Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2241 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2013 - 06:11 PM

Vezi postareaboni, la 15 November 2013 - 11:20 AM, a spus:

Puşa, mă alătur şi eu admiratoarelor tale. Ai atâta energie, mai ales seara, când e deja întuneric. Mie mi-e tot mai urât la plecatul de la birou să mă apuc de pedalat. Dacă e întuneric parcă mi se descarcă bateriile. Bia, e clar, suntem fotovoltaice

pai si mie-mi place sa zic ca-s o fiinta solara. nu ca mi-ar placea soarele, mai ales ala de vara.
doar ca-s matinala si consider ca ziua-i ptr activitate. iar zi inseamna pana la ora culcarii.
si btw energie: sa va zic drept, is treaza de la ora 4 de-azi dimineata. pana la 6 am calcat cu nervi. in fiecare zi e la fel, functionez cu 5 ore dormite pe noapte, inca bine, dar imi fac griji ptr somnul asta putin.

aseara a fost mai bine decat speram. in sensul ca, ajunsa cu 15min inainte de ora inceperii clasei de stepaero, m-am dus glont la abdomene. efectuez eu constiincioasa un sfert de ora, ceva mai mult de o suta si cand ma duc in clasa - era full! abia-abia am gasit un stepper si m=am strecurat intr-un colt.
si fiindca era echipa completa si ma simteam bine, am ramas si la zumba.
deci mai multdecat imi propusesem.

saptamana o termin in pasi de zumba - iar!- si asta a fost pe saptamana asta. au pus clase si in we, dar am musafiri duminica, asa ca pas!

un we glorios, soare ptr baterii, va pup, pa-pa!

Boni, eu as fi plans de deznadejde, cum sa ma-ntorc pe langa bicicleta? S-a rezolvat?

#2242 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 18 November 2013 - 09:12 AM

Neata, Lole! La noi cam frigut azi, a inghetat azi-noapte, incet-incet vine si iarna.
Pusa, poate ar trebui sa incerci ceva remedii naturiste pentru somn, daca nu vrea si nu vrea sa se regleze de la sine. Cred ca e tare frustrant.
Eu azi pap asa:
MD - o felie dintr-un fel de pizza (aluat integral, pasta de rosii cu busuioc, ceapa si ardei)
G - un mar
P - naut cu ceapa si castravete murat
G un mar sau goji
C - legume la wok
Sa aveti o zi si o saptamana super!

#2243 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 18 November 2013 - 10:00 AM

Neaţa şi de la mine. Iuuuiii ce mi-au îngheţat urechile!!! În rest a fost bine. Iar acum e soare, deci e şi mai bine.

Puşa, apăi nu era chiar de plâns. La birou nu-i nenorocire dacă nu ajung chiar la fix. Şi apoi am un soţ grijuliu şi săritor. L-am sunat şi toate problemele s-au rezolvat. Imagine postata A doua zi eram din nou călare pe bici.

Bia, ţii post? Sau doar s-a nimerit aşa meniul de azi?
Eu am facut un fel de ghiveci, din dovleac şi conopidă, cu quinoa, şi sunt încântată de combinaţie. Îl servesc în jumătăţi de dovleac mai mic. Sper să apuc să vă arăt şi vouă.

#2244 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 18 November 2013 - 09:53 PM

hello, frumuselelor!
dar pe unde-mi sunteti?
a fost bine in we, dar iar a-nceput inca o saptamana de munca. we cu prieteni si mese-ntinse, ce-mi mai place!
la sala un inceput usurel, zumba.
maine poate-ajung mai devreme ca sa intru la step. e f solicitanta clasa asta si tb sa alternez placerea cu munca.
altfel, nimic nou, se pare ca vine frigul. a batut un vant descurajant azi.

noapte buna, pa!

#2245 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2013 - 08:29 AM

Neata, Lole, friiig azi pe la noi, dar soare.
Boni, asa as vrea, sa-l tin, apoi om vedea cum imi va iesi. Deocamdata am asa:
MD - o chifla integrala cu ciuperci si patrunjel
G - un pumn goji
P - naut cu ceapa si castravete
G - un mar
C - supa crema de legume cu crutoane din paine integrala
Cam asta ar fi de la mine, va pup si ma duc sa pap...

#2246 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 19 November 2013 - 06:51 PM

Buna seara la Lole !

Eu n-am mai intrat pe aici ca nu prea am avut cu ce ma lauda la capitolul asta...miscare nu mai fac decat prin casa la spalat vase, dat cu aspiratorul si mopul, iar de iesit asa mai mult pentru strictul necesar. Oricum, per total eu sunt tare multmita ca am dus sarcina fara probleme majore.

Vestea e ca azi am fost la control si luni la ora 12 sunt programata la cezariana...asa ca deocamdata vorbesc cu Mariuca sa fie cumintica atat cat trebuie ca sa ajungem bine amandoua pana luni.

#2247 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 November 2013 - 08:38 PM

wow, Iulia, ce repede ne-ntalnim cu Mariuca!
sa fiti cuminti amandoua si sa raportezi plimbarile cu bebelina la Lole.
Bafta, totul va fi bine, va pup!

hello, Lolite! v-ati pregatit de meci?
la sala era mare ingramadeala la orele in care era mai liniste de-obicei. lumea se pregateste de meci, baietii isi faceau planuri unde sa mearga sa-l vada.
ieri fusei la zumba, lejereanu, azi la stepaero - oho, ce de ape au mai curs. si aglomerata sala...nu va zic!
iar cand am iesit era un aer asa de placut afara, caldut si umed, cu miresme de frunze moarte ude. imi place.
noapte buna, hai Romania!

#2248 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 19 November 2013 - 08:42 PM

Salutare dragalaselor,

Imi place de voi ca nu va lasati si sunteti intotdeauna o sursa de inspiratie. Eu in ultimele zile doar am iesit cate putin la alergat,dimineta,in weekend am stat acasa si am avut grija de copilul pufos, abia azi am reusit sa fac yoga, dupa alergatul de dimineata.

Iulia ma bucur sa aud ca sunteti bine si lasa ca miscare o sa faci dupa ce vine Mariuca :notworthy:.Abia astept sa o vedem <3!
Enjoy the silence!

#2249 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 19 November 2013 - 11:05 PM

iulia, se apropie ziua cea mare.iti doresc ca totul sa fie bine, si te asteptam sa ne prezinti pe Mariuca.

nu prea am cu ce ma lauda.
vineri, am fost singura acasa, mi-am facut de cap. un program complet, brate, piept, abdomene. sambata a fost o zi f frumoasa, am iesit la alergat cu fii-meu, dimineata, iar dupamasa am tras o tura cu biclele.
dupa aia am considerat, ca-i prea mult si m-am lenevit. duminica si luni, doar plimbarile mele obisnuite.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2250 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 November 2013 - 08:31 AM

Neata fetelor!
Milena, pai te-ai miscat ceva zilele astea, e foarte bine, ce bine ca te tin copiii in priza.
Rain, ma bucur ca blanosul tau e bine si voi la fel.
Iulia, nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si ca Mariuca ta deja se pregateste de iesirea in lume...Doamne-ajuta sa fie toate bine, de-abia asyept sa ne spui ce si cum.
Pusa, eu nu m-am putut uita la meci aseara, dar tare mi-a parut rau de miile de suporteri adunati acolo, mi-ar fi placut sa reusim de data asta.
Si-acum sa pun si meniul de azi:
MD - o chifla neagra cu ciuperci si rosii
G - un pumn goji
P - linte cu ceapa si ardei rosu
G - 2 clementine mici
C - supa crema de legume cu crutoane dintr-o felie paine integrala
Cam asta ar fi, va pup pe toate!

#2251 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 20 November 2013 - 09:25 AM

Hei, Iulia, deja? Ce iute a trecut timpul! Abea aştept şi eu să o cunoaştem pe Măriuca. Pregătim pompoanele de întâmpinare. Imagine postata

Pupături şi pentru restul lolelor.
Eu mă lupt cu vântul, deci pot raporta şi ceva mişcare :floare:

#2252 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 20 November 2013 - 05:30 PM

Doamnelor va multumesc mult pentru gandurile bune ! Imagine postata
In rest, nimic nou sub soare... singura miscare pe ziua de azi a fost pana la salon sa-mi fac pedichiura ca nu mai pot neam sa ma aplec sa-mi curat calcaile si sa-mi tai unghiile de la picioare...:floare:

#2253 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 21 November 2013 - 11:15 AM

Iulia, ce repede a trecut! Abia astept sa o vad pe Mariuca Imagine postata

Eu am acelasi program, nimic schimbat. Mult de lucru si la servici si acasa
Mai intru sa va citesc printre picaturi si ma bucur ca sunteti bine
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2254 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2013 - 11:24 AM

Neata din nord-vest! Chiar e o zi tare frumoasa, un cer albastru si senin, tare-mi place.
Alpha, cum merge cu Monti?
La mine azi e asa:
MD - o felie paine integrala cu rosii
G - un pumn goji
P - pastrav la cuptor cu salata cu de toate
G - un baton de cereale
C - salata de conopida cu anchoa (reteta Adrianei) si eventual si un bol supa crema de legume
Cam asta, va doresc o zi frumoasa tare!

#2255 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 21 November 2013 - 11:39 AM

Bia, merge in sensul ca nu mi-e foame, mananc bine si nu ma ingras. Nici nu slabesc. Chiar azi dimineata ma gandeam sa renunt de tot la paine de saptamana viitoare si sa incerc ceva mai strict pana la sarbatori. Trebuie sa am grija sa nu cad in extrema mancatului prea putin, ceea ce am prostul obicei sa fac. Cred ca de-aia nici nu functioneaza cum ar trebui, am spus si mai inainte, mananc mai mult decat am mancat cu dietele mele si probabil organismul are nevoie de timp sa se obisnuiasca.
Imagine postata

#2256 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 November 2013 - 11:50 AM

Vezi postareaalpha, la 21 November 2013 - 11:39 AM, a spus:

Bia, merge in sensul ca nu mi-e foame, mananc bine si nu ma ingras. Nici nu slabesc. Chiar azi dimineata ma gandeam sa renunt de tot la paine de saptamana viitoare si sa incerc ceva mai strict pana la sarbatori. Trebuie sa am grija sa nu cad in extrema mancatului prea putin, ceea ce am prostul obicei sa fac. Cred ca de-aia nici nu functioneaza cum ar trebui, am spus si mai inainte, mananc mai mult decat am mancat cu dietele mele si probabil organismul are nevoie de timp sa se obisnuiasca.

Asa zicea si Montignac pe undeva, ca daca ai tinut diete mai drastice inainte dureaza un pic pana se obisnuieste organismul, poate asta e si la tine. Si la mine in ultima vreme a functionat mai mult ca mentinere, dar eu aveam si prosul obicei sa tot iau gustarele si sigur asta a contat mult.

#2257 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 21 November 2013 - 08:14 PM

Dragalaselor, Lolitelor, hello!
vreau sa va zic ce bucurie mi-a facut burnita din seara asta calduta totusi. am venit de la sala pe jos, era intuneric si nu mai conta ca se dusese naibii freza...am savurat aerul asta umed, iar obrajii imi multumesc. is rozalii, fini si hidratati. si-am bifat si 4km de mars dupa o ora de zumba.
ieri si-alaltaieri am fost la stepaerobic, niste clase f grele. dar n-am pic de febra, doar gambele ceva mai obosite ieri seara.

Boni, cand au zis la meteo de vant la Paltinis, m-am gandit brusc la tine si la bicicleta ta.
Mereu ma gandesc la cate-cineva cand se vorbeste de vreo localitate de pe unde-mi sunteti :hug:

Alpha, si la tine m-am gandit, dar era o stire cam rea, despre un roman care-a facut ceva rau in Irlanda.

Milena, nu se cheama ca ti-ai facut de cap: ai fost f constiincioasa sa lucrezi singura acasa, bravo!

Wow, mai lasa jos, vino pan'la noi, ca naste Iulia :105:

Bia, nu-mi dau seama de cantitati, dar tu mananci f corect. Incearca sa faci ceva miscare, antreneaza si fetele, hai! de meci nu mai zic nika, porcul nu se-ngrasa-n ajun, indiferent de proverbialul noroc al lui Pitzi. Fi-miu compatimea pe stadion, asta-i microbist-rau!

In rest, nimic nou de la mine, va pup, s-aveti o noapte visatoare!

#2258 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 November 2013 - 10:35 PM

Vezi postareamoatza, la 21 November 2013 - 08:14 PM, a spus:

Wow, mai lasa jos, vino pan'la noi, ca naste Iulia :105:

Vin la apel. Mi-s rupta-n doua- toba de carte. De vreo doua zile asist la prezentari si simt cum creste creierul de dimineata pana seara. Mai are un pic si-mi iese pe urechi. Abia astept weekendul. E naspa sa mergi 2 saptamani fara weekend.
Saptamana trecuta am fost la sala de 3 ori si saptamna asta o data. Ma resimt ca de la cat stau pe scaun, spatele meu nu e bucuros. Poate o tulesc azi pe la 4.30 si opresc pe la sala. Si vreau sa doooorm...

In alta ordine de idei si lasand vaicareala la o ptarte, sa trec la adevaratele lucruri serioase si sa transmit nastere usoara Iuliei! Repede a mai trecut!

#2259 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 November 2013 - 08:51 AM

Neata!
Wow, e aproape week-end, asa ca te poti relaxa si tu un pic. Mi-ai lipsit...
Pusa , am tras linie si mi-am "reparat" oarecum meniul, in sensul ca am mare grija si la cantitati, respect orele de masa si nu mai ciugulesc nimic intre, sper sa apara si rezultatele. Mai trebuie sa lucrez la capitolul miscare....
Azi am asa:
MD - o chifla integrala cu hribi cu patrunjel
G - un pumn goji
P - iahnie de fasole (200g) cu castravete murat
G - un baton dietetic
C - o felie paine integrala cu salata de rosii si castraveti
Sa aveti un week-end fain!

#2260 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 22 November 2013 - 11:30 AM

buna dimineata de la -1 grad. Azi dimineata tot era alb, mai putin asfaltul Imagine postata

Da Pusa, am auzit si eu la radio de cateva ori saptamana asta. S-a intamplat in jur de 14-15 noiembrie. Erau vecini si victima era in casa la fiica-sa cred, avea grija de copii. Nu stiu varianta oficiala a cauzei, inca nu au spus nimic, dar din barfe am auzit ca romanul avea probleme psihice si renuntase la medicatie de o vreme

Bia, am zis ca de saptamana viitoare trag linie, vorba ta, dar azi dimineata am hotarat ca de azi.
La mic dejun mi-am facut o omleta, am 2 pere la mine pentru mai tarziu, pentru pranz mi-am facut o salata si am lasat-o in frigider, numai sa pun dresingul pe ea, migdal pentru gustare si pentru cina carne cu salata. Merg pe varianta simpla si sigura pentru cina, numai ca incerc sa mananc mai des si mai mult decat inainte. Sa vad ce s-o intampla. Las deoparte painea si dulciurile deocamdata. Am ciocolata neagra in caz ca ma apuca poftele

Weekend placut dragelor
Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »