Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2581 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 June 2014 - 04:02 PM

Ieri nu am mai apucat sa scriu, desi am avut pagina deschisa pentru multa vreme.

Ice, multa sanatate mamei tale! Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin momentele astea.

2nut multumesc de cuvintele frumoase. Ma straduiesc sa fac ceva miscare zilnic, dar uneori e greu tare. Luni si marti nu am mai ajuns la sala pentru ca iar am fost leguma in varful canapelei. Mi-a fost rau pana ieri la pranz cand am sfarsit imbratisand buda. Dupa, mi-am revenit si am fost la sala pe seara. Am facut acelasi program- 35 minute eliptica, 20 mers pe banda si apoi ceva stretching si apoi acasa.
Zilele astae ma confrunt cu balonare si constipatie si aproape ca nu mananc mai nimic de frica sa nu ma umflu mai tare. Nu stiu ce sa mai fac. Momentan beau apa calda ( leac chinezesc cica...).

iulia- continua cu programul tau ca faci bine ce faci. Mai tarziu poate ai sa incerci si alte optiuni.

moatza- imi place tare de tine. Esti modelul nostru!

Si acum, la sfarsit sa va spun ultima noutate. Au venit rezultatele la testele genetice si totul este normal si.... si ..... suspans ....O sa avem un bubulet. E baietel!!!! :-*

#2582 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 27 June 2014 - 05:00 AM

Salutare dragalaselor,

Am trecut sa vad ce mai faceti. In ultimul timp am fost super,super ocupata cam acelasi program de sport,diferenta fiind ca nu mai pot sa alerg in fiecare dimineata din cauza de junioara in vacanta,in schimb mergem la innot aproape in fiecare zi asta pe langa cardio,aerobic,yoga etc.
Cu mancarea as putea spune ca sunt cuminte daca n-as baga pe sub mustati diverse dulciuri...

Wow felicitari pentru bubulet! Aveti vre-un nume in minte? Imi pare rau ca ai stari de rau si de digestie,sper sa te simti bine cat de curand. Nu uita ca ti se schimba corpul.

Ice multa sanatate mamei tale! Mie m-I se opreste putin inima de cate ori aud de probleme de sanatate,in special cele privind parintii... :hug:

2nut imi place de tine ca te rasfeti cu masaj in fiecare saptamana! :)

Iulia ma bucur ca ai ajuns la sala. Chiar ma gandeam cand o sa incepi sa ne vizitezi.

Moatzo noroc cu tine ca ne mobilizezi si pe noi!

Va pupacesc pe toate!

PS. La bazinul unde mergem noi este un fel de biblioteca gratuita sau mai bine zis,schimb de carti,reviste,manuale foarte foarte fain. Eu am gasit "Philomena",in schimb am dus un teanc de reviste "National Geografic". No ma duc sa citesc!
Enjoy the silence!

#2583 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 June 2014 - 07:20 AM

Vezi postareaRain, la 27 June 2014 - 05:00 AM, a spus:

Cu mancarea as putea spune ca sunt cuminte daca n-as baga pe sub mustati diverse dulciuri...

:hug: culmea-i ca io-s constiincioasa si nu cumpar asa ceva, da' omu'i piaza rea :hug: si, suflet gingas si degraba poftitor cum ma stiti, cad in pacat.

aseara toning, cum va spusei. ca la Verdun, da' am facut fata, ce credeati?
azi presimt un shopping, de consolare ptr perioadele de mare forta prin care inca mai trec. n-am remuscari, am zis!

voi sa tzopaiti mai cu spor!

Wow, un baietel, wow! acuma avem preocupare, hai sa ghicim ce nume ii veti da :)

#2584 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 28 June 2014 - 05:16 PM

Hello, hello!

Vești bune de pe frontul din centrul țării :pupic: operația mamei a decurs bine, i-au montat tijă și șurub la glezna stângă iar genunchiul drept a scăpat fără operație, doar cu un ghips pe care va trebui să-l poarte destul de mult, dar sperăm să primim acceptul doctorului ca să-l înlocuim cu o orteză, mai ușoară și mai ușor de purtat și suportat pe vreme de vară. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, au funcționat. :pupic:

Săptămâna asta eu n-am mișcat deloc la sală, am practicat doar sporturi extreme gen furișatul în spital la ore imposibile, rezematul zidurilor de pe holurile aceluiași spital și așteptatul în fața blocului operator, dar zic c-a meritat, totul e bine când se sfârșește cu bine.
Acu va urma o perioadă de recuperare, dar ce-a fost mai greu a trecut.

Și-n altă ordine de idei, sper ca de săptămâna viitoare să pot strecura și ceva antrenamente de taiji și pilates printre vizitele la spital.

Moața, am văzut că la sala ta clasele-s de 30 minute, de aia reușești tu să faci câte două pe zi, la noi durează 50 min cu o pauză de 10 minute între ele pentru schimbarea protagoniștilor și a stilului. Și după 50 min de pilates crede-mă că nu-mi mai arde de altceva, chiar dacă nu mai fac febră musculară în ultimul timp și pot să fac aproape toate repetările.

Wow felicitări încă odată pentru băiețelul sănătos. Sper ca stările de rău să dispară cât mai repede ca să te poți bucura deplin de burtică. Mă emoționez din ce în ce mai tare când aflu despre venirea pe lume a unui pui de om, cred că mi se activează genele buniceșt, deși voi mai avea de așteptat mult și bine pâna voi avansa la acest statut.

Vă doresc tuturor zile bune și mișcăcioase, că pentru noi facem exerciții cum bine a spus Moața.

#2585 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 June 2014 - 06:47 PM

Vezi postareaicecream, la 28 June 2014 - 05:16 PM, a spus:

Vești bune de pe frontul din centrul țării :pupic: operația mamei a decurs bine,

bravo, ne bucuram si transmitem energii pozitive intru degraba refacere!

Moața, am văzut că la sala ta clasele-s de 30 minute, de aia reușești tu să faci câte două pe zi,

nu, draguta! sunt clase din juma in juma de ora, dar la antrenori diferiti, in sali diferite. sunt notate in orar cu S1 si S2. iar in paranteza e si numele antrenorului. clasele tin 60min, 10min incalzire la inceput, 10 min stretching la final.

vineri am trecut pe langa sala, care-i in mall, cum va spusei, dar de oprit m-am impiedicat in niste magazine cu minunatii - pe numele lor rochii. pe 12 iulie am o nunta si nu de facea sa port ce-am mai purtat. cel putin nu la asta. asa ca...mi-a placut mai mult decat la sala, recunosc.

un we de glorie va doresc, eu mi l-am prelungit si luni, ca de la-ntai iar intru-n circuit de forta.

#2586 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 28 June 2014 - 08:22 PM

Vezi postareamoatza, la 27 June 2014 - 07:20 AM, a spus:

:pupic: io-s constiincioasa si nu cumpar asa ceva, da' omu'i piaza rea :pupic: si, suflet gingas si degraba poftitor cum ma stiti, cad in pacat.

:pupic: parca ai vorbit de mine...

azi cardio iar mai tarziu planuiesc o plimbare pe la mall :drool:

Ice ma bucur ca mama ta e bine.
Enjoy the silence!

#2587 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2014 - 08:32 PM

Eu am fost de dimineața la căscată gura pe la magazine. Mi-as lua niște tricouri, poate o fusta sau ceva rochii. Bineînțeles ca nimic nu mi-a plăcut dar mi-am luat scaune de plaja. Tot e bun :pupic:
Acum tocmai am terminat de călcat ceva camasi si tricouri. Se pune ca si activitate de lole?
Mai stau un pic si fac bagaj de plaja.

Mâine am program de haladuiala. Ne întâlnim cu un fost coleg de facultate. O sa fie interesant ca nu ne-am mai văzut de... 12- 13 ani... :pupic:

Weekend plăcut in continuare!

#2588 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2014 - 10:42 PM

Hello?
Cum mai stati cu alergatul? Totul in regula?
La mine e totul in regula. Mai merg pe la sala, mai prin parc, la plaja. Incerc sa fac cate ceva in fiecare zi. Uneori imi iese mai intens alteori se lasa doar cu o plimbare lenesa. La capitolul mancare mi-am revenit aproape de tot. Zilele astea am avut cirese si visine (culese de la ferma), pepene- chestii din astea.
Seara se lasa cu salate facute din ce am cultivat noi in gradina (nimic spectaculos dar cat sa nu mai cumparam o vreme). Incep sa se parguiasca si rosiile. Abia astept!

Va pup si o saptamana cu spor!
Imagine atasata: monthly_07_2014/post-1728-14047657252056.jpg

#2589 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 12 July 2014 - 10:25 PM

Vezi postareamoatza, la 28 June 2014 - 06:47 PM, a spus:

nu, draguta! sunt clase din juma in juma de ora, dar la antrenori diferiti, in sali diferite. sunt notate in orar cu S1 si S2. iar in paranteza e si numele antrenorului. clasele tin 60min, 10min incalzire la inceput, 10 min stretching la final.

Oau... :-* :-*
Atunci tot respectul meu, pentru tine ziua are 36 de ore cumva? Că altfel nu știu cum reușești să înghesui intr-o zi și jobul și sportul și treburile casei, și asta zi de zi...Zău că ești superwoman!

În altă ordine de idei am reușit săptămâna asta să merg la două ore de pilates și o tură de taiji doar. Săptămâna viitoare sper să fiu mai harnică.
Zile mișcăcioase vă doresc.

#2590 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 July 2014 - 01:55 PM

saltaretzelor, hello!
bag seama ca sunteti la fuga de n-ati mai dat pe-aici :pupic:

cu miscarea sunt f regulamentara, raportez cu mandrie!
cu mancarea, sa zicem ca ma straduiesc. bag cam mult pepene, dar nu ma pot opri! si-s asa de dulci...of, of!

in we aveam in plan niste trasee pe la Poiana, dar s-au inecat planurile mele in piscina acoperita a hotelului. din cauza de ploaie relaxanta! asa ca am ramas cu aerul curat si umed plus ceva balaceala.
saptamana asta merg constiincios la sala in fiecare zi, aseara bodypump - exercitii cu greutati - in seara asta circuit.
iar de duminica la apa mare si soare ptr care-o vrea - eu sub umbrela.

voi, care/cum?

burtica Wow ce face?

Ice, mama-i mai bine?

Bia, a trecut o luna de sala? bravo!

zile miscacioase va doresc!

#2591 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 July 2014 - 05:26 PM

Vezi postareamoatza, la 23 July 2014 - 01:55 PM, a spus:

saltaretzelor, hello!

burtica Wow ce face?

Hello! Hello!
Noi incepem sa crestem, si cam de vineri, bebe a inceput sa se faca simtit. De obicei se intampla la ceas de seara, cand ma linistesc eu.
Burta se cunoaste, nu foarte tare, dar se cunoaste. Eu am luat cam 4 kg ( asta ar fi 1kg pe luna) si 10 cm pe burta :pupic:

Au trecut si starile de rau de cam 2 saptamani si acum incerc sa lucrez la meniuri. Incerc sa revin la obiceiurile mele paleo. Uneori imi iese, alteori nu prea. Cu miscarea nu stau chiar grozav si de aia imi este un pic ciuda. Ajung la sala cam de 2 ori pe saptamana iar in weekenduri facem plimbari lungi in parc. Scuza mea este ca incepand cu ora 3 dupa amiaza, asa ma i-a o toropeala si o lene de imi vine sa ma culc sub birou...
Nu stiu, tre' sa fac ceva sa ma misc mai mult.

Cam asta e raportul meu. Poate ar trebui sa ma duc sa sterg praful pe la burtici. Uneori am intrebari si nu stiu cu cine sa vorbesc.
Am o amica pe care o bat la cap- ea e cu 11 saptamani inaintea mea si are experienta :toothy9;

#2592 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 23 July 2014 - 09:19 PM

wowe, chiar daca scriu mai rar sunt pe aici. Baga orice intrebare. Sunt o carte deschisa !
Pupici la Lole !

#2593 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 July 2014 - 04:43 PM

Salutare, Lole dragi! Am vrut sa trec pe aici sa va spun ca desi nu am postat de prea mult timp, m-am gandit la voi! Din pacate viata mea e prea montagne russe si a mai fost si contul blocat ca sa mai pot posta ceva. Va asigur ca sunt cu "pisicul" alaturi de voi si va urmaresc din umbra :occasion15: Va pup si va multumesc pentru inspiratie!

Intrebare: face careva yoga pe aici?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2594 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 August 2014 - 10:13 AM

Buna ziua la Lole.
N-am mai intrat de mult si ce surpriza vad eu aici.Felicitari Wow, sarcina usoara si un bb sanatos.

Eu am avut o perioada incarcata si inca am, asa ca la sala am fost n-am fost, ori n-am fost 2 sapt la rand ori am ajuns de cate 3 ori / sapt stat cate 2 ore.
Mai nou ne-a plecat si una din profe, defapt au dat-o afara, desi n-am inteles de ce(bine stiu de ce), caci era imaginea lor, a salii si se mandreau ca au campioana Germaniei la fitness ca si trainer.In fine, initial am vrut sa reziliez contractul cu ei, dar nu e asa usor, asa ca am mers in continuare.Sa vedem din toamna ce clase baga, ca acum vara sunt destul de putine.

O clasa noua care mi-a placut a fost de Burta, fund , picioare si una de Body style.Prima e dimineata si mai merg cand am liber, a doua e doar odata si imi e greu sa ajung ca pica in una din zilele cand sunt la munca.

Loredana, intrebai de yoga, eu merg.Imi place foarte mult.Chiar daca vara se tine doar odata/sapt, oricat de obosita as fi dimineata la 9 sunt la sala.Este relaxul meu pentru zilele in care stau cate 10-12 h in picioare la munca.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2595 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2014 - 08:02 PM

Vezi postareaIoana, la 18 August 2014 - 10:13 AM, a spus:

Buna ziua la Lole.
N-am mai intrat de mult si ce surpriza vad eu aici.Felicitari Wow, sarcina usoara si un bb sanatos.

Multumesc Ioana! Maine inchei saptamana 24. Acum e evidenta burta de bebe.
Sper sa se mai aseze lucrurile la tine, ca pare a fi nebuneala mare.

Eu nu mai fac sala cum faceam odata, dar ies zilnic la plimbari de cel putin 1 ora. Merg si la sala pentru eliptica si yoga ( ajung cam de 2, 3 ori pe saptamana). Pana in prezent am luat 7kg dar sunt bine, gandesc pozitiv, am inceput sa ma uit dupa cam ce mi-ar trebui pt cand vine bb.

Cam asta. Numai bine si astept sa reveniti din vacanta :unsure:

#2596 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 September 2014 - 04:21 PM

hello, hello, spasita ma-ntorc la cuib!
spasita c-am lipsit de la raport, nu de la sala.
Lolelor, dragutelor, cu toate c-am prestat constiincios, in lac de sudoare, am pe constiinta vreo 3kg care nu se dau duse si care s-au depozitat taman pe pulpite :) c-asa=i modelu' la mine. S-ar putea sa fie ceva-ceva si dorsal, dar nu stiu/nu vad :) Si ce nu vad, nu exista! poate-o fi efectul exercitiilor brazil butt fit :)
pe mine vara ma destabilizeaza total fructele, mai ales pepenele, pe care-l consum absolut nesabuit, chiar si noaptea, in loc de apa. sper sa se termine odata, ca dupa aia nu mai am pasiuni mari decat ptr pomelo si asta-i chiar inofensiv.plus vacantele, mici-mari, ca mi se pare c-atuci am voie la mai multe :)
gata, am terminat cu spovedania!

la sala semnez condica de 5-6 ori pe saptamana si credeti-ma ca trag la greu, lac de sudoare sunt.
ieri fusei la aeromix, azi bag stepaerobic si sper sa revin in parametri pan'la Craciun.
Voi ce-aveti de marturisit?

#2597 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 29 September 2014 - 07:13 PM

Hello, hello!
După lupte seculare care au durat aproape toată vara, am reintrat și eu de săptămâna trecută în programul obișnuit de muncă și sport. Sper să mă pot ține de el.
Vara asta a fost aglomerată în evenimente de toate felurile, dar totul e bine când se termină cu bine, nu?
Am reânceput mersul la sală ăn fiecare marți și joi la pilates, miercuri și vineri taiji și probabil că vineri voi merge și la yoga înainte de antrenamentul de taiji. Deși sunt sub limita de 70 kg acum la început de toamnă, nu prea sunt în formă, lipsa antrenamentelor de pilates de peste vară s-a tradus printr-o febră musculară la abdomen de nici să râd n-am putut weekendul ăsta. Așa-mi trebuie, :occasion14: deși parcă n-a fost în totalitate vina mea, în august sala a fost închisă și la început de septembrie am fost noi în concediu așa că am lipsit motivat.
Ei, vă doresc o săptămână mișcăcioasă!

#2598 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 30 September 2014 - 06:48 AM

ce bine-mi pare ca mai da cineva pe aici! hello, Ice!

hello, hello si celorlalte Lole si Lolite, f ocupate cu miscarea incat nu pot sa mai bage niciun ochi pe-aici :thumleft:
io-s in continuare cuminte cu saltatul la orice fel de clase miscacioase, cu pepenele - rau, f rau, parca n-am mancat pepeni asa buni toata vara. sunt niste bunatati la mine-n piata, adusi de la Pogoanele si nu pot sa-i ignor, nici ei pe mine :occasion14: deci continuam cu sucurile dulci, cu consecintele de rigoare, da's addicted si-mi asum :toothy9;

in alta ordine de idei, de la 1 oct tre sa-mi refac abonamentul de-un an la sala. si-s bucuroasa ca prind o promotie buna. adica pe langa reducerea ca-i abonament lung, pe-un an, si-i 12mil/pers =)) (pe luna e 140lei), acum are o promotie de familie, adica daca-si fac parintii, au gratuit si copiii, indiferent de varsta si numarul lor. si cum noi oricum ne faceam pe tot anul, am si kinderul de-aproape 25 de ani asigurat in banii astia. chef de sala s-avem, un an suntem asigurati la un pret super ok!

cam asta as fi avut de povestit, aseara am fost la abs&butts, in seara asta sa ma premiez c-o zumba?
Imagine atasata: monthly_09_2014/post-100-14120524231177.jpg

#2599 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 September 2014 - 04:05 PM

Salutari! Ma bucur sa vad miscare aici.
Din pacate, eu nu pot contribui cu cine stie ce la topic. Incerc sa ma tin sa fac 1 ora de miscare zilnic si merg de 2 ori pe saptamana la yoga. Cu mancatul cred ca stau ok- mai dau prin strachini cu o paine de casa (nu toata painea odata :thumleft:) sau o cioco buna, dar ca si cantitate cred ca nu mananc mai mult ca inainte. Sotul mai are accese de ingrijorare si vrea sa ma indoape ca pe curcan :occasion14:
Incepe sa fie greu- respir mai greu, ma inchei mai greu la sireturi Imagine postata, chestii din astea.

Asadar eu va fac galerie Imagine postata

#2600 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 01 October 2014 - 08:39 AM

WOw mulțumim pentru galerie, absența ta de la sală este perfect motivată! Important e că te simți bine acum, abaterile de la dietă sunt mai mult decât admise, sunt chiar recomandate din când în când...

Moațo mă tentezi tare cu pepenii..Pe aici au dispărărut complet, nu se mai găsește nici o coajă de pepene verde, lubenuță sau harbuz în nici o piață sau aprozar. Pe la supermarketuri ce mai sunt harbujei din cei mici, de pus la murat. Oricum pepenii mi se par inofensivi față de alte fructe ale toamnei.
Eu păcătuiesc cu struguri, mult mai calorioși și mai nocivi ca pepenii dar nici că-mi pasă, îmi fac plinul acum că știu că oricum le voi duce dorul la iarnă.
Și ce înfulec la greu și-n fiecare seara: salata de roșii din cele de grădină, cu ceapă si gogoșar și ulei de măsline și brânză de oi sărată presărată din belșug pe deaupra ..cred că n-o să mă satur niciodată de ea, e nelipsită din meniul familiei seară de seară de când au apărut roșiile adevărate, acum îs pe trecute și tot am impresia că n-am mâncat destul..

Ei, dar gata, că e rubrică despre sport, nu despre mâncare!
Sala unde merg eu nu oferă decât abonamente pentru 10 sedințe de ce-or fi- 70RON, altfel e 9 lei ora de aerobic sau piletas sau step sau yoga.
Îmi convine că-i aproape de casă -10 min de mers și-mi place antrenoarea.
Altfel are o sală de forță cu tot felul de aparte unde ședința e 8 RON și abonamentul cu 10 intrări e 60 RON și se poate merge și-n weekend, dar nu mă încîntă. Sala unde lucram e mică, dacă suntem mai mult de 15 persoane deja ne cam călcăm pe picioare, vestiarele-s curate dar la fel, dacă ne schimbăm 10 deodată nu prea avem loc, dușul e Ok dar nu m-a tentat niciodată să mă spăl acolo, aștept pînă acasă. Sigur sunt în oraș și săli mai mari, mai dotate, mai super-duper, dar pentru mine și ce vreau eu e Ok aici.
O zi mișcăcioasă vă doresc, eu azi am taiji în aer liber. Abea aștept.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul