Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2161 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 25 October 2013 - 10:32 AM

Iulia, ce frumoasa burtica ai! Si tu esti o frumoasa si chiar nu te-ai ingrasat; iar peisajul e superb, de poveste.

#2162 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 October 2013 - 11:08 AM

hello, frumoaselor !

Iulia, ce frumos va incadrati in peisaj! o incantare sa va vad! nu conteaza ca ai drumuri de facut si treburi de rezolvat. daca poti inseamna ca sunteti bine si tu si bebelina, iar activitatea te tine in forma. ceea ce se vede! eu am pus 25kg pe mine in timpul sarcinii si cu multe am ramas si dupa. iar in perioada de alaptare n-am prea scazut. in afara de apa din tesuturi, restul am pastrat tot :floare:

Rain, 2.5kg? wow! bravo, ai rezistenta in brate. io-s varza la capitolul asta =))

Bia, cum adica o vanata la cuptor? asa simpla? huh, ar fi aproape imposibil sa ma gandesc la o masa de genul asta.

Wow, salutari! ce mai faci?

Ieri, zumba! mi-a placut, ne-a bagat si o coregrafie noua, cu niste miscari mai sexoase :)
As fi vrut sa mai raman si la total body, dar n-am avut starea necesara. Mai ales ca presupunea efort intens.
Azi cred ca iar ma rasfat cu zumba si-am sa ma gandesc la Rain. As mai fi cuplat cu ceva, dar e pauza mare intre clase si cred ca renunt. Poate merg sambata dimineata iar.
Un we saltaret si glorios va urez!

#2163 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 October 2013 - 12:36 PM

Pusa, nu e chiar simpla, o tai felii, la fel si ceapa, le sarez, piperez, uleiez si le pun la cuptor. E bunut!

#2164 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 October 2013 - 03:51 PM

Vezi postarea2ut, la 25 October 2013 - 12:36 PM, a spus:

Pusa, nu e chiar simpla, o tai felii, la fel si ceapa, le sarez, piperez, uleiez si le pun la cuptor. E bunut!

asa, asa, spune tot :lol:
pai daca mai pui si-un gogosar, un buchet de conopida si niste verdeata iese un fel de ghiveci imprastiat. ar putea fi chiar interesant.
raportez tot in contul zilei de azi o plimbare de 3km, nu la mars fortat, doar la placere.
urmeaza zumba de la 19,30

#2165 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 October 2013 - 07:40 PM

Hello! Vin si eu la raport.

Iulia si burtica- sunteti superbe! Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi sa ne vizitezi. Multi pupici!

Rain- fortoasa mica! Si eu tot la gantere de 2.5 ma simt bine dar uneori ma bag la alea de 3.5kg. Acum fac zilnic flotari modificate. Poate pana la urma o sa ma fac si eu fortoasa. Inca nu pot face tractiuni. Nici nu cred ca o sa pot face prea curand...
Cat desprea vacanta- mergem in Costa Rica. Ai fost pe-acolo vreodata? Daca da as fi amatoare de sfaturi ca lucrez la desfasurator si sunt muuuuulte chestii de facut.

moatza salutari si tie! Te-ai mai linistit? Hai ca-i weekend si e vreme de relax.

In rest- raportez sala: luni, marti si miercuri (cam 1.5- 2h de fiecare data). Ieri am luat pauza si am facut research pt vacanta. Azi o sa incerc sa ajung la kick- boxing. Sa vedem cum stau cu foame pana la 6.30. Ar trebui sa nu fie nici o problema.

Weekend placut si relaxant tuturor!

#2166 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 October 2013 - 08:52 PM

Vezi postareaWowerful, la 25 October 2013 - 07:40 PM, a spus:

moatza salutari si tie! Te-ai mai linistit? Hai ca-i weekend si e vreme de relax.

curat relax!
tocmai ce ma convoca shefu' al mare, luni, la raport.
asa ca luni is in deplasari importante.
oricum, o iau ca pe-un semn bun, faptul ca doreste sa ma cunoasca personal :lol:

altfel, zumba si-un kil de apa rauri-rauri.

#2167 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 26 October 2013 - 01:44 AM

Salutare dragalaselor :lol:

Iulia,arati absolut superb :lol: iar peisajul este de poveste!
Alpha m-ai facut sa rad cu dulapul tau =))) eu am fost cat o locomotiva...
Bia, tu vorbesti serios?? o vanata si o ceapa? sper ca ai mai adaugat totusi ceva. M-ai intrebat de kg. am slabit 13,dar asta a fost de mult,eu acum caut sa ma mentin ca de ,am si eu slabiciunile mele: prajituri,ciocolata,paine calda,branzeturi cat cuprinde etc...
Moatza, da,pot sa ma laud ca am forta in maini,dar 2.5 nu e chiar asa de mult. Uite Wow deja sa bagat la 3.5:)
Wow nu am fost in Costa Rica, dar stii tu plaja,drumetii etc. am auzit ca e frumos .

Am reusit sa ajung la zumba,iar dupa ce am topait acolo timp de un ceas ne spune antrenoarea,nu vrem sa mai stam? ca vine o duduie care da lectii de belly dancing (vor sa introduca si astfel de clase),ca acum este gratis dar na, vor sa le facem reclama. Am ramas,dar...ma stresat fatuca aia la maxim! La fiecare 2 min.scotea sunete de genul "uhhhh,ahhhh" asta timp de o ora!mda...pe mine nu ma mai prinde !!! cel putin nu cu fatuca asta!

In alta dezordine de idei "Thanks God is Friday!"
Sa aveti un weekend vessel!
Enjoy the silence!

#2168 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 October 2013 - 06:34 PM

aaa, interesant bellydancing! cred ca mi-ar placea, da' sa nu-mi arat buricu'.

in premiera, astazi am fost la sala dimineata. bashca nu serveam in we.
dar primul meu antrenor, al de m-a sfatuit intr-ale miscarii cand am inceput eu, nu facea niciodata clase. el era doar antrenor personal, pe bani frumusei. si azi a facut un masterclass tip circuit. ma gandeam ca nu prea se-nghesuie lumea sambata dimineata la sala, dar am fost uimita sa vad cati se stransesera.
si-n premiera mi-am bagat si omul la clasa, ca el serveste doar aparate.
a fost f emotionat Laur, mai ales cand a vazut la curs persoane care nu ridicau decat greutati pana acum. a simtit c-au facut-o special ptr el, a fost misto!

acasa m-am recuperat cu niste pastrama la gratar plus must asprit, cica asa de face de Sf Dumitru :-*

#2169 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 28 October 2013 - 09:58 PM

Hello la lole! Sper ca ati avut un weekend superb. (Noi avem cazarea pt Costa Rica- yupii!!)

moatza sa ne zici cum a fost intalnirea cu seful cel mare. Poate se lasa cu vreo promovare (eu tin pumnii).

Rain- la sala mea e o instructoare de zumba care este foarte expresiva. Face niste miscari foarte lascive si... nu stiu, numai privind-o, nu ma simt in largul meu. Eu o banuiesc ca e maestra a dansului la bara... Te inteleg cum te-ai simtit la belly dancing :thumleft:

Asa- si referitor la ziua mea de azi- am spatele in pioneze. Nu stiu ce s-a intamplat. De ieri am simtit ca ceva nu e in regula. Ma doare tot mijlocul si nu e funny deloc. Azi o sa sar sala- o sa merg acasa, o sa i-au ceva calmant si imi pun patura electrica in functiune.

#2170 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2013 - 09:24 AM

Neata! Mai dau si meu pe-aici, dar sa stiti ca si daca n-am scris am fost cuminte, cateva zile am mancat asa fara gustari, cu 3 mese, saptamana asta cred ca o sa fac cateva zile de semidetox, cu carne si legume si apoi revin la meniul meu obisnuit.
Azi am asa:
MD - o felie paine integrala cu zacusca si una cu magiun, ceai verde
P - piept de pui la gratar cu salata de varza
C - 2 morcovi (sa nu ma certati, ca aveam nevoie de un pic de disciplinare, ca rontaiam toata ziua)
Wow, ai grija de tine, un calmant si perna cred ca o sa-ti prinda bine. Si eu am probleme in zona lombara, mai ales dupa ce stau mult in picioare sau am multe vase de spalat (pozitia de la chiuveta ma termina cel mai tare, dar din pacate n-am loc in bucatarie pentru o masina de spalat vase).
Pusa, iti tin pumnii, sunt sigura ca o sa iasa ceva bune de-aici.
Rain, mentinerea e o chestie care mie numa nu-mi iese, slabesc, ma-ngras, nu reusesc nicicum sa-mi gasesc un echilibru la mancare, dulciurile sunt moartea mea...si a dietei.

#2171 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 October 2013 - 05:29 PM

Vezi postareaWowerful, la 28 October 2013 - 09:58 PM, a spus:

moatza sa ne zici cum a fost intalnirea cu seful cel mare. Poate se lasa cu vreo promovare (eu tin pumnii).

se poate spune si-asa!
de fapt ma angajez in alta parte, pe alta pozitie. e de bine!

nasol cu spatele, refacere rapida!
eu am patit doar o data chestia asta, la 20 de ani. am ramas intepenita intr-o cabina de proba pe Calea Victoriei. A venit vanzatoarea dupa mine, ca nu mai ieseam si-mi era rusine sa strig de-acolo dupa ajutor.

aseara fusei la zumba, placere, frate! si Claudiu mai are niste scheme de superdansator, dar este rezervat de-obicei. el pune accent pe executarea corecta a miscarilor, mai mult decat pe impresia artistica.
azi sar asala, ma duc la teatru.

dar voua va urez o zi tzopaitoare!

#2172 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 30 October 2013 - 12:15 PM

Helou de dimineata!
Ce mai faceti Lole? Imagine postata La mine a venit toamna aia cu ploi si vanturi, abia prind cate-o juma de ora de plimbare. Sambata a fulgerat / tunat de s-au speriat si copiii si cainele Imagine postata N-au mai vazut/auzit asa fenomene violente de cand am fost in Romania si erau mici (copiii). Ne-a atins si "coada" unei furtuni, dar n-a fost asa rau cum prevedeau meteorologii.

Mi-am reinceput activitatile, cum spuneam plimbari si ora de yoga
Si regim Montignac cu cafea. Adica nu renunt la cafea. Sa vedem ce se intampla. O indulcesc cu stevia si pun un pic de smantana dulce.
Ieri am avut o tentativa sa-mi fac paine. N-am gasit gluten nicaieri, basca se uitau vanzatoarele cu cea mai mare mirare la mine: toata lumea vrea gluten-free, eu vreau gluten. Azi am comandat din UK, da' e cam scump. Ma omoara transportul: pe 2 kile am platit 25 de euro: vreo 8 euro glutenul, restul transportul. In ianuarie vine o prietena din UK, tre sa-i spun sa-mi aduca la greu.
Dar am insistat sa-mi fac chifle, cu faina integrala si tarate de ovaz: calde au fost cum au fost...reci....gloante! Imagine postata Ozzy in schimb a ros o coaja cu mare pofta Imagine postata

azi la 9 - 2 prune
in vreo 20 min: sandwich Imagine postata Am facut o pancova din 4 linguri tarate de ovaz amestecate cu 2 oua, sare, piper, am copt-o in tigaie fara grasime, am taiat-o in doua si-am facut sandwich cu sunca, cedar si salata verde

la pranz imi fac paste integrale cu ceva salata, vad eu
si diseara oarece carne cu salata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2173 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2013 - 12:49 PM

Salut si de la mine!
Alpha, si eu tin Monti, in mare parte, dar eu am ales sa-mi fac doar paine din faina integrala, care iese foarte buna si pufoasa (si fetele mele o mananca cu placete) si sa nu ma mai complic cu paine jumate-jumate, sa mai adaug gluten si de-astea. Painea o mananc doar la micul dejun, cu magiun, iaurt sau branza degresate (sau nu), iar alimentele lipidice le manac fara. Mai este si varianta painii la microunde pe care o facea Montignac-rules, parca, dar de-aia n-am incercat.
Cu faina integrala-tarate de ovaz am facut in schimb blat de pizza (a iesit foarte bun, ca acolo nu trebuie sa creasca cine-stie-cat), foi pentru placinta cu mere, tarte, din astea.
M-am cam intins, scuze.

#2174 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 30 October 2013 - 02:03 PM

De ce scuze? eu ma bucur ca te-ai intins. Poate mai scri din cand in cand cand faci ceva dulce sa ma inspiri si pe mine. Cum faci foi de placinta? Pt tarta ai copt-o intai fara umplutura? Am luat faina de migdale, ma duc sa caut reteta de praji de cioco, sa-mi fac pt maine dimineata

Cred ca nu se supara nimeni daca mai vorbim si noi printre activitati sportive Imagine postata
Mi-e mai usor sa scriu de toate intr-un singur loc

Vezi tu, la mine painea e o mare problema. Daca nu mananc paine o perioada lunga, ceea ce am si facut, pai cand m-apuca mancatul de paine as manca-o cu orice. Imi place painea (mie-mi place orice Imagine postata mai putin spanacul, urzicile si alte ierburi) Acuma m-am hotarat sa pun lenea si scuzele deoparte si sa imi fac tot ce as putea pofti adaptat. De-aia vreau sa-mi fac paine
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2175 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2013 - 09:20 AM

Neata! Azi am luat-o mai usor un pic, ca mi-a fost greu ci regim asa, mai restrictiv, asa ca am asa:
MD - un colt de paine integrala cu magiun (fara zahar, desigur) si ceai negru, ca ala verde l-am terminat
G - un mar (desi am constata ca de cand am mai imbatranit ma cam baloneaza merele)
P - mancare din carne tocata de vita, rosii si condimente (cam ca la spaghetele bolognese, dar fara spaghete)
C - salata cu de toate si un pic de branza gen feta-telemea
Alpha, placinta-prajitura cu mere eu fac de obicei in post, dupa reteta lui Boni, cu un pahar apa, un pahar ulei, 2 pahare faina integrala - tarate jumate-jumate (erau cani, dar masura mea e un pahar de plastic), un pic de otet si fac 2 foi intre care pun merele ca la prajitura obisnuita.
La tarta am facut cu faina de migdale (doar ca iese mai grasa un pic), unt, ou si am dat-o un pic la cuptor inainte de a pune merele.
Acum incerc sa renunt la dulce, asa ca n-am mai facut, dar sunt multe dulciuri Moni care ies super bine (eu am mai facut des tiramisu, cu pandispan din faina de migdale si crema exact ca cea clasica, doar cu xilitol in loc de zahar, e grozav).
Nici eu nu pot si nici nu vreau sa renunt la paine, asa ca imi fac buna, integrala si o manac dimineata, ca la restul mancarurilor nu simt nevoia de paine.
Cam asta ar fi....va doresc o zi superba!

#2176 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 31 October 2013 - 09:58 AM

hello, hello! dragalaselor!

aseara mi-am luat o tzeapaaaaa! m-am hotarat sa merg la bodypump, m-am gandit ca-i ceva cardio pe stepper. de unde?
o ora de lucru cu diverse greutati :notworthy: ce mi-e mie cel mai urat :71:
de ciuda am pus si eu pe haltera greutati de 1.25kg si-oricum mi s-a parut mult si cu alea. nu-miplace cu greutati, nu ma mai prinde pe-acolo!

azi program de halouin :) pe mine me enerveaza sarbatoarea asta, cred ca mai mult influentata de-atata valva cat se face-n jurul ei. anyway, am de-ales intre mi multe, dar in premiera e program de bokwa, asa ca acolo ma prezint. abia astept, imi place ce-am vazut pe youtube, sper sa nu viu dezumflata.
va zic io!

va pup, pa-pa!

bravo, Bia, preocupari dietetice serioase :)

#2177 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2013 - 10:28 AM

Asa-i? Dar numai o corup pe Alpha cu ele, eu zic pas....deocamdata.
De-abia astept sa-mi zici cum a fost la bokwa, am citit si eu un pic si mi-a placut.

#2178 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 31 October 2013 - 11:08 AM

Ziua buna la Lole !
Doamnelor va multumesc pentru cuvintele frumoase ! Imagine postata
Noi suntem bine si crestem in continuare. Ma bucur ca pana in prezent am avut parte de o sarcina fara probleme... in afara ca mi-s umflate un pic mainile, ma ustura stomacul dupa ce mananc si devine din ce in ce mai comic sa ma dau jos din pat... lucruri firesti de altfel, alte complicatii, slava Domnului nu sunt.
Cand o citesc pe Moatza cu cata pasiune vorbeste despre sala ei cea proaspat renovata ma apuca si pe mine un dorrrrr...... partea buna e ca luni am fost si am semnat cotractul pt nastere si in cadrul lui, am incluse 2 sedinte de kinetoterapie...asa ca saptamana viitoare sunt programata pentru prima si abia astept !
In rest, la mine-n sat parca a venit primavara, lumea merge in tricou pe strada...vreme excelenta de mici plimbari de care ma bucur si in rest incerc sa ma mai temperez si linistesc ca e ultima luna...
Va pup pe toate la gramada !

#2179 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2013 - 11:11 AM

Ce repede a trecut, Iulia, parca nici nu-mi vine sa cred ca mai ai asa putin, Doamne-ajuta sa fie bine pana la sfarsit. E bine ca e asa frumos si la voi, te poti bucura de plimbari frumoase inca.

#2180 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 31 October 2013 - 11:45 AM

Asa e, Bea... si eu sunt uluita de cat de repede a trecut timpul. Parca mai ieri intram in medical si eram bucuroasa nevoie mare si uite ca deja mai e o luna si... incepe distractia. :notworthy:

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul