Alearga, Lola, alearga!
Postat 07 November 2013 - 09:01 PM
da' maine nu ma vedeti, asa ca nu se pune.
am fost la zumba si-n deschidere 100abs. la placere, frate!
maine ma duc la sfinti, sambata la o pomana, duminica am program administrativ, asa ca doar luni mai servesc sala.
voi sa fiti mai constiincioase!
o seara trepidanta, vise marete, va pup, pa-pa!
Postat 08 November 2013 - 08:56 AM
MD - 2 felii painte integrala cu branza si rosii
G - 2 patratele cioco neagra
P - snitel cu cojoc de cascaval si castravete murat
G - un pumn alune de padure
C - supa crema de legume cu crutoane
Cam asta de la mine, in rest, soare, frumos, azi ma duc si eu in oras totusi, ca am de luat si un cadou, ma bucur ca e timp frumos.
Postat 08 November 2013 - 11:13 AM
2 mandarine
paine monti cu gem de capsuni
fasole frecata cu ceapa deasupra
ceva carne, ciuperci si salata asortata
Bia si eu stau pe loc. Incep sa ma plictisesc, cred ca arunc cantarul

Postat 11 November 2013 - 05:21 PM
alpha, la 08 November 2013 - 11:13 AM, a spus:
eu zic ca-i totusi de bine, ar putea urca, nu?
hello, hello!
fusei cum va spusei, am facut ceva excese...ei, asta e! am sa muncesc mai mult azi la sala.
si-as vrea asa: o ora de step aerobic, asta-mi place, mi se pare f solicitant, ptr picioare-i perfect. si-apoi, se nimeri asa cum trebe: pilates, mai mult static, cu solicitarea celorlalti muschi, deci e bine.
va zic maine mai multe, pa-pa!
Postat 12 November 2013 - 12:02 AM
De maine pana pe 24 o sa merg la un curs unde sunt TA (teacher assistant), iar dupa aia (25 si 26) trebuie sa merg la un meeting. Abia pe la Thanksgiving o sa mai apuc a respira. De citi o sa mai citesc, de raspuns- nu stiu...
O sa incerc sa fac miscare, atat cat o sa imi permita timpul, daaar, la mancare, o sa fiu stricta: numai proteina si legume - am zis!
Spor la toate!
Postat 12 November 2013 - 08:30 AM
Wow,noi tot pe-aici vom fi, asa ca te astepam cand o sa fii mai putin ocupata. Pana atunci, imi place ca esti]determinata (poate-mi trimiti si mie un pic).
Pusa, cum a fost, ti-a iesit dupa plan? Cum e la pilates, greu?
Eu azi am asa:
MD - iaurt cu tarate de ovaz
P - pulpa de curcan la cuptor cu brocoli
C - supa crema de legume
Cam asta ar fi, va pup!
Postat 12 November 2013 - 12:20 PM

Am fost la ţară şi am făcut picnic. Tare o încântă pe Maia mea ideea de picnic. Nici mie nu-mi displace, aşa că în loc să stăm în curtea mătuşii ne-am dus în livadă şi am mâncat. De acolo am plecat pe coclauri iar la întoarcere am jucat "pase cu mingea". Maia nu-ţi dă pasa frumos, bătrâneşte. Trebuie să fugi după minge, şi încă destul de repede, că altfel ajunge în drum.

Cu mişcarea a fost bine, dar cu mâncarea nu prea. Degeaba m-am pregătit eu cuminte de acasă, că ne-a făcut mătuşa gogoşi. Tot satul ştie că pancovele ei sunt cele mai bune.

Postat 12 November 2013 - 12:24 PM
boni, la 12 November 2013 - 12:20 PM, a spus:

Am fost la ţară şi am făcut picnic. Tare o încântă pe Maia mea ideea de picnic. Nici mie nu-mi displace, aşa că în loc să stăm în curtea mătuşii ne-am dus în livadă şi am mâncat. De acolo am plecat pe coclauri iar la întoarcere am jucat "pase cu mingea". Maia nu-ţi dă pasa frumos, bătrâneşte. Trebuie să fugi după minge, şi încă destul de repede, că altfel ajunge în drum.

Cu mişcarea a fost bine, dar cu mâncarea nu prea. Degeaba m-am pregătit eu cuminte de acasă, că ne-a făcut mătuşa gogoşi. Tot satul ştie că pancovele ei sunt cele mai bune.

Perfect de acord cu Maia, mai ales ca la asa ceva n-as rezista nici eu. Las'ca se compenseaza cu miscarea...
Postat 12 November 2013 - 05:08 PM
Wowerful, la 12 November 2013 - 12:02 AM, a spus:
Mrs TA, sunteti invoita! succes!
2ut, la 12 November 2013 - 08:30 AM, a spus:
wow, mi-a tb ceva determinare.
Dupa stepaerobic, nu-mi mai simteam gambele. Mi s-a parut ca n-a dozat efortul cum tb Claudiu. La sfarsit ne-a bagat niste exercitii f grele, sarituri cu rasuciri de-o parte si de alta a steperului, si noi eram deja obosite. Doar 5 din toata clasa am continuat pana la final. In momentul ala nu credeam ca mai merg si la pilates. Dar dupa 5min fugitive, putina apa pe ici-pe colo, schimbat echipamentul si uscat parul, am intat in tromba la pilates si-a fost f bine. Aici exercitiile se fac din stand pe saltea - adica asa a fost tura asta- si au fost solicitati mai ales muschii spatelui, abdominalii, fesierii si aductorii. Recunosc ca n-am facut chiar toate seriile complete, dar m-am straduit cat am putut eu de mult.
Azi vreau zumba si yoga. Nu tind sa permanentizez participarea la 2 clase, dar yoga sau pilates merg f bine dupa o clasa de cardio. Si daca se nimereste programul astfel, vreau sa merg neaparat.
Cam asta despre mine.
boni, la 12 November 2013 - 12:20 PM, a spus:
Boni, a fost o zi asa frumoasa, de ce sa te privezi de mica placere? f bine ca n-ai renuntat, mai ales ca tu n-ai pb de silueta.
Ce-as mai manca si eu o gogoasa. Doua!
La mine-a venit toamna, imi place si-asa.
Va pup, pa-pa!
Postat 12 November 2013 - 06:54 PM

Mai frate, dansul asta. m-a omorat.
Cica el ma invata miscari noi(in mare parte sarituri, ziceai ca-s la aerobic), iar ea, ce face la cursul de balet (niste intinzaturi si alte figuri, de care n-o credeam in stare doar la 4 ani). Daca fac asta in fiecare saptamana, nu mai trebuie sa fac nimic altceva.
wow, mult succes, si da-ne vesti cand poti.
bia, esti tare cu meniurile. as vrea sa fiu si eu ca tine. nu sar tare calul,dar...
moatzo, tu esti cea mai tare. as vrea sa am vointa ta si timpul necesar sa fac cum faci tu.
Postat 12 November 2013 - 08:40 PM
Am trecut asa in fuga sa vad ce mai faceti si sa va spun programul meu de sport :vineri am reusit sa merg la zumba,sambata alergat dupa diverse,duminica doar biciclat 6 mile,luni o plimbare lunga de vreo2,5 iar azi yoga.
Cu mancarea ssunt cam asa ;dimineata smoothies sau fructe,pranz supe ori carne la cuptor cu vegetale iar seara ce ramane de la pranz sau ceva iaurt simplu cu nuci. Apa si ceaiuri cat cuprinde si cam atat.
Va pup pe toate si va doresc sa fiti mobilizate in ale sportului asa cum va doriti!
Postat 13 November 2013 - 08:44 AM
Rain, imi place tare ca esti foarte echilibrata si in meniuri si la capitolul miscare (cand ma fac mare - sau mica - as vrea sa fiu ca tine).
Pusa, astept sa ne zici ce-ai facut pana la urma ieri, daca a fost dupa plan.
Milena, e foarte bine asa, nici nu te plictisesti ca faci tot timpul altceva la capitolul miscare.
Eu am reusit pana la urma sa-mi iau pantaloni de trening, acum trebuie sa-mi gasesc alta scuza
La mancare azi am asa:
MD - branza cu smantana
P - file de somon la gratar cu legume la wok
C - salata greceasca (cu de toate plus feta)
Sa aveti o zi frumoasa!
Postat 13 November 2013 - 05:44 PM
milena, la 12 November 2013 - 06:54 PM, a spus:
da, Milena, timp sa aveti!
va admir sincer ca aveti copiii mici, familii, job si reusiti sa faceti ceva doar ptr voi. eu n-am reusit la vremea mea.
Bia, am reusit

La zumba m-am distrat, ne-a bagat o coregrafie noua, cu niste miscari sexoase

Azi ma duc la relax, aerodance.
Ptr maine ma pregatesc de prima zi de iarna, cica se raceste accentuat, brrr!
Nopti linistite si zile saltarete, va pup!
Postat 14 November 2013 - 01:52 PM
Eu azi am asa:
MD - omleta cu 2 felii paine prajita
G - un pumn goji
P - un cartof fiert cu ceapa rosie si castravete murat
G - un oumn alune crude
C - piept de pui la gratar cu salata
In rest, nimic nou, mi-s tare lenesa in ultima vreme, nu stiu ce m-am blegit asa, nici sa fac mancare n-am chef.
Postat 14 November 2013 - 05:18 PM
nu mai am timp de nimic, nush daca-i bine ce mi-am dorit.
aseara - dupa cum va spusei, azi fug la stepaerobic.
in rest, vreau liniste si cap limpede. deja m-am saturat de munca prea multa.
numai bine, va pup, pa-pa!
Postat 15 November 2013 - 05:49 AM

Postat 15 November 2013 - 11:20 AM
Am de raportat o pană la biciletă (acu' 2 zile), cam pe la jumatea drumului. Am luat un cui în roată de m-a băgat în sperieţi. Că nu înţelegeam ce mi-a pus frână brusc şi face gălăgie infernală. Cuiul era îndoit, intrat jumate în roată, iar partea rămasă afară zdrăngănea de zor în aripă. Recunosc că m-am cam speriat, dar n-am luat o trântă.

Puşa, mă alătur şi eu admiratoarelor tale. Ai atâta energie, mai ales seara, când e deja întuneric. Mie mi-e tot mai urât la plecatul de la birou să mă apuc de pedalat. Dacă e întuneric parcă mi se descarcă bateriile. Bia, e clar, suntem fotovoltaice

Postat 15 November 2013 - 11:24 AM
boni, la 15 November 2013 - 11:20 AM, a spus:
Am de raportat o pană la biciletă (acu' 2 zile), cam pe la jumatea drumului. Am luat un cui în roată de m-a băgat în sperieţi. Că nu înţelegeam ce mi-a pus frână brusc şi face gălăgie infernală. Cuiul era îndoit, intrat jumate în roată, iar partea rămasă afară zdrăngănea de zor în aripă. Recunosc că m-am cam speriat, dar n-am luat o trântă.

Puşa, mă alătur şi eu admiratoarelor tale. Ai atâta energie, mai ales seara, când e deja întuneric. Mie mi-e tot mai urât la plecatul de la birou să mă apuc de pedalat. Dacă e întuneric parcă mi se descarcă bateriile. Bia, e clar, suntem fotovoltaice

Da, asa zic si eu, zici ca acuma functionez numai in regim de avarie...Sper sa mai apara si un pic de soare, sa ma mai incarc si eu.
Bine ca nu te-ai pierdut si n-ai picat, iar caratul bicicletei inapoi se pune dublu, clar.
Rain, va tin pumnii sa fie ok cu blanosul vostru.
No, si daca tot am scris hai sa-mi pun si meniul de azi:
MD - bagheta integrala cu magiun si ceai verde
G - un mar, cam fleoscait, dar asta am avut
P - naut cu castravete murat si ceapa rosie
G - alune de padure
C - legume multe facute la wok
Sa va mearga din plin azi (si nu numai)!
Postat 15 November 2013 - 11:39 AM
2ut, la 15 November 2013 - 11:24 AM, a spus:
Bine ca nu te-ai pierdut si n-ai picat, iar caratul bicicletei inapoi se pune dublu, clar.
Bia, cred că dacă o căram pe sus (bicicleta) era mai bine că făceam şi muşchi.

Eu m-am pus la încărcat, că e un soareeeee mareeee. Na şi ţie!

Postat 15 November 2013 - 11:46 AM
boni, la 15 November 2013 - 11:39 AM, a spus:
2ut, la 15 November 2013 - 11:24 AM, a spus:
Bia, cred că dacă o căram pe sus (bicicleta) era mai bine că făceam şi muşchi.

Eu m-am pus la încărcat, că e un soareeeee mareeee. Na şi ţie!

il astept...