Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1941 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 30 July 2013 - 11:54 AM

buna dimineata!

si eu numa' yoga, ca iar n-am timp. Cand o sa am timp?! Imagine postata

Dupa o saptamana de Montignac constiincios, ieri a trebuit sa gust creme si blaturi. Stiu ca n-are legatura cu sportu da' tre sa ma justific Imagine postata Fac un tort de nunta comandat de cineva care i-l face cadou miresei. Deci mireasa habar n-are cum o sa fie tortul. Stie ca o sa fie micut, asa, simbolic si cu flori intr-o parte. Stiu ca o sa ii intrec asteptarile pentru ca tortul are 3 etaje, fiecare de 15-17cm inaltime si o sa fie frumos (sper!) si fiecare etaj are alta aroma: lamaie, ciocolata si cafea. Deci a trebuit sa le gust pe toate trei Imagine postata

altfel am mancat cum trebuie:
md: crackers de secara cu gem cu fructoza
p: omleta cu ciuperci
c: pulpe de pui la cuptor cu salata

la mic dejun am mai mancat bacon cu oua fierte, tarate de ovaz amestecate cu ou si coapte in tigaie, cereale de carton cu iaurt Imagine postata, oua cu carnati

Duminica am fost la bbq si-am mancat mici cu mustar si salata de varza

Mananc la ciuperci de zici ca vine sfarsitul lumii Imagine postata Imi lipsesc cartofii Imagine postata si painea Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1942 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 30 July 2013 - 01:47 PM

deci sa inteleg ca alergi intre etaje (de tort :( )

cu mancarea ai fost f detaliata :lol: chiar cu prea multe amanunte despre arome. imi dai idei :lol:

a trecut vara?

#1943 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 30 July 2013 - 01:59 PM

Vezi postareamoatza, la 30 July 2013 - 01:47 PM, a spus:

a trecut vara?

nu Imagine postata 18-20 grade, cu ploi de vara (!) cu tunete si fulgere (!!) si cica se mai incalzeste pe la jumatea lui august.
Eu oricum ma declar total multumita de vara asta
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1944 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 30 July 2013 - 02:16 PM

Vezi postareaalpha, la 30 July 2013 - 01:59 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 30 July 2013 - 01:47 PM, a spus:

a trecut vara?

nu Imagine postata 18-20 grade,

inseamna ca noi avem parte de doua veri, 2 in 1, cum s-ar zice, daca avem 38-40grade. tre sa plec de la birou si mi-e frica sa ies din cladire. :lol:

#1945 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 30 July 2013 - 04:13 PM

Hello, hello!

Mai trec si eu putin pe aici.
Eu la fel. Mananc relativ curat, merg la sala (mai mult ma fortez sa merg) si in rest pe langa casa. E fain in noua locatie, doar ca nu stau acasa suficient ca sa ma bucur de ea. Imi face impresia ca merg acasa numai la somn. In rest- ies pe usa la 9 dimineata si revin la 7.30- 8 seara...
Intre timp mi s-a stricat leptoaca de acasa, asa ce ciuciu PC.

Vad ca voi va reveniti la rutina de dinainte de caldura ceea ce imi doresc si eu sa reusesc cat de curand.

Va pup si trimiteti-mi niste şuturi in dorso ca poate ma vor ajuta sa imi revin :lol: - a cata saptamana de vaicareala e asta la mine??!!??!?

#1946 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 30 July 2013 - 08:31 PM

Vezi postareaWowerful, la 30 July 2013 - 04:13 PM, a spus:

a cata saptamana de vaicareala e asta la mine??!!??!?

nu conteaza ca nu se pune!
tu esti f constiincioasa, cine se mai gandeste la sala cand e in mutari?

pe mine ma destabilizeaza complet caldura asta.
nu m-am dus nici macar la plimbare, am preferat sa reciclez niste friptura dintr-un muschi de vitel iasca, a devenit chiftele cu porumb. exact ca-n bancul cu evreul: friptura te-a chemat, chiftele te cheama.

pe maine, sper la o zi cu fatza umana :lol:

#1947 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2013 - 09:05 PM

Of, of! motzulino numai tu ma mai intelegi, ca eu una nu ma inteleg de nici un fel :lol:

#1948 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 01:24 AM

Sfinte Sisoe, minune mare,mi-am mutat si eu fundul de pe canapea si am ajuns si la sala (care e la 5 metri de bloc)dupa 2 ani cred...
Dupa cum ma stiu , nu ma tine mult dar azi nu's ce mi-a venit. De ieri m-am tot uitat dupa exercitii pentru abdomen pe youtube si am prestat cam 40 de minute diverse. N-am gasit unul fain pentru incepatori asa ca as aprecia daca aveti voi un pont.Dar sa nu fie cu unu'/una care urla la mine ca nu suport istericii. Nu m-au durut abdominalii azi, dar muschii gatului da, cred ca am tras de cap. Sigur am facut aiurea.
Ei, pentru ca azi n-am avut dureri am mai bagat 40 de min cu diverse abdomene cu incalzire cu tot si pentru ca imi fierbea creierul si nu mai gandeam bine, dupa ce-am fumat o tigara m-am dus si la sala unde am prestat 50 de minute pentru formarea unui posterior Brazilian (da, da, draga) si apoi 200 de repetari la aparatul pentru brate si piept cu cea mai mica greutate.

Is varza dar nici nu ma asteptam sa fiu altcumva. Da's desteapta si am tatze mari :)
The more I see, the less I know.

#1949 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 31 July 2013 - 07:38 AM

Neata, hai ca mai vin si io pe-aici (cand nu scriu sa stiti ca mananc prostii, deci....am mancat aiurea cateva zile). De azi incerc sa tin un pic de detox, sa vedem ce-o sa iasa. Azi am asa:
MD - jumatate gref rosu
P - creveti la wok cu usturoi si chilli si salata de rosii
C - piept de pui la gratar cu salata de fenicul si portocala
In plus, apa, ceai verde, limonada dintr-o jumate de lamaie si menta si prevad dureri de cap...
Floricico, nu stiu sa-ti dau un program bun pentru abdomene, dar ce stiu e ca nu-i voie sa tragi de cap cand le faci, privirea trebuie sa fie in sus, catre tavan, intre barbie si gat sa poti baga pumnul iar mainile numai sa-ti sprijine capul, nu sa traga de el, noua asa ne-a tot zis instructorul. Daca tot ai sala asa aproape merita sa profiti si sa mai mergi si mai intrebi acolo (nu este instructor sau ceva?).
Wow, cata vreme mergi la sala si mananci curat (chiar si relativ) eu zic ca poti sa fii multumita de tine, e foarte bine (mie nu-mi prea iese).
Alpha, mie mi-a placut mult Montignac, doar ca acum merge greu si cu el (ar trebui sa merg la endocrinolog ca nu mi-au iesit chiar ok analizele pentru hormonii tiroidieni, nu stiu de ce tot aman ca poate si din cauza asta e mai greu acum).
Pusa, sa nu ma bati, dar pentru mine inca n-a fost destula vara, mai vreau soare si caldura...

#1950 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 08:25 AM

[quote name='2ut' date='30 July 2013 - 11:38 PM' timestamp='1375249130' post='203474']

Floricico, nu stiu sa-ti dau un program bun pentru abdomene, dar ce stiu e ca nu-i voie sa tragi de cap cand le faci, privirea trebuie sa fie in sus, catre tavan, intre barbie si gat sa poti baga pumnul iar mainile numai sa-ti sprijine capul, nu sa traga de el, noua asa ne-a tot zis instructorul. Daca tot ai sala asa aproape merita sa profiti si sa mai mergi si mai intrebi acolo (nu este instructor sau ceva?).

Nu, eu ma duc la sala amenajata la blocul meu,(valeu ce urata si veche e ca nu vor sa investeasca in ea) au cateva aparate acolo si instructiunile sunt pe pereti sau pe aparate si langa camaruta asta este piscina cu sauna, (alea is faine).
Eu abdominalele le-am facut acasa cu laptopul racordat la tv, si da, mi-am tot tras capul in spate, sa nu cumva sa aduc nasul/ barbia inainte dar n-am mai facut asa ceva de 3 ani. Anul trecut am facut o zumba, dar mie nu-mi mai place sa dansez..mi s-au schimbat gusturile..cum inainte nu mancam picant si dansam la orice, acum maninc wasabi cu mujdei dar nu mai dansez, na analogie a la Floricica.
Deci eu nu vreau sa vad dans si isterici care sa nici macar sa se uite urat la mine, da pai sa mai deschida gura...No, no no, nici pomeneala, ca io-s mai rea in gura decat toata zumba lor.

Ce m-o debusolat iar e ca uite, fetele astea au reusit sa inoate 75 de km, si se antreneaza zilnic dar pe cuvant, arata ca niste balene..celulita pe ele cat gropile din asfalt, niste masive de femei, si cam toate inotatoarele nu au un corp delicat, subtire, si alea de la sincron, balerinele au un tors extrem de dezvoltat, nu-s subtirele. Pai cum vine asta? O prietena mi-o zis ca e normal, ca si balenele inoata in ape reci si fetele isi fac antrenamentele tot in bazine reci, stocheaza grasime. Na raspuns :)) Eu am niste picioruse juma cat o pulpa de\a lor dar de la mijloc is rotunda cat ele cu hanorac cu tot. Pai asta-i treaba? Astea la cat stau in apa si se agita ar trebui sa fie ca fetele de la Victorias secret, niste sirene.

Intr-o seara ii zic lu' viitoarea neavasta a lu' barbata-miu.."stai cu mine, uite, ne facem commode, aprindem lumanerele si iti arat ceva fain de tot Traviata cu traducere in engleza. Ea cica nu, ca se duce la dodgeball, unde arunca unii ca disperatii cu mingea in altii si e distractie mare. Mi-o venit acasa cu genunchiul fracturat...deci si handicapata si inculta ca tot n'are habar de Verdi... Ufff...Daca isi fractura genunchiul pe un munte, macar sa vada "peisagii"..dar asa...haide, bre, la sala de sport...Urat, foarte urat!

A, 2ut, sa-ti faci timp sa te duci la endicrinolog...pe mine m-au trimis cu niste noduli pe tiroida, cica mici si analize ok, totul in norme deci sunt libera pan la anu' cand cica or sa ma investigheze iar sa vada diferente. Dar eu maninc o ceapa rosie pe zi sau iarna bag usturoi in mine de miroase intreg etajul blocului...ce naiba sa am cu antisepticii astia ca nici macar un barbat nu se apropie :).
dar daca mie mi-ar zice ca am ceva..Uraaaaa, as pleca a doua zi in Europa, in vacanta,in Caprati cu parapanta si cordelinele prin Bicaz si cu muzica de la cenaclul flacara, apoi Argentina sa invat tango, nu m-as mai chinui eu cacamaca sa imi asigur o pensie, as lua 30 de credite de la toate bancile si 'la gara, birjar" :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2013/post-56-13752518418886.png

#1951 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 July 2013 - 08:54 AM

Vezi postareafloricica, la 31 July 2013 - 01:24 AM, a spus:

Da's desteapta si am tatze mari :)

atunci poti sa sari peste faza asta

apoi 200 de repetari la aparatul pentru brate si piept

Floricico, un mare bravo!
eu fac abdomene la un aparat special, are niste greutati pe care le pozitionezi a.i. sa lucreze si abdominalii si pe-astia de sus, ai diafragmei, nu stiu cum se numesc. luni am facut 100/80 inainte de aerobic.

Wow, ia-o incet, lasa ca-ti revii!

#1952 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 July 2013 - 09:00 AM

Vezi postareafloricica, la 31 July 2013 - 08:25 AM, a spus:

Eu am niste picioruse juma cat o pulpa de\a lor dar de la mijloc is rotunda cat ele cu hanorac cu tot. Pai asta-i treaba?

nu mai dispera, c-asa-i modelu'! forma corpului o poti imbunatati, dar n-ai s-o schimbi.

ce m-amuza relatia ta cu viitoarea :)
acuma ai ce dadaci :)

#1953 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 09:22 AM

Vezi postareamoatza, la 31 July 2013 - 09:00 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 31 July 2013 - 08:25 AM, a spus:

Eu am niste picioruse juma cat o pulpa de\a lor dar de la mijloc is rotunda cat ele cu hanorac cu tot. Pai asta-i treaba?

nu mai dispera, c-asa-i modelu'! forma corpului o poti imbunatati, dar n-ai s-o schimbi.

ce m-amuza relatia ta cu viitoarea :)
acuma ai ce dadaci :)

Aparatul ala cu greutati e de tras vertical sau orizontal, eu mi-am bagat cea mai mica greutate, 11 kg dar echilibrata, deci nu ma contorsionez, stau dreapta fixa si trag in reprize de cate 5x 20 laterale, 20 verticale.
Mi-am bagat aparatul de masaj pe gat, spate, picioare si ma simt mai bine, ca noua..numa intre nu, dar the night is young.

Cu viitoarea sotie a fostului meu sot ma simt ca si cum as fi o soacra, imi pleaca copii de la 1 sept la un bloc distanta si o sa-mi lipseasca sa mai rad cu ei. Pai eu cu cine mai comentez, pe cine mai cert, cui ii mai spun "noapte buna nani nani"? Imi iau student strain, de astia exchange students dar cred ca or sa invete romaneste in loc de engleza ca si eu abia astept sa invat alte limbi...acuma trag de o mamaie la munca sa-mi explice japoneza. Zumba fac, mental zumba baby :)

#1954 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 09:30 AM

Vezi postareamoatza, la 31 July 2013 - 08:54 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 31 July 2013 - 01:24 AM, a spus:

Da's desteapta si am tatze mari :)

atunci poti sa sari peste faza asta

apoi 200 de repetari la aparatul pentru brate si piept

Floricico, un mare bravo!
eu fac abdomene la un aparat special, are niste greutati pe care le pozitionezi a.i. sa lucreze si abdominalii si pe-astia de sus, ai diafragmei, nu stiu cum se numesc. luni am facut 100/80 inainte de aerobic.

Wow, ia-o incet, lasa ca-ti revii!

Si cred ca stiu de ce aparat vorbesti tu, unul peste care te apleci si impingi cu toracele in jos..eu na-m de astea, la mine la sala sunt mai mult pentru partea inferioara, un singur aparat e cu greutati pentru brate si tors, avem greutati libere/gantere dar restul sunt pentru fund si picioare...banda de alergare, canoe, aparate pentru picioare, biciclete de 3 feluri. Nasol la mine la bloc si daca nici inotul nu ajuta...bleah, mai bine o opera frumoasa sa cantam :) Hai ca ma mai duc si azi :)

#1955 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 July 2013 - 09:36 AM

Vezi postareafloricica, la 31 July 2013 - 09:30 AM, a spus:

Si cred ca stiu de ce aparat vorbesti tu, unul peste care te apleci si impingi cu toracele in jos

desteapta lu' mama! ala-i! eu pun 25kg cand imping cu fata si 45 la spate.
si daca impingi cu spatele lucrezi si pe-aia de pe spate dar si pe astia de jos, din regiunea pelvina, simti cum se intind.
tre sa mai citesc si io despre muschii astia ca deloc nu stiu cum le zice.

#1956 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 10:15 AM

Vezi postareamoatza, la 31 July 2013 - 09:36 AM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 31 July 2013 - 09:30 AM, a spus:

Si cred ca stiu de ce aparat vorbesti tu, unul peste care te apleci si impingi cu toracele in jos

desteapta lu' mama! ala-i! eu pun 25kg cand imping cu fata si 45 la spate.
si daca impingi cu spatele lucrezi si pe-aia de pe spate dar si pe astia de jos, din regiunea pelvina, simti cum se intind.
tre sa mai citesc si io despre muschii astia ca deloc nu stiu cum le zice.

Gigeii astia de la mine din bloc , care administreaza si sug fonduri din maduva mea, nu ne-o dat de-ala...ala imi placea si mie si ii tare comod si cu beneficii iar la salile normale si mai era unu de te tineai cu bratele pe el si te balansai lateral pentru oblici. Dar la mine e aparatura ca in transheele razboiului de la Putna :)

#1957 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2013 - 05:09 PM

Buna, buna la Lole!
Ieri: banda si ora de body sculpt. La mancare am cam facut foamea si nu stiu de ce ca am bobinat: e drept ca mai mult capsune, struguri, cantalup si supa de pui si salata de oua. Nu toate odata, ci pe rand :)

Floricico, nus' ce sa zic de abdomene. Le faci cum le faci- sunt multe variante si le gasesti pe youtube dar abdomenele trebuie combinate si cu altceva. Cand faci abdomene, lucrezi muschii- ii faci mai puternici dar trebuie cardio ca sa arzi grasimea de pe muschi. Si trebuie multa atentie la ce mananci. Si trebuie sa fii consecventa, rezultatele vin in luni de practica. La vara viitoare ai sa ai si fund de brazilianca si talie de viespe :)

Din experienta personala- am facut cardio si antrenamente consecvent pt mai mult de un an si nu am slabit ( si nici nu m-am ingrasat ce-i drept). Ma rog, toata lumea zicea ca arat fit. Mda, m-am ofticat si tot tacamul. Acum am schimbat tactica- eliminat o multime de chestii din alimentatie (inutile de altfel si ingrasacioase) si inca fac cardio si diverse antrenamente.
Se cunoaste- in 2 luni (iunie si iulie s-au dus aproape 3 kile si toate hainele sunt lejer spre largi).

Nu vreau sa te dezamagesc cu ce am scris- dar nu e simplu, trebuie sa te tii de treaba. Daca tot ai si piscina- baga innot ca e si ala cardio.

Cam asta. Ma duc inapoi la ale mele.

#1958 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 07:16 PM

Nici pomeneala sa ma dezamagesti, ca nu astept rezultate mari, merci de sfaturi. Azi am sarit din pat direct in costumul de sport ca la mine e mai greu pan' ma urnesc.

#1959 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 31 July 2013 - 07:24 PM

Buna seara la Lole !
Scuzati interventia telegrafica de duminica. Am zis ca scriu una mai detaliata spre seara,am ajuns acasa toropita de caldura nu mi-a mai trebuit nici sare la scrumbie.
Eu cred ca fac echipa buna cu Wowe perioada asta... n-am chef de nika, ba e prea cald si-s moale, ba e vreme ploiasa si-s somnoroasa, nu-s in nici un fel.
Doar suspin dupa concediu si promit sa micsorez cateva poze daca tot m-a rugat Milena. In concediu m-am inscris la Lole la cat am misunat perpedes. Titirezului i-a placut numai de la 1700 m altitudine in sus :D
Cu mancarea ma aliez Moatei ca exagerez si eu cu fructele cred perioada asta. As manca harbuz non stop :D
Am acusi 5 luni jumate de burtica si 3 kile-n plus.
Floricico, bine ai venit printre noi ! Promitem sa-ti facem galerie si sa te sustinem in demersul tau de brazilianca in devenire. Si pentru ca tot am citit ce ai scris referitor la inotatoare, sa stii ca orice sport practicat la nivel de performanta deformeaza corpul, dar nu cred ca asta e scopul tau..:)
Tu te-ai apucat de sala, iar eu mi l-am adus de la mama pe Don Quijote ca m-a pocnit in moalele capului dorinta de-al reciti .

#1960 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 31 July 2013 - 08:18 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 31 July 2013 - 07:24 PM, a spus:

Buna seara la Lole !
Scuzati interventia telegrafica de duminica. Am zis ca scriu una mai detaliata spre seara,am ajuns acasa toropita de caldura nu mi-a mai trebuit nici sare la scrumbie.
Eu cred ca fac echipa buna cu Wowe perioada asta... n-am chef de nika, ba e prea cald si-s moale, ba e vreme ploiasa si-s somnoroasa, nu-s in nici un fel.
Doar suspin dupa concediu si promit sa micsorez cateva poze daca tot m-a rugat Milena. In concediu m-am inscris la Lole la cat am misunat perpedes. Titirezului i-a placut numai de la 1700 m altitudine in sus :)
Cu mancarea ma aliez Moatei ca exagerez si eu cu fructele cred perioada asta. As manca harbuz non stop :D
Am acusi 5 luni jumate de burtica si 3 kile-n plus.
Floricico, bine ai venit printre noi ! Promitem sa-ti facem galerie si sa te sustinem in demersul tau de brazilianca in devenire. Si pentru ca tot am citit ce ai scris referitor la inotatoare, sa stii ca orice sport practicat la nivel de performanta deformeaza corpul, dar nu cred ca asta e scopul tau..:D
Tu te-ai apucat de sala, iar eu mi l-am adus de la mama pe Don Quijote ca m-a pocnit in moalele capului dorinta de-al reciti .

Hahaha, cine sa astepte performanta de la mine...Doamne fere, mai bine invat japoneza ca-i mai fun :D
Ura, deja il iubesc pe nasturica al tau, auzi la tine..ii place la munte, ca si mie si ii place Cervantes...sa-i citesti cateva cu voce tare ca nu te-o "pocnit in moalele capului" ci ti-o pornit dinauntru, pupa-l-as! :D
Sanatate multa, multa, multa!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou