Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2141 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 October 2013 - 02:57 AM

Hello,

e vineri seara si eu stau cocotata in varful patului. Ce bine e ca e weekend!

Rain- nu e chiar asa de rau cum pare. Merge treaba- ar trebui sa ma muncesc mai mult la sala dar e bine :love3:
Ma bate un gand ca de sarbatori sa merg in tarile calde, asa ca o sa fie ceva motivatie.

Ieri am avut o zi lunga. Am mers la un meeting in NYC si locatia a fost in Times Square. Am mai vazut si eu una alta si am facut vreo 2 poze.

Guy Fieri in Times Square. Filmau ceva pentru un show de dimineata probabl.

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-1728-13821439607373.jpg

Asta era view- ul de la conferinta:

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-1728-13821439616671.jpg

Si pentru ca vorbeam despre The Hunger Games:

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-1728-13821439598644.jpg

#2142 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 20 October 2013 - 09:32 PM

Salutare dragalaselor

Ziua mea de vineri a fost absolut oribila!!!M-am bucurat cand sa terminat :thumleft:

Si eu am citit trilogia cu "Hunger games" si abia astept al doilea film.Acu citesc carti din seria "Percy Jackson" da nu spun la nimeni ca's de copii(junioara le tot citeste).=))
Azi lancezesc pe langa casa din cauza de copil bolnav,am pe foc o supa pui si n-am chef de nimic...

Va pup <3
Enjoy the silence!

#2143 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2013 - 02:56 AM

Vezi postareaRain, la 20 October 2013 - 09:32 PM, a spus:

Salutare dragalaselor

Ziua mea de vineri a fost absolut oribila!!!M-am bucurat cand sa terminat :thumleft:

Si eu am citit trilogia cu "Hunger games" si abia astept al doilea film.Acu citesc carti din seria "Percy Jackson" da nu spun la nimeni ca's de copii(junioara le tot citeste).=))
Azi lancezesc pe langa casa din cauza de copil bolnav,am pe foc o supa pui si n-am chef de nimic...

Va pup <3

Sanatate copilei Rain! Imi pare rau ca nu ai avut un sfarsit de saptamana asa cum iti doreai.

La mine weekendul a fost ok. Ieri am fost la film- Gravity (btw- super!), iar azi- parc si diverse pe langa casa si am facut picioare de rata la cuptior. Ihim- bunute- dar nu mai sunt.

#2144 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 October 2013 - 07:26 AM

Neata lole dragi! M-ati strigat...am venit.
La mine asa si asa, tot nu reusesc sa manac corect, dar, mai incerc. Azi am asa:
MD - iuart cu 2 felii paine integrala
G - migdale
P - pulpa de pui cu legume la cuptor
G - un mar
C - salata de varza si morcov cu un pic de maioneza si muschi de porc langa
Wow, tu tii lumina aprinsa pe aici, tu si cu Rain, dar promit sa scriu mai des, ca ma mobilizati si pe mine. Si eu mi-am propus sa vad filmil, mai ales daca zici ca e fain.
Rain, ce face junioara, e mai bine?
Pusa n-a scris de multisor, cred ca e tare ocupata...mi-e dor de ea.
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana frumoasa...maine vin iar cu raportul (sa ma trageti de urechi daca nu).

#2145 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 October 2013 - 11:46 AM

hello, dragalaselor!
n-am mai scris da' tot v-am citit, pe apucate.
se pare ca perioada grea s-a dus, sper din tot sufletul, dar mai am un clou si-as vrea sa-l trec cu brio si pe ala.
bref, am dat examene ptr post, toti din sistem, din toata tara, si-s f multumita ca de la sucursala mea io am luat nota cea mai mare si-a patra pe tara. am trecut si peste sefi, asa ca ma simt tare bine si nu pot sa nu ma laud o tzara. si fiindca tot am fost prima, as vrea sa le zic te pup, pa-pa! vreau undeva cu bani mai multi, daca s-o putea. asta-i clou-u'. sa-mi tineti pumnii!
si sa nu ziceti ca nu m-a ajutat si sala! exact saptamana dinaintea concursului, sala a fost inchisa ptr renovarea finala.
s-a redeschis duminica pe 13, eu pe 14 am avut examenul. am lipsit de la party de redeschidere - a fost f misto din ce-am vazut in poze! - dar sunt consolata ca lipsa s-a datorat unei cauze marete.
en fin, vreau sa va zic ca am o sala de top, nu stiu cate mai sunt in tara la fel de moderne si elegante. s-au marit spatiile, s-au adus multe aparate noi, plus sala de sauna si masaj. este o placere sa mergi la sala. nu va zic ce vestiare si ce dusuri avem! io n-am acasa chiar asa de moderne. sunt incantata asa ca ne-am facut amandoi abonament pe inca un an, deci pana la sfarsitul lui sept 2014 voi presta cu sarg. sanatosi sa fim!
nu stiu ce-oi alege azi, dar va asigur ca am de unde!
cu fizicu' is f bine, cred c-am mai slabit vreun kil-doua, tre sa-mi iau baterii la cantar. dar vad dupa haine ca-i de bine.

felicitari c-ati tinut topicul sus, bafta la miscare in continuare, hai ca de-acu trec mai des pe-aici.

va pup, numai bine!

#2146 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2013 - 10:38 PM

Salutare dragalaselor

Am trecut pe aici asa in fuga sa vad ce mai faceti. Wow &Bia mersi pentru urarile de bine,din fericire junioara se simte mult mai bine asa ca a mers la scoala "important stuff is happening at school, I have to go.." azi a avut vioara,dans pentru prg. de Halloween si un proiect de predat.
Eu am fost la alergat iar apoi cardio si cam atat de la mine.

Moatza felicitari pentru rezultatele obtinute! Astept sa ne povestesti cum e la sala.

Va pup!

If you still look cute at the end of your workout you didn't train hard enough! :notworthy:
Enjoy the silence!

#2147 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2013 - 08:13 AM

Pusa, ma bucur mult de tot pentru tine,oricum n-as fi avut indoieli ca te vei descurca foarte bine. Tin pumnii in continuare...
Rain, imi pare bine ca sunteti ok.
La mine, nimic nou, asa ca va pup pe toate!

#2148 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 October 2013 - 01:47 PM

dragalaselor, pe fuga si tot am venit sa va salut!
tare-s ocupata la birou!
ieri am prestat 100abs si aeromix, cardio cu gantere adica. greusor! azi ma recuperez la zumba, la placere!

Bia, n-ai mai zis cum stai cu revenirea :notworthy: tot n-ai gasit o sala acceptabila?
Wow, cred ca tare mi-ar placea munca ta, de-asta cu deplasari in care ai timp sa te uiti si pe fereastra. Io cand fui in deplasare, asta ultima la concurs, nici nu vedeam ferestrele. Ca eram asa de multi, din toata tara veniti si n-am incaput in nicio sala din minister, ne-au dus in gara, intr-o sala de-a Politiei TF. Supermotivant!
Rain, ce fetita constiincioasa ai! N-a putut sa lipseasca din mijlocul actiunii! Mai mergi la zumba? Vineri?
Iulia pe unde-i? Ce-o mai fi facand burtica ei?
Alpha e datoare de niste poze cu flocosul ala mic...o fi pus la animalute? ca n-am mai prospectat forumul.

en fin, va doresc zile si nopti mai linistite decat ale mele, ca, mai nou, am si ceva insomnii cauzate de prea multele ganduri. E-o vraiste in capul meu!
da' scap io!
va pup, pa-pa!

#2149 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2013 - 09:43 PM

Felicitari moatza pt realizari!

Eu sunt ocupata pana peste urechi la servici. Am terminat de facut o chestie si acum am altceva de terminat pana vineri. Imi prind nitel urechile in butoane dar le vin eu de hac.
La capitolul miscare- raportez kick-boxing pt aseara. Inca nu-s artista la capitolul asta, dar incet- incet ma fac :notworthy:

Cat despre deplasarile mele- nu-s chiar dese- dar incerc sa cuplez ceva timp si pt mine- 1 zi in plus ca si zi de vacanta, sau dupa ora 5 fugareala cat incape. Pana una alta, anul asta fac Craciunul in tarile calde. Am luat deja biletele- me happy!

#2150 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2013 - 08:10 AM

Neata!
Pusa, n-am gasit nici o alta sala, pana la urma poate reusesc sa ma mobilizez si sa ma duc la asta, dar nu se prea ocupa nimeni de tine.
Si eu ma intreb ce mai face Iulia, cum ii mai e, cred ca-i mare burtica de-acum.

#2151 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 October 2013 - 03:53 PM

hello, saltaretelor!
nicio miscare?
la birou sunt inca f ocupata, mai mult ca vreau sa las totul in ordine. asa mi se pare corect.
la sala n-am fost prea multumita de mine, adica am simtit ca eram trezita de la 4,20am.
nu stiu cum mi-o fi azi, mai ales ca am ganduri mari, si poweraerobic si-nc-o clasa de pilates. colac peste pupaza, sunt treaza de la 3.30am. of, poate-oi scapa de ganduri si mi-oi regasi linistea :floare:
care liniste v-o doresc si voua!

#2152 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 23 October 2013 - 04:44 PM

Eu mai intru sa vad ce faceti si cu speranta ca poate mai scrie si Iulia ceva despre buburuza ei
Nu pot sa va spun ce sport fac, pentru ca nu fac Imagine postata

Nici chef nu prea am de nimic , astept si eu sa vad cum se rezolva niste probleme. Nu ale mele, sau ale familiei, noi suntem bine, Doamne-ajuta. Sunt altii din familia largita. Unii cand au ganduri uita de mancare...eu atunci imi aduc aminte mai abitir de tot felul de bunatati. Asa ca acum mananc si aiurea, deci n-am ce cauta la Lole Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2153 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 October 2013 - 11:42 PM

Am trecut sa va salut si sa vad daca Iulia a dat vre-un semn de viata.
Azi am prestart cardio,full body workout cu greutati in maini,fu tare fain.

Bia ma bucur ca ai trecut pe aici.
Alpha si mie m-I se intampla la fel cand sunt coplesita de ganduri, te inteleg.
Moatza sper sa se resolve totul la tine si sa nu mai stai treaza noaptea,avem nevoie de tine sa fii mobilizata si sa ne inspiri si pe noi.
Wow ce frumos ca mergi in tatile calde in concediu...eu vreau la munte. Unde mergeti?
Iulia unde esti?Cred ca esti foarte ocupata zilele astea,ai grija de tine!

The stronger you are the better you feel!
Enjoy the silence!

#2154 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2013 - 07:35 AM

Neata!
ALpha, nu conteza ca nu mananci ok acum, tot e bine sa mai intri pe-aici din cand in cand, macar asa, la povesti. Si eu incerc din greu sa revin la normal, dar is tot asa...un pas inainte si doi inapoi. Cat despre mancat aiurea, eu sunt genul care mamanca si cand e vesel si cand e trist si cand e plictisit, oricand si asta se vede.
Pusa, imi pare rau ca inca nu ti-ai revenit cu somnul, incearca sa nu-ti lasi gandurile sa te bantuie, pune-le deoparte pana a doua zi.
Rain, tu esti tot harnicuta si cuminte, sper sa ma molipsesc si eu de la tine.
Azi am un meniu mai subtirel, fara gustari, am zis ca incerc asa cateva zile.
DEci:
MD - 2 felii paine integrala prajite cu ricotta si rosie
P - un gratar (habar n-am de ce e, ca l-am scos dimineata din congelator, dar cred ca e porc) cu varza murata
C - supa crema de legume (daca apuc, daca nu, bag o salata mare).
Cam atat despre mine, va doresc o xi frumoasa (la noi e tare frumos azi)!

#2155 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 October 2013 - 08:41 AM

hello, dragutzelor!
azi sunt multumita, am dormit bine toata noaptea.
iar ieri nici nu s-a cunoscut ca eram nedormita. m-am odihnit juma de ora inainte de sala, cred ca vreun sfert de ora am motzait si m-am descurcat f bine si la poweraero si la pilates.
drept rasplata bag azi o zumba, he, he!
cu mancarea stau bine, grijile nu-mi fac prea mari pofte, dar incerc sa ma controlez mai strict. multi mi-au spus c-am mai slabit, dar eu stiu ca doar m-am mai adunat.
in premiera, as vrea sa merg si sambata dimineata la sala. de obicei, we era rezervat altor chestiuni, dar avem un instructor f titrat in vizita si face un masterclass. deci musai!
iar sambata viitoare, avem in premiera bocwa . dupa cate-am citit despre, cred c-ar fi f pe gustul meu, ca mie-mi place sa improvizez. deci da! sper sa aiba priza la abonatii salii ca sa-l introduca permanent .
cam astea dinspre mine!
Bia, ce toamna frumoasa! eu as da orice vara pe zilele astea aurii.
Rain, cat de grele-s ganterele cu care-ai prestat? eu nu pot sa tzopai cu unele mai mari de-un kil jumate. cateodata, dupa ce performez cu mainile pe sus mai mult timp, si cu greutati, imi vine sa le-arunc cat colo! tot nu am rezistenta la purtat greutati, de niciun fel.
Iulia, Mariuca =)) , unde sunteti?

hai, o zi glorioasa tuturor!

#2156 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 October 2013 - 09:43 AM

Pusa, ce bine suna bocwa, e ceva care chiar m-ar tenta si pe mine, de-abia astept sa ne spui cum e.

#2157 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 October 2013 - 02:05 AM

Salutare dragalaselor

Azi alergat si abs shredding. Maine sper sa ajung la zumba ca saptamana trecuta n-am reusit,dar apoi vinerea trecuta a fost oribila de la cap la coada.

MD: smoothie de zmeura si afine cu lapte de migdale
P: mamaliga,1 ou in apa si un carnat mediu
C: probabil niste iaurt

Moatza ganterele cu care lucrez acum au 2,5kg. si probabil o sa le schimb cand vor deveni "prea usoare".
Bia cum a mers fara gustare?

V-am pupat
Enjoy the silence!

#2158 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 October 2013 - 08:01 AM

Neata!
Rain, a fost destul de greu, ca mi-a fost cam foame, dar m-am descurcat pana la urma. Oau, 2 kile jumate e ceva...Tu cate kilograme ai slabit in total?
Azi am asa:
MD - 2 oua fierte cu o felie paine integrala
P - pulpa de pui la gratar cu salata cu de toate
C - o vanata si o ceapa la cuptor
No, cam asta e, va doresc un weekend superb!

#2159 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 25 October 2013 - 09:30 AM

Doamenlor va pup pe toate !Imagine postata

Noi suntem bine...crestem...una in burtica alta in exterior! :floare:
Ma pregatesc sa merg la control. Vin dupa amiaza cu mai multe vesti... Desi sunt in prenatal si ar trebui sa am mai mult timp nu stiu cum se face ca tot am de alergat de colo colo.
Si daca tot mi se solicitase mai demult pun doua poze de duminica cand in sfarsit am reusit si noi sa iesim un pic la padure pe Bucium..
"Autostrada toamnei" :
Imagine atasata: monthly_10_2013/post-115-13826861537743.jpg

Si eu cu Maria la 33 saptamani:
Imagine atasata: monthly_10_2013/post-115-13826861902678.jpg

#2160 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 25 October 2013 - 10:02 AM

Iulia, absolut superb peisajul si tu esti o frumoasa! Imagine postata Arati fosrte bine, numa' burtica'i de tine, nu te-ai ingrasat Eu eram cat un dulap cu 6 usi Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou