la tenis. de la 9 la 10, am asistat, la cursul lui fii-meu. ei, dar de la 10 s-a schimbat foaia. "puslamaua" asta mica, adica fii-mea, este in grupa de 3-4 ani, unde trebuie sa participe si parintii. de la inceput am spus ca merge cu tat'su. ei, a mers de 2 ori.sambata, a intrat pe teren, si nu a vrut sa faca nimic, a putut sa stea tast'su si-n cap.a trebuit sa intru eu cu ea, ca daca nu ea pleaca. asa ca , iacata-ma-s si la tenis cu cea mica.
duminica am repetat figura, au recuperat un curs dintr-o sambata cand a plouat.

ieri, pas la alergare, doar un program de exercitii scurt (brate si abdomene).
urmatoarele 3 zile nu stiu ce o sa apuc sa fac, azi si joi la fotbal cu fii-meu, iar miercuri la tenis.

va pup, si spor la zumbait, topait, si alte "...it" (fara "...ate" :hug: )
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1800 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 18 June 2013 - 03:22 PM

hello la Lole !
io daca-s fara ...it, mi-am batut capu' juma' de ora sa ma prind ce-i ...ate ! :hug:)

In rest raportez ca-s ingrijorata ca-mi arata cantaru' numa cu juma de kil in plus desi ma apropii de 4 luniImagine postata si mananc piersici in disperare :)

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul