[quote name='2ut' date='30 July 2013 - 11:38 PM' timestamp='1375249130' post='203474']
Floricico, nu stiu sa-ti dau un program bun pentru abdomene, dar ce stiu e ca nu-i voie sa tragi de cap cand le faci, privirea trebuie sa fie in sus, catre tavan, intre barbie si gat sa poti baga pumnul iar mainile numai sa-ti sprijine capul, nu sa traga de el, noua asa ne-a tot zis instructorul. Daca tot ai sala asa aproape merita sa profiti si sa mai mergi si mai intrebi acolo (nu este instructor sau ceva?).
Nu, eu ma duc la sala amenajata la blocul meu,(valeu ce urata si veche e ca nu vor sa investeasca in ea) au cateva aparate acolo si instructiunile sunt pe pereti sau pe aparate si langa camaruta asta este piscina cu sauna, (alea is faine).
Eu abdominalele le-am facut acasa cu laptopul racordat la tv, si da, mi-am tot tras capul in spate, sa nu cumva sa aduc nasul/ barbia inainte dar n-am mai facut asa ceva de 3 ani. Anul trecut am facut o zumba, dar mie nu-mi mai place sa dansez..mi s-au schimbat gusturile..cum inainte nu mancam picant si dansam la orice, acum maninc wasabi cu mujdei dar nu mai dansez, na analogie a la Floricica.
Deci eu nu vreau sa vad dans si isterici care sa nici macar sa se uite urat la mine, da pai sa mai deschida gura...No, no no, nici pomeneala, ca io-s mai rea in gura decat toata zumba lor.
Ce m-o debusolat iar e ca uite, fetele astea au reusit sa inoate 75 de km, si se antreneaza zilnic dar pe cuvant, arata ca niste balene..celulita pe ele cat gropile din asfalt, niste masive de femei, si cam toate inotatoarele nu au un corp delicat, subtire, si alea de la sincron, balerinele au un tors extrem de dezvoltat, nu-s subtirele. Pai cum vine asta? O prietena mi-o zis ca e normal, ca si balenele inoata in ape reci si fetele isi fac antrenamentele tot in bazine reci, stocheaza grasime. Na raspuns

) Eu am niste picioruse juma cat o pulpa de\a lor dar de la mijloc is rotunda cat ele cu hanorac cu tot. Pai asta-i treaba? Astea la cat stau in apa si se agita ar trebui sa fie ca fetele de la Victorias secret, niste sirene.
Intr-o seara ii zic lu' viitoarea neavasta a lu' barbata-miu.."stai cu mine, uite, ne facem commode, aprindem lumanerele si iti arat ceva fain de tot Traviata cu traducere in engleza. Ea cica nu, ca se duce la dodgeball, unde arunca unii ca disperatii cu mingea in altii si e distractie mare. Mi-o venit acasa cu genunchiul fracturat...deci si handicapata si inculta ca tot n'are habar de Verdi... Ufff...Daca isi fractura genunchiul pe un munte, macar sa vada "peisagii"..dar asa...haide, bre, la sala de sport...Urat, foarte urat!
A, 2ut, sa-ti faci timp sa te duci la endicrinolog...pe mine m-au trimis cu niste noduli pe tiroida, cica mici si analize ok, totul in norme deci sunt libera pan la anu' cand cica or sa ma investigheze iar sa vada diferente. Dar eu maninc o ceapa rosie pe zi sau iarna bag usturoi in mine de miroase intreg etajul blocului...ce naiba sa am cu antisepticii astia ca nici macar un barbat nu se apropie

.
dar daca mie mi-ar zice ca am ceva..Uraaaaa, as pleca a doua zi in Europa, in vacanta,in Caprati cu parapanta si cordelinele prin Bicaz si cu muzica de la cenaclul flacara, apoi Argentina sa invat tango, nu m-as mai chinui eu cacamaca sa imi asigur o pensie, as lua 30 de credite de la toate bancile si 'la gara, birjar"
The more I see, the less I know.