Credeati ca ati scapat de mine?? nici o sansa!
Si la mine a fost weekend lung,sambata am fost la cules de zmeura,duminica la cules de piersici,luni la ocean iar ieri am avut o gramada de treaba. Pe seara ma suna o prietena sa ma intrebe daca vreau niste smochine.Normal ca m-am dus sa le iau,o lada de smochine!! Ce credeti ca am facut azi la 39 de grade C afara? dulceata de smochine.Da atat de cald e la mine in sat!
Ieri am iesit la alergat,appoi cardio si efectiv m-i sa facut rau. N-am patit asta in viata mea!
Azi am luat pauza de cardio,doar am alergat de dimineata. Cu mancarea as putea spune ca in sfarsit mi-am revenit.Am scos inghetata din meniu si am introdus fructele. Cine sta peste mari si tari sigur stie diferenta dintre fructele/legumele de la supermarket si cele de la ferma,asa ca acum savurez fructe culese cu manuta mea.

Wow poate data viitoare o sa ai drum mai aproape de mine si o sa reusim sa ne vedem. Eu nu iti dau ban, o feliuta din cand in cand nu strica.
Moatza eu iubesc pilates, este un workout armonios. Am vazut ca la mine in cartier sa deschis o sala micuta de zumba,cum am vazut-o mi-a zburat gandul la tine

alpha aveti o dulceata de catel. Sa va bucurati de el si da stiu cum te simti si te cred ca te-ai indragostit de el <3. Si noi avem un pisic de aproape doua luni,il consideram membru al familiei,nu pet!
milena te invidiez pentru saptamana tomnatica.
iulia bag de seama ca fetitei tale ii plac covrigii insiropati. Savureaza-i la maxim!