Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2701 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 12 April 2015 - 08:23 PM

Sarbatori pline de bucurie si speranta si pentru sportivele forumului! Sa fiti sanatosi cu totii in familiile voastre si sa tzopaiti cu folos in continuare!
Raportez miscare conforma, zilnica, inclusiv in Vinerea mare cand sala era aproape goala. Dar tot s-au gasit 9 doritori de PHA, 6 fetisoare de 20 de ani, 2 baietasi tot pe-acolo si cu mine. Toate fimeile gospodine erau la-nvartit cozonaci, nu la burpees. Da' a fost bine!
Asa ca va doresc sa fiti constiincioase si sa ne-ntalnim mai des la raport. Forza Lole!

#2702 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 16 April 2015 - 11:54 AM

Ehei, au trecut și sărbăutorile astea, cu mâncare cam multă și mișcare cam pțină..Eu m-am procopsit cu aproape 2 kile-n plus, bine, cred că mare parte-s de la retenția de apă, dar orișicât.... :occasion15:
De săptămâna asta m-am întors spășită înapoi la sală și la un regim mai ușor, cât de căt sălătos și necalorios, ceea ce vă doresc și vouă, dragi Lole!

#2703 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 October 2015 - 07:29 AM

Doamne, ce liniste pe-aici! asta nu-i semn bun :floare:

Eu am prestat toata vara, constiincios, aproape zilnic, la sala mea.
Insa bucurie mare, chiar si-n vacantele de la mare am ales mereu acelasi loc, la Perla Venusului, pentru ca in fiecare zi, de la 10 si de la 17 erau cursuri gratuite de zumba+dans latino pe plaja, tinute de Cristi Pietricica, poate bucurestencele il cunosc. E-un instructor cunoscut, l-am vazut si la tv de multe ori. Bineinteles ca nu era nivelul cursurilor lui obisnuite, dar f solicitante in soarele de pe plaja si pe nisip.
Alaturi era si-un maseur, asa ca i-am frecventat zilnic si-am avut vacante active pe litoral. E-o metoda f buna de-a combate leneveala pe sezlong, pe care eu o urasc.
Fac asta de cativa ani si n-as vrea sa renunt, daca tot ma taraste omul obligatoriu la mare. Mie nu-mi place.
Am facut pauza de-o luna cu ocazia plecarilor noastre dar de miercuri ne-am infiintat spasiti la sala, am refacut abonamentele pe-un an, asa ca am front deschis in lupta asta. Am luat-o mai incet, doar zumba in astea doua zile, azi ma bag la un step aerobic.
Dar altceva voiam sa va spun. Ieri lume de tot felul, mai noua, mai veche, diverse siluete - ceea ce m-a facut sa ma simt mai relaxata dupa daunele majore suferite cu ocazia vacantelor :love3: . Printre cei noi, o tanara durdulie si-alaturi si prietenul ei, si mai durduliu, genul de popa de tara, adica rozaliu la fata, barbos si bine implinit. Nu stiu daca va imaginati intr-o clasa de zumba cu 20 de muieri, care mai de care mai cadana, un mascul ratacit, afon intr-ale miscarii. A fost cea mai distractiva clasa evar, eu nu m-am putut abtine si radeam cu lacrimi cand il vedeam in oglinzi cum incearca sa se unduiasca si el pe niste ritmuri orientale sau cand mima miscari mai indraznete la ritmurile latino. Va zic, m-am distrat extraordinar!
Pe de alta parte, l-am admirat si pe ea am invidiat-o: ce dovada de dragoste mai mare decat s-o faci pe elefantul intr-un grup de gazele, doar ca sa fii alaturi de mandra vietii tale?! Ai mei n-ar fi intrat la zumba nici daca le garantam cel mai mare castig la loto.
Sper din toata inima sa mai vina :toothy9;

Voi, care-cum? Sa nu-mi ziceti ca nu!

#2704 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 23 October 2015 - 09:04 AM

Salut, salut, chiar m-am gandit si eu la topicul nostru azi, ca o vazusem pe Laponica raspunzand pe undeva.
La capitolul miscare chiar stau bine, mi-am gasit in sfarsit locul, am renuntat la sala si ma duc la fitness, de cateva luni bune deja. Imi place foarte mult instructoarea, e o tipa tare faina si-mi plac mult si antrenamentele ei, ca-s variate. Preferata mea e clar zumba-dance, ma duc de 2 ori pe saptamana, dar joi fac si o ora de pilates inainte de dance. Ma mai duc la fit-mix, o combinatie de stepper si minge, ca mi se pare ca la dance nu e chiar asa solicitant (plus ca asta e tare bun ca antrenament pentru ski).
Din pacate, la capitolul mancare dau mereu rateuri, nu reusesc sa-mi gasesc un echilibru la acest capitol...da perseveram.
Cam asta de la mine, va pup!

#2705 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 23 October 2015 - 05:15 PM

Hello,

Eu sunt praf si pulbere! Nu fac miscare si nici cu mancarea nu ma descurc prea grozav.
Daniel are 10 luni si 10 zile si eu am ramas cu 9kile dupa sarcina. Toata vara am sperat ca o sa mai scad si ca o sa reincap in hainele mele, ceea ce nu s-a intamplat. As incepe o dieta mai saraca in carbi (adica paleo again) dar imi este frica sa nu pierd laptele si iaca asa ma invart in cercuri.

Am inceput sa merg la yoga- 1 data pe saptamana, dar acolo e mai mult stretching asa ca nu stiu daca se pune.
Mi-e dor de vremurile cand eram in forma, cand aveam timp si de mine...

#2706 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 October 2015 - 08:03 AM

hello, dragalaselor!
ma chinuie o febra mareata, da' asa-mi trebuie daca n-am fost constanta. cred c-o sa supravietuiesc si de data asta, continuam!

Bia, e f bine ca ti-ai gasit calea care-ti convine, bravo! fa miscare in continuare ca asta-i important! daca reusesti sa-ti reglezi si meniul, un punct in plus, dar mai bine durdulie si activa, decat o molusca intepenita! trebuie sa ne consolam ca-n viata asta nu ne-a fost dat sa fim fotomodele, dar sanatatea ne-o putem ajuta.
Am doua prietene care s-au dus sa-si faca testul de osteoporoza si prima indicatie terapeutica a fost miscarea. Da' nu aspirator in casa sau greblat prin curte, li s-a zis clar sa faca miscare controlata, intr-un mediu organizat si supravegheat. Cica astea cu Ca+ alte minerale la pastile e-un mare fas. Cand oi trece de 50 ma duc si eu sa vad cum stau.

Wow, stiu cum e, eu cat am alaptat n-am slabit deloc, din contra. Dupa sarcina am revenit imediat, ca erau mai mult fluide in mine, dar perioada alaptarii a adus daune majore siluetei, daune grasimoase. Asta-i tot chestie de noroc si de gena. Incearca sa te relaxezi si sa faci cat simti tu ca poti ptr perioada asta. Pana la urma 10kg sunt multe, dar nu-i cel mai rau lucru care poate sa ti se-ntample. Vor veni si vremuri mai bune!
Yoga e f buna, daca ramaneai in pat era mai bine?
Ciufuleli dragastoase lui Daniel!

Ma duc sa-mi consult orarul de saptamana viitoare si sa-mi fac planul de atac, forza Lole!

#2707 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2016 - 04:08 AM

Hello! Mai este careva pe metereze? Moatza sigur e!

Voiam sa va zic ca am inceput program regulat de miscare- momentan doar o data pe saptamana la sala si restul mers intens, scari in sus si in jos. La servici incerc sa fac trei pauze de 20min in care sa ma misc cat mai mult si sa fac zilnic cel putin 8000 de pasi. Seara dupa ce adoarme copilul, bag cam 15- 20 min de exercitii: plank, squats, ceva exercitii cu greutati.

Daca as si planifica mesele, deja ar fi super. Dar o luam cu pasi mici, ca aia e... nu mai sunt de capul meu =))

#2708 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 21 January 2016 - 12:49 PM

Sunt, da! perseverez zilnic, iar aseara mi-a fost cam frig la cap dupa dusul final. Mi-am pus si fes si gluga, da'i ger mare la noi. Saptamana asta am tot bagat toning si step aerobic, azi merit si io o zumba. Am zis!

Wow, bravo tie, e-o perioada grea c-un bebelus acasa, fa cat poti ca sa te simti confortabil. Te faci zana mai incolo =))
Zmotoceli puiului!

#2709 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 January 2016 - 08:54 AM

Si eu sunt pe aici, sunt consecventa cu miscarea, pilates, dance, fit-mix, imi revin incet si cu mancarea (sper), din 30 o saptamana de ski...deci, da, e bine.
Pup fetele miscarete, d-ade ne mai adunam pe aici, incetuc.

#2710 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2016 - 04:34 PM

Oh! Super, poate resuscitam topicul!
Eu raportez 20 minute de urcat si coborat scari si apoi inca 2 sesiuni de 20 minute de mers alert si lounges. Aseara a trebuit sa fac una alta si nu am mai avut energie asa ca am sarit programul de seara. Per total am fost la 9800 pasi, deci cred ca am fost ok.

Azi o noua zi si maine s-a anuntat ninsoare. O sa vedem cum scot camasa din casa. Sigur nu ajung la sala, dar mai stii?

#2711 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 26 January 2016 - 02:35 AM

Si eu ma misc mai cu spor in perioada asta.
Vara stau numai la plaja si beau vin si tot felul de bauturici alcoolice, dar iarna, daca sunt acasa si n-am unde merge ma duc la sala de la bloc si imi fac recorduri personale, mici victorii . Ascult de nspe ori hiturile la radio ca n-am rabdare sa stau pe canapea sa imi updatez fisierele de workout ci mai degraba fug pe banda. Fac cardio si greutati..uneori 35 de minute, alteori 60 da nu ied pe pe banda de alergare pana nu ard 300 de calori. Asta e minimul.
Deci eu sunt mai tonifiata si mai slaba iarna. Cand da vara n-o sa stau in sala cu pe plaja. Si eu trebuie sa fiu stimulata vizual..la timp sau calorii ( de ex :alerg la intensitatea asta pana se termina cantecul asta, alerg mai usor urmatoarele 2 minute pe ecran, mai stau pe banda pana fac 300 de calorii desi doar merg... etc)

Anul trecut pe vremea asta mi-am futirisit si un genunchi si o glezna pe banda. O entorsa e mai nasoala decat un os rupt ca stai si te chinui, si atunci cand esti singur e si mai nasol ca nici dupa anti inflamatorii nu te poti duce la farmacie si te tarai prin casa cu "au au au".
Dar n-am frica, alerg iar, yeah babe !

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2016/post-56-14537676065897.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2016/post-56-14537676460251.jpg

The more I see, the less I know.

#2712 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 26 January 2016 - 02:48 AM

Asta e sala mea de la bloc, n-avem antrenori, mai avem un spatiu cu greutati mobile si niciodata nu e foarte aglomerat. Doar ca e deschis de la 8 la 21.30 si eu am mai multa energie pe la 1-2 noaptea.
Avem saune uscate (separate pe sexe ) si piscina langa asta, dar nefiind cu plata trebuie sa iti gasesti motivatia interioara sa mergi.
Cand plateam abonament la un gym incercam sa profit la maxim de banii mei, mergeam mai des si stateam mai mult, acum ca am gratis abia ma urnesc.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2016/post-56-14537691150754.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2016/post-56-14537693111748.jpg

#2713 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 26 January 2016 - 12:47 PM

Floricico, e pacat sa nu profiti, mai ales ca-i asa de-aproape, practic la nas le ai. Altii dau bani grei ca sa aiba acces la miscare. Bravo tie ca te duci, sauna si bazin...mda, ptr astea ma cam roade invidia! :wasted:

Azi toning!

Imagine atasata: monthly_01_2016/post-100-14538051870985.png

#2714 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2016 - 05:39 AM

Faina sala ta Floricico. Eu nu am sala acasă si la abonament am renunțat acum o vreme.
Am sala la servici doar ca e intr-un alt campus si e de condus si timpul e scurt. Merg acolo in weekend. Restul zilelor ramân la mers in sus si jos pe scări si am introdus walking lounges. M-au durut bucili câteva zile, dar a trecut :((

Azi am fost puțin deprimata. Mi s-a zis ca am slăbit prea puțin după naștere... Si s-au mai si minunat ca inca mai alăptez si ca asta nu m-a ajutat la pierdut in greutate.... Ma duc sa ma împușc!

#2715 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 27 January 2016 - 07:36 AM

Usor, usor o sa ajungi la greutatea dorita. La mine la munca am colege care urca scarile pana la etj 6 in loc de gym. Au slabit frumos Me mi se pare ca ametesc

#2716 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 January 2016 - 10:56 AM

Vezi postareaWowerful, la 27 January 2016 - 05:39 AM, a spus:

Azi am fost puțin deprimata. Mi s-a zis ca am slăbit prea puțin după naștere... Si s-au mai si minunat ca inca mai alăptez si ca asta nu m-a ajutat la pierdut in greutate.... Ma duc sa ma împușc!

da' nu mai bine i-ai impusca pe-astia de vorbesc ca le place sa se-auda?

azi step aerobic.

#2717 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 January 2016 - 01:41 AM

O sa ma interesez sa vad daca unele sali au abonament pentru o zi sa particip si eu pe la organizate ca zumba, pilats,yoga si ce-o mai fi in voga..deci daca ma duc , sa stau pe putin 4-5 ore acolo.
Bafta saltaretelor !
Motzule, mai faci "broasca..pozitia ? Pfoai, eu de la pe la 10 ani n-am mai putut.
Esti inspiratia mea. Multumesc !

#2718 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2016 - 04:09 AM

Eu cred ca am exagerat cu walking lunges si cu squats ca ma dor picioarele in partea superiara spate. Un pic de oboseala. La plank am insistat un pic mai mult si am bagat si ceva flotari si am febra la muschii de pe spate. Per total cred ca e de bine- si ieri si azi am sarit de 10mii de pasi. Poate maine o las mai moale. cred ca mi-ar prinde bine si un masaj, dar raman doar cu fantezia.

Bafta Floricico, dar eu 4- 5 ore nu am stat im sala niciodata- cred ca cel mai mult 2.5h. Am mai auzit si la altii, dar personal, mi se pare prea mult. Ce faci acolo pt 4-5 ore? Mai ai energie sa pleci acasa?

#2719 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2016 - 02:35 PM

Vezi postareafloricica, la 28 January 2016 - 01:41 AM, a spus:

deci daca ma duc , sa stau pe putin 4-5 ore acolo.

Vezi postareaWowerful, la 28 January 2016 - 04:09 AM, a spus:

Eu cred ca am exagerat cu walking lunges si cu squats ca ma dor picioarele in partea superiara spate.

Bafta Floricico, dar eu 4- 5 ore nu am stat im sala niciodata- cred ca cel mai mult 2.5h. Am mai auzit si la altii, dar personal, mi se pare prea mult. Ce faci acolo pt 4-5 ore? Mai ai energie sa pleci acasa?

Flori, asta voiam si eu sa zic: cum sa stai, bre, 4ore? Adica, asa de socializare, merge! Dar nu-i nici eficient, nici indicat! Fa ce faci, cum vrei, cum poti, si daca tot ai timp liber du-te si te plimba-n aer curat.
Broasca n-am mai facut, vezi, nici nu m-am mai gandit, ca s-a schimbat antrenoru' ala si-acuma-i fiecare cu planul lui de lectii.
Eu merg mai mult la cardio, ca-s mai consumatoare de calorii clasele, apoi bag si ceva tonifiere, deh! Iar cand simt ca-s deosebit de merituoasa sau doar vulnerabila, merge si-o zumba.
Cateodata ma gandesc: inima asta n-o fi si ea setata pe-un anumit nr de batai intr-o viata? Sau articulatiile, tot sarind intr-una, nu le tocesti prematur. Coloana, oasele bazinului, ce-or fi avand de zis?
La sala mea sunt si niste cursuri de dans clasic -vals de multe feluri, tango - plus dans latino. Ptr asta trebuie abonament separat, eu n-am, si se tin de 3 ori pe saptamana. Se fac de-obicei seara, ultimele ore din program si doar de 3 ori/saptamana. Vad ca sunt frecventate de doamne trecute de 40 de ani, chiar spre 50, in general femei c-o anumita pregatire, care fac in cunostinta de cauza ceea ce fac, nu cred ca se pregateste vreuna de concurs. Oare ar fi indicat ca de la o anumita varsta sa faci un gen de miscare mai protectiv cu articulatiile, cu cartilagiile? Oare n-o fi prea mult sa tzopai in fiecare zi? Am niste dileme, ma tot gandesc :rolleyes:
Eh, pana una-alta, azi bag un cardiozone, ceva tzopaiala cu greutati. Ce ziceam!

#2720 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 January 2016 - 03:51 PM

Vezi postareamoatza, la 28 January 2016 - 02:35 PM, a spus:

Vezi postareafloricica, la 28 January 2016 - 01:41 AM, a spus:

deci daca ma duc , sa stau pe putin 4-5 ore acolo.

Vezi postareaWowerful, la 28 January 2016 - 04:09 AM, a spus:

Eu cred ca am exagerat cu walking lunges si cu squats ca ma dor picioarele in partea superiara spate.

Flori, asta voiam si eu sa zic: cum sa stai, bre, 4ore? Adica, asa de socializare, merge! Dar nu-i nici eficient, nici indicat! Fa ce faci, cum vrei, cum poti, si daca tot ai timp liber du-te si te plimba-n aer curat.

Pai nu e mult considerand ca iti ia o ora ca sa ajungi la sala..mai bine stai acolo. Eu impartam timpul asa : o ora cardio si greutati, o ora pilates, o ora yoga, o ora bazine si saune si apoi uscat si imbracat, deci peste 4 ore cu totul si daca vrei stai mai mult si te uiti la aia care danseaza sau la aerobici sau la spinneri sau combini activitatile. Nu m-am plictisit niciodata.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic