Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2081 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 05 September 2013 - 01:47 AM

Salutare dragalaselor! :sad4:

Credeati ca ati scapat de mine?? nici o sansa!
Si la mine a fost weekend lung,sambata am fost la cules de zmeura,duminica la cules de piersici,luni la ocean iar ieri am avut o gramada de treaba. Pe seara ma suna o prietena sa ma intrebe daca vreau niste smochine.Normal ca m-am dus sa le iau,o lada de smochine!! Ce credeti ca am facut azi la 39 de grade C afara? dulceata de smochine.Da atat de cald e la mine in sat!
Ieri am iesit la alergat,appoi cardio si efectiv m-i sa facut rau. N-am patit asta in viata mea!
Azi am luat pauza de cardio,doar am alergat de dimineata. Cu mancarea as putea spune ca in sfarsit mi-am revenit.Am scos inghetata din meniu si am introdus fructele. Cine sta peste mari si tari sigur stie diferenta dintre fructele/legumele de la supermarket si cele de la ferma,asa ca acum savurez fructe culese cu manuta mea. :sad4:

Wow poate data viitoare o sa ai drum mai aproape de mine si o sa reusim sa ne vedem. Eu nu iti dau ban, o feliuta din cand in cand nu strica.
Moatza eu iubesc pilates, este un workout armonios. Am vazut ca la mine in cartier sa deschis o sala micuta de zumba,cum am vazut-o mi-a zburat gandul la tine :sad4: poate ca o sa le fac si eu o vizita.
alpha aveti o dulceata de catel. Sa va bucurati de el si da stiu cum te simti si te cred ca te-ai indragostit de el <3. Si noi avem un pisic de aproape doua luni,il consideram membru al familiei,nu pet!
milena te invidiez pentru saptamana tomnatica.
iulia bag de seama ca fetitei tale ii plac covrigii insiropati. Savureaza-i la maxim!
Enjoy the silence!

#2082 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 September 2013 - 07:09 AM

hello, Lolitelor!
Rain, ce bine c-ai revenit! Deci e vremea smochinelor peste tot. Am ales si eu o punga de la Kaufland, s-a nimerit mai mult de-un kil si-au costat cam scump, ceva mai mult de 24lei. Cu banii astia luam 10kg de mere. Dar, na! parc-ai mai manca si altceva.
Vad ca mi-am facut o marca din zumba, da'mi place ca va ganditi la mine :icescream: Poate incerci, cred c-o sa-ti placa.

E racoare si bine la Buzau, ceea ce va doresc si voua!

#2083 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 05 September 2013 - 11:21 AM

Multumesc Rain! E o dulceata! la 7 fara 10 sunt in picioare fara ceas Imagine postata si repede fug sa vad ce face
Pusha a invatat "sit"si "fetch"Imagine postata Mai greu cu mersul in ham si cu facut pipilica afara....dar am rabdare ca e pui mic si e cu noi doar de cateva zile. Avem timp sa invatam

Iulia, n-am citit nimic de Iris Murdoch, chiar mi-am notat sa caut o carte de-a ei sa vad ce zice. Este descrisa ca fiind britanica nascuta in Irlanda si cateva declaratii facute de ea vis-a-vis de Irlanda nu cred ca i-au castigat prea multa popularitate. Tatal ii era din Irlanda de Nord, mama din Dublin, dupa parerea mea se putea numi irlandeza fara probleme. Se pare ca era partinitoare cu britanicii si cu loialistii. L-a periat pe Ian Paisley in declaratii, ridicandu-l in slavi ca mare iubitor si militant pentru pace, terorizat si adus la limita tuturor rabdarilor de IRA. Deci cred ca a fost un personaj controversat

Maeve Binchy e foarte bine cotata. Iar, trebuie sa caut niste carti ale dumneaei

Eu am citit mult Wilbur Smith in ultima vreme, Robert Ludlum, biografii si carti despre al doilea razboi mondial. Ultima terminata a fost Three cups of tea, de care am zis si la topicul cu carti. Si iar am Ludlum pe noptiera The Road to Gandolfo

Io va tin numa' companie. Nici de yoga n-am mai avut timp
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2084 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 05 September 2013 - 01:59 PM

Buna ziua Lole dragi !
Doamne ce inceput de zi am avut.
Dis de dimineata pe nemancate si nebaute m-am dus sa-mi fac glicemia aia provocata. Oribil ! m-au pus sa beau un sirop facut din 75 gr de glucoza pe stomacul gol si sa stau 2 ore timp in care mi-am luat sange de 2 ori. Sange putea sa-mi ia de 15 ori ca nu ma deranjeaza da senzatia aia de sirop pe stomacul gol e oribila. Sper sa nu mai fac analiza asta prea curand !

Alpha, cred ca romanul asta de-l citesc eu, Marea, Marea e de referinta pt Murdoch. Si multumesc de pontul cu Maeve Binchy, nu auzim de ea. Se pare ca la noi sunt traduse doua romane la Editura Nemira, Fantana Sfintei Ana si Nopti cu ploi si stele. Poate le-or veni si lor randul.
In alta ordine de idei imi place si mie literatura si memorialista de razboi, chiar am citit cate ceva inainte de sarcina, da parca nu-i momentul acuma :rolleyes: Am un feeling ca prea curand n-o sa mai apuc de ele. Eu am inceput deja sa ma uit la ce carti au mai aparut pt copii :rolleyes:

Hai ca suntem amandoua mult pe langa subiectul topicului, doar daca gasesc vreo carte cu vreun personaj practicant de zumba :icescream:

#2085 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 05 September 2013 - 06:35 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 05 September 2013 - 01:59 PM, a spus:

Hai ca suntem amandoua mult pe langa subiectul topicului, doar daca gasesc vreo carte cu vreun personaj practicant de zumba :rolleyes:

pai de-aia mai bag cate-o propozitie cu continut sportiv, diversiune, sa nu ma dea fetele afara! :icescream:

Azi am fost la plimbare cu Ozzy. Daca-i las lesa lunga merge dupa mine. Deci e official, am partener de plimbare

Iulia, a iesit bine glicemia?
Imagine postata

#2086 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 05 September 2013 - 07:39 PM

Vezi postareaalpha, la 05 September 2013 - 06:35 PM, a spus:

Azi am fost la plimbare cu Ozzy. Daca-i las lesa lunga merge dupa mine. Deci e official, am partener de plimbare

Iulia, a iesit bine glicemia?

Iaca Alpha de ce nu tre' sa spui niciodata niciodata :rolleyes:....mi-am adus aminte cand spuneai ca nu alergi decat daca ti-e viata in pericol... am un feeling ca acusi ne spui ca Ozzy ti-e partener de jogging :icescream:

Si, slava Domnului, mi-a iesit bine glicemia, am avut-o 72 initial si 95 la doua ore dupa ce am luat glucoza...da cred ca raman cu sechele la analiza asta....

#2087 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 September 2013 - 07:46 PM

Hello-

si eu am fost pe lasala aseara. Am prestat de capul meu- eliptica, banda si exercitii pt brate si genu' flexiuni.

Vad ca voi cititi mult... M-as lauda ca am terminat si eu seria The hunger Games (carti pt copii) dar stiu ca ma fac de rusine asa ca nu va mai zic :icescream:

Aseara am adormit tare greu. Am cateva zile, poate o saptamana de-acum de cand adorm greeeu taaare, si dimineata sunt terminata. Nu stiu care e fenomenul, cred ca ma stresez prea mult la servici. Cateodata plec cu multi draci dupa mine. Nu-s happy deloc pentru asta si ar trebui sa i-au niste masuri mai drastice, dar inca nu stiu cum sa procedez.
Uof! Nu va mai fac si voua capul calendar.

Rain te inteleg perfect cu fructele si legumele de ferma. Din iulie (cand s-a deschis la mine) cumpar si eu de la farmer markets. Duminica asta trag mare nadejde sa merg la cules de piersici. Acum sunt in sezon de pepene rosu- imi cumpar saptamanal cate 2- sun crescuti local si sunt asa de buuuni!!!Si piersici, si mere, rosii, castraveti- nu se compara cu supermarketul. Imi fac pofta singura :rolleyes:

moatza vin cu tort cand vin! Asta a fost cu cappuccino. Tu intre timp continua sa mergi la zumba dar si combat zone :rolleyes:

Iulia sa te bucuri de toamna de Iasi si sa te bucuri la dublu (adica si pt mine). Acusi se umple orasul de studenti (daca nu a inceput deja). O sa fie expozitie de crizanteme la gradina botanica... Vin si zilele Iasului cu nebuneala de rigoare, cu gratare, vin fiert si castane coapte.
Zic si eu ca un amic de-al meu: de ce-am plecat noi din Romania mai?!

#2088 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2013 - 08:50 PM

alpha ma bucur ca ai partener de jogging :rolleyes:.O sa-l invatati voi si cu pipi afara. Asta ma bucurat si pe mine cu pisicul nostrum,n-am avut nici un accident in casa,a facut din prima la cutiuta lui.
moatza si la noi sunt smochinele scumpe, savureaza-le ca e sezonul lor!
Wow nu rata excursia la piersici! nu o sa regreti.
Iulia ma bucur ca ti-a iesit glicemia bine. imi aduc aminte de gustul ala oribil... :icescream:

Azi nu am iesit la alergat,junioara nu are scoala din cauza de sarbatoare evreiasca "Rosh Hashanah". N-am prestart decat pilates si mai tarziu mergem la patinaj.
Dimineta m-am facut un smoothie cu zmeura si piersici,pentru pranz am supa de rosii apoi mai vad eu.

Va pup! Maine cred ca ma duc la zumba cu moatza(in gand) :rolleyes:))
Enjoy the silence!

#2089 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 September 2013 - 03:41 PM

Hello,

aseara am prestat eliptica, banda si ceva exercitii cu gantere, iar la final stretching dupa care am mers acasa si am pregatita cina (ciocanele de pui la cuptor si o salata mica) iar la 9.30 cand m-am asezat cica sa citesc. Nu am putut, asa ca la 9.35 am dat stingerea. Am dormit bustean! A fost tare bine :angryfire:

Azi e vineri si parca viata-i mai frumoasa. Nu o sa merg la sala- e zi de pauza. O sa merg maine la clasa de spin.

Va doresc un weekend frumos!

#2090 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 06 September 2013 - 04:47 PM

Am venit sa va zic weekend placut!

Wow, zi, ca-i nu-i nici o rusine: si eu vreau sa citesc Hunger Games ca le-a citit Andreea si mi-a impuiat capul cu ele Imagine postata Acum imi citeste cu voce tare "Wilderness" - Roddy Doyle. E romanul pentru scoala si trebuie sa citeasca cuiva cu voce tare. Normal ca m-a gasit pe mine, ascultatorul casei

Mai fetelor, sa nu exageram Imagine postata eu si joggingul! nu mers!si cred ca nici Ozzy nu-i mare alergator

Spor la sporturi! mie mi-e o pofta turbata de mici! Imagine postata
Imagine postata

#2091 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 September 2013 - 10:05 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 05 September 2013 - 01:59 PM, a spus:

Hai ca suntem amandoua mult pe langa subiectul topicului, doar daca gasesc vreo carte cu vreun personaj practicant de zumba :D

nu sunteti pe langa deloc, sunteti numai bine!
si btw de chestia asta: la sala mea, la receptie, e un fel de panou de prezentare a antrenorilor. Sunt cateva vorbe despre fiecare, performante sportive, bla-bla si la sfarsit cate-un indemn mobilizator la miscare, un fel de motto al fiecaruia. Toti au citate de-astea mobilizatoare in engleza, ca sa facem/sa dregem/s-o rupem acum...ma rog, care cum crede ca i s-a potrivit. Claudiu, asta de-mi place mie, cu care facem zumba, are ceva de genul: o lectura agreabila e la fel de utila ca si- o ora de antrenament :angryfire:
Si-i zic eu, mai la inceput, adica toata lumea cu hei-rupu' si tu? Cica asa mi-a venit mie, ca as mai citi si io cate ceva si n-am timp deloc :angryfire:
deci nu sunteti pe langa subiect.

Vezi postareaWowerful, la 05 September 2013 - 07:46 PM, a spus:

Aseara am adormit tare greu. Am cateva zile, poate o saptamana de-acum de cand adorm greeeu taaare, si dimineata sunt terminata. Nu stiu care e fenomenul, cred ca ma stresez prea mult la servici.

de adormit n-am probleme, dar am perioade mai stresante in care ma trezesc noaptea, pe la 2-3, ma iau gandurile, si nu mai pot adormi. Atunci am draci, fiindca stiu ca trezia asta tine 2 ore, pe ceas, chestie verificata, si nu mai am timp de somn pana dimineata. Eu trebuie sa ma scol la 6 :( In cazurile astea ma resimt peste zi. Si ma mai preocupa faptul ca nu reusesc nicicum sa dorm 8 ore/noapte. Oare o avea vreun impact negativ pe termen lung ? :o

moatza vin cu tort cand vin! Asta a fost cu cappuccino. Tu intre timp continua sa mergi la zumba dar si combat zone :P

la combat, de ce? ca sa fiu pregatita ptr momentul tortului promis? :(

Vezi postareaRain, la 05 September 2013 - 08:50 PM, a spus:

Va pup! Maine cred ca ma duc la zumba cu moatza(in gand) :())

te pup si eu! sa te bucuri ca si mine de clasa asta distractiva!

Vezi postareaalpha, la 06 September 2013 - 04:47 PM, a spus:

Spor la sporturi! mie mi-e o pofta turbata de mici!

la noi in Piata Dacia se-ntindeau azi corturile ptr bere si mici, e-un eveniment organizat de Lidl. Da' n-am nicio pofta! Rau era inainte, ca pofteam la toate, rau e si-acum, cand parca as manca si eu ceva sa-mi placa si nu ma inspira nimic. :angryfire:

Iulia, bine ca-i bine!

en fin, sa revenim, scopul si durata vizitei.
ptr ieri raportez 80abs, o clasa de yoga si una de zumba, revenire la baza, aka home, 3km mers alert. me happy!
azi 200abs, o clasa de pilates, 4km mers alert si multe dulcegarii fara rost din cauza de iesire a sefei mele la pensie. cu miscarea prestata cred ca n-am anihilat nici jumate din calorioasele ingurgitate :angryfire:
ei, mai sunt si de-astea, nu disper!

cam atat, noapte buna si-un we glorios!

#2092 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 September 2013 - 05:00 PM

Hello!

Ce mai faceti voi? Tot pe-afara pe la plimbari lungi?
Eu am avut un weekend destul de reusit- cel putin duminica a fost super. Am fost la ferma, am cules mere (ca nu aveau piersici) si dupa mere am mers la cules de la rosii, vinete, ardei. Cand am terminat cu ogorul, am luat o pauza de spalat pe maini si am mancat cel mai delicios porumb copt posibil pe Long Island (nu e la fel de bun ca cel din Romania...). Apoi am mers acasa si am gratarit vinete si ardei si am facut ardei la otet si salata de vinete. Ce mirosuri, ce mirosuri!!!

Acum trebuie sa mancam toate merele pe care le-am luat (ca noi am cules o traista buna :) )

Ieri am mers la 2 ore de parc si am inceput o carte noua ( e a doua carte din trei, ca mie imi plac trilogiile se pare). Azi sala si tot asa.

Cam asta e! O saptamana cat mai buna!

#2093 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 September 2013 - 08:44 PM

Salutare dragalaselor!

Wow sa-ti fie de bine plimbarea pe ogoare. Merele le poti pregati ca pentru placinta si congeala (vorbeau felete la subiectul cu intrebari culinare).

Moatza a fost super la zumba,o sa mai merg. Super super distractiv.

Alpha ce mai face catelusul?

Bia treci la raport!abia astept sa ne povestesti cum a fost in vacanta. :)

Iulia cum te simti?

Milena ai reusit sa mai mergi la zumba?

Aura ai mai facut exercitii dupa clipul care l-ai postat?

La mine sa racorit putin si e o placere sa alerg dimineata. Azi alergat, bootcamp iar mai tarziu intentionez,bicicleta.

Va pup si va doresc o seara placuta!
Enjoy the silence!

#2094 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 September 2013 - 06:55 AM

hello la Lole dragalase si saltarete!
Wow, ce buna-i chestia asta la voi, cu mersul la ferma! Cui nu i-ar placea sa-si culeaga singur legumele! Bucura-te de ele, de arome si de gust. u merele poti face multe, merg la paleo?

Rain, poate te-ai molipsit de zumba, m-as bucura! Funny!

Eu am prestat corespunzator saptamana asta. Luni, declar 3km plimbare (nu chiar fugarita), 100/100abs si o clasa de total body condition. Asta devine asa: 10 tipuri de exercitii, care se preteaza-cu gantere de 1.5kg in maini- 16 repetari din fiecare, 4 serii. Deci 10*16*4=640 exercitii? Bun asa! Dintre exercitii: ramat dbl, plank sarit+lateral, fandari laterale, ciocan+ ciocan static, running,extensii orizontale (greu!), niste ceva ptr bi/tricepsi. Totusi nu mi s-a parut ceva de neexecutat, m-am descurcat bine.
Aseara m-a luat o usoara febra, dar m-am dus la poweryoga: stiti, tot felul de pozitii, grele, frate! Astea care au power in fata sunt mai grele, v-am zis! Ei, intr-un final fu bine, am o mobilitate-elasticitate bunisoare. Am constatat iar ca nu stau bine cu forta in brate, credeam ca doar ma alint cand e vorba de carat sacose :love7: dar nu! In plus, 100/200abs
Azi avem masterclass outdoor, 2h, in parcare, deci va fi o combinatie de detoate, sa vad cum ma comport, ca io cu exhibitionismul...
In rest, numai bine si spor la miscare plus toate cate mai aveti pe cap, va pup, pa-pa!

Bia, ia raporteaza tu vacanta! Cat a fost de bine si cu ce daune :D

#2095 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 11 September 2013 - 07:50 AM

Sincer, aveam oaresce retineri sa intru aici, ca inca n-am revenit la starea de "lola", dar daca m-ati strigat...iaca, am venit. Normal, m-am intors cu vreo 3 kile in plus, dar am si mancat cam de toate; in rest, a fost un concediu superb, am umblat o gramada, in 9 zile am vazut 15 plaje, am fost sa vedem apusul, am fost cu barca, am fost la aquapark (asta si-au dorit copiii, dar m-am dat si eu pe toate toboganele de pe-acolo), am avut o cazare foarte faina si o gasca si mai si....a fost tare bine.
Acum o mai lalai cateva zile (maine e ziua Alexandrei si in weekend mai sarbatorim un pic) si apoi gata, promit ca-mi revin.
Vad ca voi sunteti cuminti tare, Pusa, nici nu inteleg bine despre ce vorbesti tu acolo, cu exercitiile tale.
Wow, ce fain cu ferma aia de langa tine, sa profiti la maxim de ea.
Alpha, ti l-am vazut pe Ozzie, e minunat, ma bucur mult pentru voi, un catel iti poate aduce tare multa bucurie in viata.
No, cam asta e, va pup pe toate, mi-a fost dor tare de voi!
Cand o sa am un pic de timp, va pun si niste poze.

#2096 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 September 2013 - 09:39 AM

Bia, n-are de ce sa-ti para rau, lasa ca manechine ne facem tura aviatoare :love7:
Cel mai mult conteaza bucuria pe care ti-a facut-o vacanta, amintirile frumoase cu care-ai ramas. Aia-i vacanta, plina de frustrari? fie ele doar alimentare. Sa-ti fie de bine toate, bine ca ti-a priit, sarbatoreste si fata - sa-ti traiasca! - si vezi tu ce mai faci dupa.
Io te pup, bine-ai revenit!

#2097 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 11 September 2013 - 10:05 AM

Vezi postareamoatza, la 11 September 2013 - 09:39 AM, a spus:

Bia, n-are de ce sa-ti para rau, lasa ca manechine ne facem tura aviatoare :love7:
Cel mai mult conteaza bucuria pe care ti-a facut-o vacanta, amintirile frumoase cu care-ai ramas. Aia-i vacanta, plina de frustrari? fie ele doar alimentare. Sa-ti fie de bine toate, bine ca ti-a priit, sarbatoreste si fata - sa-ti traiasca! - si vezi tu ce mai faci dupa.
Io te pup, bine-ai revenit!

Bine v-am gasit, si io te pup! Asa am gandit si eu ca tine si chiar am venit fara frustrari, incarcata la maxim (tare bine a fost si am ras cat pentru o viata...).

#2098 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 11 September 2013 - 11:38 AM

Bine ai venit Bia! Ma bucur ca ati petrecut o vacanta minunata! restul nu conteaza. La multi ani Alexandra! sa va bucurati de petrecere, sa va traiasca fata sanatoasa si fericita!

Ozzy e bine, multumesc de intrebare. Incet-incet invata ce are de invatat, mergem la plimbare si ne e din ce in ce mai drag. Aseara lucram la niste decoratii, s-a intins langa masa ca era rupt de oboseala de la atata umblat si a tras o sforaiala de m-apucase si pe mine somnul la un moment dat Imagine postata Pentru ca are botul atat de scurt scoate sunete ciudate Imagine postata sforaie, geme, plescaie....ca un mosulica.
Dl Alpha nu e amator de plimbari. De cand cu catelul, ne luptam care sa mearga la plimbareImagine postata
Imagine postata

#2099 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 September 2013 - 04:34 PM

Bia bine ai revenit si sa va fie de bine vacanta! La multi ani Alexandrei! Cat despre revenitul la statutul de lola, take your time! :thumleft: Da' de luni trebuie sa revii neaparat :P

moatza- tu esti cea mai tare dintre noi toate. La cata miscare faci nici nu trebuie sa fii prea stricta la capitolul mancare. Bine ca ai vreme sa le impaci pe toate si sa ai si energia pe care o ai. Cand am sa fiu mare, vreau sa fiu ca tine! Pana atunci... insist. :thumleft:

alpha ma bucur pentru voi! Un animalut aduce multa bucurie iar cateii iubesc neconditionat. Sa va bucurati in continuare unii de altii!

Aseara am bagat 30 minute de eliptica si ora de body sculpt (exercitii cu gantere, bara- multe variatiuni pe aceeasi tema cu ce a descris moatza mai sus).
Revenind la somn, se pare ca sunt mai bine, dar am redus cafelele- una dimineata si in rest decaf- si am pus multe din chestiile care imi mancau nervii pe "ignore".
Momentan merge, dar sa vedem pentru cat timp.

Si va multumesc de urarile legate de ferma. Eu as merge in fiecare saptamana dar nu e chiar aproape de unde locuim noi (dar nici departe tare- 50 minute de condus pe autostrada). E frumos tare, dar cred ca la mine efectul e mai puternic (decat la unii amici de-ai mei) si pentru ca eu am crescut si petrecut mult timp la tara. In fiecare vacanta de vara la bunici, la prasit, udat, cules- imi place pe camp :)

Merele sunt permise la paleo, ca de fapt toate fructele si legumele proaspete.
La mine merele au un efect ciudat- imi provoaca foame... Nu am sa le mai mananc intre mese, ci am sa le folosesc pe post de desert.

Ok, cam atat pe moment. O seara/zi cu spor!

#2100 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 September 2013 - 09:27 PM

Salutare dragalaselor

Bia bine ai revenit!Ma bucur ca te-ai simtit bine in vacanta,acum asteptam pozici. La multi ani Alexandrei!

Moatza maine ma duc la zumba din nou. Mi se cam amesteca mainile cu picioarele dar ma descurc eu.

Eu pe langa alergat si cardio am mai introdus 5 mile de bicicleta,nu de alta dar prea m-am destrabalat in ultima vreme. Yoga a cam cazut pe planul doi din cauza de pisic care cum ma vede ma intend pe jos are chef de joaca...eh asta e,eu sa fiu sanatoasa.
Dimineata am baut un smoothie cu piersici,la pranz am in plan peste cu legume iar pe seara mai vad eu.

Va pup si va doresc o seara placuta!
Enjoy the silence!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou