Alearga, Lola, alearga!
Postat 11 June 2014 - 10:47 AM
rauri-rauri curg la sala. aseara fu aeromix, greu, azi ma dor toti muschii spatelui de la greutatile alea.
azi bag abdomene, maine ma vaiet de altele.
numai bine tuturor!
Postat 12 June 2014 - 10:58 PM
Aseara am fost la sala- dupa vreo 3 sau 4 saptamani in care am zacut (in ultimele 2 am fost si racita bocna). Nu am facut nimic intens, doar mers rapid pe banda inclinata. Azi simt un pic de jena la booci

Cred ca incep sa imi revin. Cu siguranta saptamana asta se schimba ceva.
Am frigiderul cam gol si ar trebui sa vad ce pot sa cumpar de-ale gurii asa ca am sa sar sala diseara.
Asaa, si azi am avut si intalnire cu nenea doctorul, am vazut pe bb si totul este in regula. Era o activitate pe el de numa' numa', ba cu fata in sus ba cu fata in jos. E inca micut si nu stim ce este, dar la urmatoare ecografie o sa aflam cu siguranta. Bineinteles ca toata ziua am fost cu capul in nori si nu mi-a ars de servici. Am sa recuperez maine

Va pupacesc!
Postat 13 June 2014 - 09:47 PM
Intai, pentru ca ma alatur Moatzei ca io deja is lesinata de la caldurile astea, doi la mana, dupa lupte seculare s-a facut liniste in casa sa stau si eu juma' de ora cu leptopu-n brate....
Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa fiica-mii ! E intr-adevar o minune de copil (stiti voi, vorba cu cioara si puiul) !
Wowe, cum ti-am mai spus ma bucur tare de tot pentru tine si burtica. Se pare ca topicul asta are lipici la facut copii

Cate saptamani ai tu acuma? 12? Sa stii ca la mine nici la 16 n-a putut sa-mi spuna daca e fetita sau baietel pt ca tot la fel, se misca continuu

Sa ai grija la efort si la sport cu burtica..e bun, dar moderat . Din ce stiu eu de pe la 14-16 saptamani sarcina trebuie " sa urce", ori efortul nu-i benefic in cazul asta, poate duce, Doamne fereste la complicatii. Oricum, eu sper ca medicii de acolo sa te informeze corespunzator.
Si acuma, ca sa trec la Lole, marturisesc ca trebuie sa ma reapuc de sport neaparat ca am ramas cu o burta ca de luna a saptea si asta nu-i cel mai grav lucru de pe pamant ci mai degraba pofta nemasurata de dulce pe care o am, si foamea in general.
Daca in timpul sarcinii nu m-am omorat cu dulcele si de carne aproape ca imi era greata, de cand cu alaptatul as manca puiul cu tot cu pene si ciocolata cu tot cu staniol

Am fost deja si mi-am cumparat o genta de mers la sala si o bustiera, imi mai trebuie niste budigai, da cel mai important e avantul !

Postat 14 June 2014 - 08:56 PM
iulia nicoleta, la 13 June 2014 - 09:47 PM, a spus:
oooo, deci ce-a fost mai greu s-a bifat

eu m-am ingrasat mult cat am fost gravida, am dat jos f repede dupa nastere, dar pe perioada alaptatului, la fel ca tine, aveam niste pofte si-o foameee...ei, ce-am pus atunci, acolo a ramas!
Wow, bravo ca esti bine si poti face miscare

la sala mea a venit o burticoasa pana prin luna a saptea la yoga. ce considera ea ca e mai solicitant, inlocuia cu altceva.
sa-ti fie bine pana la capat!
we glorios si-o saptamana usoara tuturor!
Postat 18 June 2014 - 12:55 PM

Ma laut singura atunci: ieri pe la 5 dupa-amiaza am fost si mi-am cumparat o pereche de pantaloni de trening si la 7 si ceva goneam spre sala..
Mi-a fost frica sa fortez mai mult ca daca fac febra musculara pe Mariuca nu o prea intereseaza

Ieri am halit o felie de tort krantz.. poate macar pe aia am dat-o jos

Postat 18 June 2014 - 03:18 PM
Si ca sa raspund la intrebare- acum sunt in 14 saptamani si am luat cam 1.6kg. Azi m-am oripilat cand am vazut 65kg pe cantar, dar stiu- e pentru o cauza nobila

Pentru sala am primit unda verde de la doctor si cum gretzile sunt din ce in ce mai usor de tolerat, as vrea sa fac miscare.
Si ca sa fiu la subiect, raportez sala pentru luni si ieri. De fiecare data cam 35min de eliptica si dupa aia ceva exercitii pentru brate, genu' flexiuni, fandari si stretching. Si pentru ca am avut o pauza asa mare de la sala, acum sunt cu febra, dar o sa treaca.
moatza- si eu vreau sa merg la yoga, am auzit ca e foarte bine pe timpul sarcinii. Sa vedem cand o sa ma invrednicesc. Momentan trebuie sa imi intru in forma.
Cam atat pe moment. Va pup pe toate!
Postat 18 June 2014 - 04:54 PM

Wow , mă bucur că intri într-o perioadă normală și că grețurile s-au rărit, imediat bebe va începe să facă și el mișcare și atunci veți fi în formă amândoi. Dacă medicul spune că-i OK atunci poți face și Yoga și părerea mea e să ignori cântarul lunile acestea, sigur vei da jos surplusul după naștere sau mai târziu după ce termini și cu alăptatul.
Iulia Nicoleta, (jumătate tiza mea), te laud eu pentru prima ședință de sală, și-ți dorec o febră musculară cât mai repede trecătoare și mai ușoară. Să fii mereu o mămică în formă, timpul trece repede și imediat vei merge la clase de aerobic cu Măriuca.
Vă doresc zile mișcăcioase și vreme nici prea caldă- nici prea rece, nici prea noroasă, nici prea însorită, potrivită după gustul fiecăreia.
Postat 18 June 2014 - 06:00 PM
iulia nicoleta, la 18 June 2014 - 12:55 PM, a spus:

ptr incurajare sa speram ca da.
dar e f bine ca ai inceput sa faci miscare, te felicit sincer!
pupam Mariuca si mamica, spor la tzopaiala amandurora!
Wowerful, la 18 June 2014 - 03:18 PM, a spus:
Wow, bravo ptr perseverenta!
la noi, in general, viitoarele mamici se poarta de parc-ar suferi de boala oaselor de sticla. si familia incurajeaza.
e f important sa fii intr-o forma fizica buna la nastere, atat ptr momentul in sine, cat si ptr efortul fizic de dupa. bravo tie!
si un mare bravo si ptr Ice: imi inchipui ca ai o pasiune ptr inghetata daca ti-ai ales aceasta identitate pe forum iar faptul c-ai reusit sa renunti la ea intr-un moment de relaxare, cand e f usor sa scapi hatzurile...speechless

eu am absentat de vineri pana luni din motive de stress infernal la birou, munca pana la 11 noaptea.
dar ieri m-am dus glont la toning, iar azi bag abs@buts. mancare haotica, prostii in fata pc-ului, huo!
promit sa ma redresez.
va pup pe-o vreme motzoasa, cum ar zice Zozo.
Postat 18 June 2014 - 06:43 PM
Eu nu am mai trecut demult pe aici, nici miscare prea multa nu am mai facut...ofof...Am inceput sa biciclesc de cand a dat caldura, dar a plouat mult pe aici si a fost mai greu de iesit.
Spor la miscare tuturor!
Postat 20 June 2014 - 10:14 AM
Aseara nu am mai apucat sa scriu ca a fost fiica-mea in verva, dar am reusit si ieri sa merg la sala. Raportez 20 de min de eliptica (2,5 km cica) si inca vreo 30 de minute de fitness. Azi am un pic de febra musculara la picioare, dar nu e de speriat...deocamdata

Partea nasoala e, ca n-am rezistat si am halit un covrig cu ciocolata !

Wowe nu te ingrijora in legatura cu kilogramele..de acuma o sa se adune usor,usor si asa si trebuie. Pana pe la 12 kg e firesc sa iei in sarcina. , Trebuie sa fii constienta ca pe langa grutatea copilului (care acum e inca mic) greutatea se explica prin faptul ca ai mai mult sange in organism, ti se mareste uterul, ai lichid amniotic, dupa aia placenta...
Eu dupa ce am nascut aveam cu 1-2 kg in plus fata de cand am ramas insarcinata. In schimb ai grija la alaptat, ca la mine aici e buba !
Icecream spor la pilates ! Si eu astept sfarsitul de saptamana sa ma mai rasfat cu inca o prajitura !

Aura, tie spor la biciclit ! La mine sotul e mare fac bicla...eu desi stiu sa merg, parca nu mai am curaj sa ma sui...
Moatzo, tu ce ne mai raportezi? tot antrenorii aia misto ii ai?

Postat 20 June 2014 - 04:15 PM
moatza- eu vreau sa imi intru in forma. Daca eu fac miscare, bebele o sa fie foarte fericit, iar din cate am mai citit eu, ajuta si la nastere. Nu o sa mai fac eu clase de bootcamp sau insanity, dar o ora sau chiar doua de ceva efort fizic, ceva cardio ar fi ideal. Nu cred ca o sa pot chiar pana la sfarsitul sarcinii, dar atat cat fizic sunt bine, nu o sa ma las.
Nu mi-a placut perioada asta in care mi-a fost rau seara de seara, dar vad ca e din ce in ce mai bine. Asa ca Doamne ajuta!
Cand o sa se nasca, bebe o sa fie foarte fit, gata de maratoane

Iulia, sper sa fie ca la tine si sa nu am cu zecile de kilograme peste. Stiu ca e normal sa i-au in greutate si ca parte din greutate e datorat cresterii volumului de sange, sani, uter, lichid amnioti, placenta, bebe, dar mai stiu si ca fiecare organism e diferit.
Tot am citit de persoane care i-au cate 25- 30kg sau mai mult, si eu aia nu vreau. La constitutia mea, ideal ar fi sa i-au pana la 15kg.
Cat despre alaptat eu auzisem ca ajuta la scaderea in greutate. Dar inca odata, fiecare e diferit.
Momentan imi doresc ca bebe sa vrea san, ca daca o fi ca mine... dupa 3 saptamani nu am mai vrut la san. Si frate-miu a fost cam la fel.
Asa- si aseara am fost iar la sala- a 3a oara saptamana asta (

Si mai este un picut si e weekend!!!!
Toate bune!
Postat 20 June 2014 - 05:41 PM
iulia nicoleta, la 20 June 2014 - 10:14 AM, a spus:

Yeap!
Aseara am fost la aeromix,la Claudiu, si-am facut un exercitiu nou, n-am mai vazut pana acum. Aeromixu' la sala mea e aerobic cu greutati. De obicei tzopaiam in fel si chip cu gantere de-un kil jumate in fiecare mana, plus geno, fandari, plank...tot cu greutati.
Aseara ne-a dat cate-un stepper si cate-o bara de haltera pe care-a pus doar la un capat un disc de 2kg ptr femei si cat au vrut au luat baietii. Nu va inchipuiti ce solicitante sunt exercitiile cu greutati diferite in fiecare brat. Am facut fel de fel, cu bratele intinse, prin fata, prin spate, cu mainile sus, la podea, de fiecare data schimband distantele de prindere a halterei. Nu stiu daca ati inteles, ca si mie mi-e greu sa explic, dar va zic c-a fost greu a' naibii. Nici nu stiu dac-ar tb sa ma mai bag, ca odata cu varsta scade densitatea osoasa si sper sa n-am probleme. Ma simt bine, dar mi s-a parut f greu, cu toate ca am rezistenta mare la efort de genul sportului, dar inca n-am cata forta as vrea eu in brate. Ei, asta sa fie tot baiu'!
In seara asta ma recreez c-o zumba, ca merit dup-o saptamana infernala la birou,iar maine dimineata as vrea sa merg la toning. Am sa fac o sfortare sa nu raman la leneveala in pat, ca si-asa am insomnii de la 4 dimineata.
Duminica pauza, iar de luni iar o saptamana de audit la birou si sala conforma in fiecare zi.
Voua zile mai usoare va doresc si, mai ales, un we glorios!
Postat 24 June 2014 - 06:25 PM
Raportez eu cu intarziere: sambata am reusit si am ajuns la sala. Am fost capabila de 20 de min de gazela si vreo 30 de min de fitness. Partea proasta e, ca dupa ce am venit de la sala am pus de-o prajitura

Am ajuns si ieri la sala. M-am sfortat la 25 de min de gazela si vreo 30 de fitness mai intens asa, ca si azi ma resimt un pic.
Azi nica... am reusit doar sa duc masina la spalat, ca din cauza de Mariuca n-am timp si de una si de alta in aceeasi zi

Acu visez la ceva dulce, evident. Nu stiu cat o sa reusesc eu perioada asta sa slabesc ca am mai tot timpul o foame hormonala, ca nu stiu cum s-o definesc

Postat 24 June 2014 - 07:39 PM
Eu am fost duminica la sala si a fost bine, ca aproape nu-mi venea sa mai plec. Dar duminica dupa- amiaza am fost lesinata si ieri am fost iarasi lesinata. Nu am iesit decat la o plimbare de vreo jumate de ora. Azi mi-am propus sa ajung la sala, dar sa vedem ca inca nu ma simt prea grozav ( nu am energie nici sa gandesc )...
In rest toate bune, ceea ce va doresc si voua!
Postat 25 June 2014 - 08:16 AM
Ce-mi place ca s-a animat un pic topicul! Eu pana acum n-am facut prea mare lucru la capitolul "lole", dar acum am venit sa va spun ca merg deja de aproape o luna la fitness, de 2 ori pe saptamana, in general fac o data un fel de dance, deci cardio si in cealalta sedinta stepper, saltea, greutati, minge, din astea...imi place mult mai mult decat la sala, asa ca sper sa ma tin (ma cam resimt, in sensul ca ma dor un pic genunchii si un pic mai mult un calcai, dar sper sa treaca). Antrenparea m-a laudat pentru rezistenta si pentru ca fac exercitiile pana la capat...tare bine mi-a picat.
La masaj ma duc in continuare, pentru sufletelul meu si ne-am apucat sa ne miscam si ca familie, sambata am facut un mic traseu in Cheile Turzii, in iulie avem 4 zile de Apuseni, sotul meu s-a apucat de biciclit (au facut duminica 70km, deci e bine). Radeam cu cumnata mea ca atunci cand eram mai tineri mergeam vara la strand si la termal, acum ca am mai imbatranit ne-am apucat de umblat pe coclauri...
La capitolul mancare, asa si asa, sper sa fiu cuminte, azi am asa:
MD - un iaurt cu cereale integrale
G - un pumn de zmeura
P - un gratar cu rosii si castraveti
G - cirese
C - salata cu oua fierte
Wow, ce-mi place de tine ca esti activa, asa si trebuie, cat simti ca esti ok cred ca e super ca faci miscare. Cu alaptatul, asa citisem si eu ca cica slabesti, in cazul meu a fost exact invers, in anul ala in care am alaptat am ajuns aproape la greutate pe care o aveam cand am nascut (e drept ca n-am avut deloc grija la ce am mancat).
Iulia, hai ca ai inceput bine, cate-un pic cate-un pic si imediat o sa fii din nou in forma!
Pusa,tu esti campioana absoluta a miscarii, de-abia astept sa ne zici ce-ai mai facut la sala!
Dupa un raport lung-lung, va pup si sper sa intru mai des pe-aici!
Postat 25 June 2014 - 01:53 PM
Din păcate nu pot raporta nimic în materie de mișcare, zilele astea m fost ocupată cu o acțiune de comando: luni am răpit-o pe mama din spitalul urbei mele natale și am internat-o la Tg.Mureș. Duminică mama a reușit să nu fie atentă la o treaptă în parc și rezultatul a fost o fractură de gleznă la piciorul drept și una de rotulă la cel stâng. Plus nasul julit și buza spartă, dar astea nu se mai pun. Având în vedere că are 80 de ani și osteoporoza specifică vârstei, nu trebuie să vă zic ce îngrijorați am fost când am aflat de ispravă dar mai ales când ne-a spus că au internat-o duminică dupamiază și până luni dimineață nu i-au făcut nimic în afară de radiografii, dar nimic, nimic, adică au dus-o într-un salon și au lăsat-o tot pe targa cu care o transportaseră acolo până am ajuns noi luni pe la amiază. După nervi și certuri cu doctorul care nu voia s-o externeze pe proprie răspundere am luat-o de acolo, am urcat-o în mașina și după 300km am ajuns seara la Mureș direct la spital la urgențe cu ea. Mâine se întrunește comisia de ortopezi, anesteziști și cardiolog să panifice operația, că fără tije și șuruburi nu se mai prind oasele la 80 de ani. Ufff, am fost total oftopic dar m-am mai răcorit. De mișcare nici vorbă zilele astea, poate doar drumurile până la spital și înapoi, dar și alea-s cu maxitaxi. Dar oricum nici chef de mâncare nu am după câte văd pe acolo.
Postat 25 June 2014 - 05:12 PM
2ut, la 25 June 2014 - 08:16 AM, a spus:

hello, dragalaselor!
noroc ca ati venit la confesional voi, ca sa ma mobilizez si eu.
vin f obosita de la birou si-n fiecare zi cred ca n-am sa pot s-ajung la sala. dar fac cumva si ma mobilizez, mi-e frica sa sar o zi ca sa nu ma obisnuiesc asa. sunt f complicata in cap

si-n ultimul timp merg la sala de la 8 sau 8.30 seara, ca sa nu-mi mai fractionez aiurea timpul si-asa prea putin.
deci am fost luni la totalbody, la Nico - asta-i o fetisoara a dreaqu', trage de noi de parc-am fi sportivi de performanta,
aseara am fost la stepaerobic, care fu de 3* si-am tot stat cu ochii pe ceas, ca simteam ca nu se mai termina. prima runda a fost o tzopaiala forte de vreo 20min continuu, olelei mama!
azi ma duc la abs&stretching, iar ultima parte chiar imi place tare. dar depinde de cum vede Nico treaba.
de vreo 2 luni, dupa ce-au fost antrenorii la un training la bucuresti, parc-au venit mai rai, cu idei noi, exercitii mai grele

da' ma tin de ei, ca n-am scapare.
Ice, o veste proasta, imi pare rau. Sunt frecvente si f periculoase accidentele astea la varste inaintate. De-asta facem noi sport, ca sa ne pregatim de-a treia tinerete,
Refacere cu bine mamei tale!
Va pup la gramada, mamici si aspirante, hai la sport!
Postat 26 June 2014 - 07:50 AM
Ice, imi pare rau de patania mamei tale, tin pumnii sa se refaca cat mai bine si cat mai repede!
Pusa, ce-mi place de sala aia a ta, cu programe multe si antrenori profi! Azi merg si eu din nou, e mai usurel, stepper, saltea, minge, numai bine. Ieri am facut si o plimbare buna (eram deja in pijama cand m-a sunat prietena mea cea plimbareata si m-a scos din casa). A fost tare fain, ca plouase jumatate de zi si aseara se inseninase si era un aer asa de fain...
Pupici!
Postat 26 June 2014 - 10:28 AM
Aseara n-am mai apucat sa scriu ca fiica-mea a fost fresh pana pe la 11

Ice, imi pare rau de patania mamei tale.Insanatosire grabnica ! Vorba Moatzei, uite de asta tre' sa facem miscare, ca sa evitam la batranete complicatiile !
2ut, imi place de tine ca taci si faci ! Eu te admir ca te poti tine de clase de astea, aerobic, zumba etc... eu nu ma simt inca in stare sa tin ritmul si ma simt ca o gaina lesinata care alerga sa prinda din urma pe ceilalti. Asta e si principalul motiv pentru care am ales gazela si fitness-ul.
Aseara, desi a plouat bine m-am mobilizat si am mers la sala. Am fost capabila de 25 min de eliptica si vreo 30 min de fitness, tura asta mai light asa...
Auzi, Moatza da la tango nu te duci?

Postat 26 June 2014 - 10:59 AM
iulia nicoleta, la 26 June 2014 - 10:28 AM, a spus:
care-i treaba? te-ai dus pe jos si n-ai avut umbrela

Auzi, Moatza da la tango nu te duci?

pierdere de timp, la astea-s un talent nativ

aseara m-am intins cat a tinut, mi-a placuuuuut!
nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, azi bag toning