Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#301 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 June 2010 - 08:39 PM

Ce m-a impulsionat cel mai tare azi la jogging?

Asta:
http://www.youtube.c...h?v=DL-KWGfK8qY

That was my day preciousses. What about you?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#302 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2010 - 08:52 PM

In ceea ce ii priveste pe cei care sunt la inceput, nu pot decat sa le dau urmatoarele sfaturi, ponturi, strategii:

1. cum spuneam si mai sus: este vital sa stii ce cumperi, sa vrei sa cumperi lucruri sanatoase.
2. in cazul familiilor este vital ca sotii sa coopereze. Fara sprijinul sotului/sotiei/partenereului va fi foarte greu. Numai asa vor fi educati si copiii in acest sens. Vorbiti serios cu partenerul vostru, nu le impuneti, spuneti-le ca aveti nevoie de tot sprijinul, intelegerea si ajutorul lor.
3. faceti-va rezerve: de oua fierte, morcovi, fructe, etc. la care sa apelati cand va da ghes foamea.
4. Calitate inainte de cantitate!!!! Inainte sa va apucati sa faceti calcule cu mai stiu cate calorii plus minus etc, mai intai de toate invatati-va organismul si aici spun creierul!!! sa accepte mancatul sanatos! Nu va uitati cat, ci mai ales ce!
5. Acelasi lucri e valabil si in cazul training-ului, daca nu ati facut sport pana acum: incepeti mic!!! 5 minute. Nu va suprasolicitati.
6. Salate, muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte salate, liber la cantitate, pana pocniti!

Repet: acesta este un proces de luuuunga durata! Asa ca rabdarea, perseverenta si consecventa sunt ingrediente care nu au voie sa lipseasca din aceasta reteta. Ah, da si mult piper, cat mai putina sare. :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#303 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2010 - 09:03 PM

Inca ceva: pe forum gasiti nenumarate retete cat se poate de sanatoase. Un exemplu este Paparotti. Este doar un exemplu, mai sunt atatia altii care gatesc in spiritul celor postate mai sus.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#304 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 June 2010 - 01:34 AM

Eii, pai pe tine sa te iau acasa, domnisoara Enigel.
Stateam pe balcon cu tigarile mele, cu un rom and coke dupa o sapt in care am fost uracioasa si a avut pofte de comfort food si nici n-am apucat sa citesc tot ce ai scris ca mi-am pus tricoul cu platosa si am coborat la sala. O ora la alergat pe banda, 450 de calorii consumate, un litru de apa baut. I feel great. Eu am ascultat tangouri...Tango Jalousie, Tango Evora.

Merci Engiel, sa ma mai iei cu tine.
The more I see, the less I know.

#305 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 June 2010 - 05:47 AM

Tango- la Cumparsita

Asta e super pentru alungat monotonia mai ales daca ai traseu sinuos. Urasc Ipodurile pentru ca tre sa treci prin programul lor de tot rahatul ca sa iti atasezi o melodie. Am avut un player care lucra ca un USB stick, il insertam in calc si imi aparea fisierul si puneam si scoteam ce vroiam eu, ba aveam si optiunea delete direct de la el. Cu ipodurile mi se pare atat de complicat...

#306 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 10:15 AM

Vezi postareafloricica, la 13 June 2010 - 01:34 AM, a spus:

Eii, pai pe tine sa te iau acasa, domnisoara Enigel.
Stateam pe balcon cu tigarile mele, cu un rom and coke dupa o sapt in care am fost uracioasa si a avut pofte de comfort food si nici n-am apucat sa citesc tot ce ai scris ca mi-am pus tricoul cu platosa si am coborat la sala. O ora la alergat pe banda, 450 de calorii consumate, un litru de apa baut. I feel great. Eu am ascultat tangouri...Tango Jalousie, Tango Evora.

Merci Engiel, sa ma mai iei cu tine.

Astfel de replici sunt pentru mine mai ceva ca premiul Nobel! Si stiu ca astfel de replici motiveaza pe toata lumea, sunt motorul central al micii noastre comunitati.
Foarte frumos Flor, te rog sa nu te opresti aici si te rog sa nu te suprasoliciti.

Am uitat sa mai spun ceva: fetelor, daca taiati din calorii si continuati ci antrenamentul si aveti senzatia ca sunteti slabite, faceti o cura de 7-10 zile de vitamine si minerale.
Eu iau: ulei de somon si Q10 - contra batranetzilor maica :D , selenium -pentru intarirea sistemului imunitar, magneziu si zinc -mai ales contra crampelor si febrei musulare, Carnitina pentru energie la alergat - asta numai!!!! cand fac sedintele niciodata in afara lor, caci nu aduce nimic daca nu ai facut sedinta de sport.

Cat despre Ipod: cred ca am avut o singura data unul micut cu o culoare simpatica dar nu l-am folosit niciodata, l-am dat mai departe nou. Eu am Iriver- si asta de muuulti ani, cand in Europa nu erau, si ma inteleg de minune cu el. Fix cum spui tu: USB stick- imediat afiseaza continutul, no problemo!

EU in general nu sufar cacaturile alea de casti mititele de tre sa le infunzi in urechi: imi terorizeaza urechile si timpanele.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#307 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 10:34 AM

Flori, nu iti merge linkul, asta ai vrut sa il pui?

http://www.youtube.c...h?v=VUiH_HpWYSc

Ma duc sa deshid topic cu muzichie pentru sport.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#308 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 13 June 2010 - 08:32 PM

Asadar fetelor, azi a fost zi de pauza la sport, refacere de tendoane, muschi'n'cou si prima zi la Rosiori.

In ceea ce priveste mancarea insa, am fost cumintica azi:

MD: 1 ou fiert, doua felii de wasa cu tarate, bete de morcov cu sos de branza de vaci, mustar si mustar de gutui, care are zahar in el, am pus doar o lingurita.
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-46-127652243054.jpg

Gustare: mortadella de pui cu rosii.

Pranz: salata caprese:
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127645382348.jpg

Cina: lup de mare cu 3 felii de cartofi noi, salata verde si sos de kefir cu usturoi, rosii, ardei gras si castravete.
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127645383669.jpg

Si voi?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#309 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 13 June 2010 - 10:22 PM

Lapo, aplauze la scena deschisa pentru posturile despre alimentatie! :snorting:

imi poti spune mai multe despre Q10? cum o iei, de unde, cat de des...as vrea sa iau si eu...

azi am fost la sala, am facut doar 45 min de banda inclinata, ca am gatul intepenit, din care 10 min de alergat fara sa simt nici cea mai mica durere la genunchi.
o sa continui sa alerg doar 10 min pentru vreao doua luni inainte sa trec la mai mult! doar pe banda, nu mai ies nicidata pe asfalt

mancarea...cum am mai spus nu trebuie sa slabesc, sambata si duminica mananc la alegere, bineinteles cantitati normale.
a! pana acum am omis sa scriu ca toata painea/pasta/orez care le mananc sunt integrale

sambata:
MD iaurt alb cu afine
Pranz: o inghetata de iaurt de la pravalia care face cea mai buna inghetata, eram in oras la cumparaturi pentru cina, coafor, comisioane, n-am apucat sa ma opresc pentru un pranz serios
Cina: musafiri 4 persone, am pregatit: rosii umplute cu tot felul de legume, piept de pui cu sos alb, masline si seminte de pin; inghetata de fistic cu salata de fructe de padure si suc si coaja de lamaie plus o lingura de zahar, vin alb Gewurztraminer din sud Tirol

duminica:
MD mure si afine
P avocado cu rosii si 3 felii de fette biscotate integrale (slices of crispy toast bread), nu am gasit cum se traduce in romaneste
C salata cu ton in ulei, fructe

#310 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2010 - 10:05 AM

Vezi postareakira, la 13 June 2010 - 10:22 PM, a spus:

imi poti spune mai multe despre Q10? cum o iei, de unde, cat de des...as vrea sa iau si eu...

Kira Kiralina (eu iubesc tare mult baladele si imi aduc aminte de o balada populara sau Doina nu mai stiu are era despre Kira Kiralina, care era frumoasa si data dupa un urat de catre maica-sa parca si ea suferea si fratii ei au venit sa o salveze :tongue3: ): asadar, Q10 o iau sub forma de cpasule si in fiecare zi dimineata impreuna cu celelalte. Aici se gaseste in orice drogherie. La voi nu?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#311 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 June 2010 - 02:22 PM

Aveam pregatit o tura azi, n-am reusit.Acum am terminat treaba, poate maine. :occasion14:
Am sa fac 4 minute ale Cassiei, acum e prea cald afara.Seara nu pot ca-s cu Manu.

Ieri la gratar: o bere :love7:
Aripioare de pui si o felie de paine prajita cu rosii si ulei de masline extra, gen bruschetta.
O bucata de prajitura cu cirese.

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127651794505.jpg

Seara, doi biscuiti cu un pahar de lapte.I-am tinut companie lui Manu. :(

Azi dimineata: musli cu lapte, espresso

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127651790087.jpg

Acum(stiu , cam tarziu) carne de vita afumat-uscata(manzo affumicato) cu rucola , aschii de parmigiano, lamaie si ulei evo.O felie de paine uscata integrala.2 feliute de pepene galben.

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127651809876.jpg

#312 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2010 - 03:39 PM

Eu ma servesc doar cu visinele din prajitura :D Si salata aia as servi-o in seara asta , aia e in zona verde :D De aripioara, biscuitei, si praji nu mai zic nimic, ca stii singura :lol: Daca e le aduni singurica: müsli de dimineata, prajitura, biscuitii, stiu e greu sa renunti, mai ales cand le ai sub nas. Dar tu esti super ok cu kilogramele, lasa-ti asemenea escapade dar nu renunta la sport.

La müsli eu servesc doar pur si asta rar, foarte rar. Wasa si maxim 1 data pe saptamana cartof sau ceva paste integrale is singurii carbo din categoria asta acceptati. Ma straduiesc sa supravietuiesc fara ei, avand in vedere ca, deocamdata reintru in "rutina" de alergat. Saptamana trecuta am punctat doua din cele trei sedinte propuse.

Azi am fost si foarte foarte bine am facut. Este o zi superba, iar eu am reusit -ceea ce de regula nu prea imi iese - sa alerg cu un tempo scazut, sa ma si bucur in timpul sesiunii, desi pe la final cam trageam de mine, sa ma si odihnesc apoi 10 minute pe marginea lacului. Ce imi place cand nu e nimeni.
In total au ffost cred vreo 35 minute. Stiu ca tre sa ajung la sesiuni de cca 60 minute ca sa incep sa tai serios din grasimea de pe coapse - cosmarul meu :occasion14:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#313 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 14 June 2010 - 05:10 PM

Detest sa arunc mancarea, si obisnuiam sa termin eu ce nu termina Manu, ba un iaurt, ba o budinca, o felie cu unt si gem.Din fericire, nu o mai fac.E greu si ca trebuie sa-i gatesc ei, si-mi trec pe sub nas tot felul de bunatati.Si nu ma refer doar dulciuri.

E greu la inceput, acum m-am obisnuit.

De sport nu ma las.Chiar daca sunt multumita de rezultat.Maine, noi achizitii: ochelari de soare pentru alergat si pantaloni scurti.

#314 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 14 June 2010 - 05:29 PM

Uitati ce-am gasit!Google Pedometer, calculati distanta in kilometrii.

google pedometer

#315 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 14 June 2010 - 09:02 PM

Eu din nefericire dupa toata endorfina m-am ales cu o febra musculara de 2 zile. Dar mai vreau ! Azi merg tinundu-ma de pereti, nu-mi trece cu aspirina, o sa incerc putin inot si sauna ca maine vreau sa pot iesi din casa.

#316 Useril este offline   sacramento 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 15 June 2010 - 12:39 AM

Hi,fetele!

Am lipsit freo 2 zile ca am dat gherla la mincare.Am avut musafiri simbata si m-am delectat cu icre cu piine,zacusca ,mezeluri,coaste de :D la bbq,salata verde cu fructe uscate...etc
Ceva cardio am mai facut,dar nu cit sa egalez dezmatul culinar.
Any way,azi ma duc la cintarit si vom vedea cum o sa ma rusineze: ditamai ...doamna .

Cinstit asta este motivul pentru care merg la weight watcers:te cintaresc aia saptaminal si ma prinde rusinea cind ma duc acolo si m-am ingrasat.Daca-s numai eu cu mine acasa am un moment de jena cind vad ca-s mai ...plinuta ca data trecuta ,
da-i trecator!

#317 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 15 June 2010 - 02:11 AM

Wow Lapo a fost o placere sa citesc ce ai scris pe paginile trecute.Toate info.foarte utile. :)cum a mai spus cineva,parca te-as lua la mine acasa. :D
Vineri seara eram foarte mandra de mine,adica mi-am facut cele 60 de min de cardio,apoi m-am dus la fata la scoala la party unde am mancat doar niste fructe,apoi la cumparaturi am pus in cos exact ce am avut pe lista adica fara nimic bun.Toate bune si frumoase,da? Dar sambata si duminica...mai bine nu va spun. :D Imi place cum ai scris Lapo,sa consideram ca ne rasplatim si nu ca trisam,dar eu cred ca m-am rasplatit pentru o luna.
Azi de dimineata decat niste caise,la pranz salata beouf,vreo 4 nuci iar seara supa de rosii cu fidea.ah si 60 de min cardio.

Din pacate eu nu am cum sa-mi masor caloriile arse pt. ca imi fac exercitiile dupa un disc dar de vreme ce trebuie sa intru direct in shower,banuiesc ca tot se ard cateva.
Enjoy the silence!

#318 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2010 - 05:03 PM

Fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase. Nu am spus decat concluziile trase dupa atatia ani de incercari si de autoobservare. :floare:

Ieri am avut o zi fara carne, cu un meniu ovo-lacto-vegetarian :hug: Ou cu Wasa dimineata, kefir cu wasa la pranz si seara branza cu wasa, apoi capsuni multe.

Azi am avut o zi cosmar in care sistemul meu nervos a trecut deja de thspe ori prin procesul yo-yo. Nici nu mai pot scrie bine. In orice caz, se pare ca s-.au linistit apele.

Cu meniul stau extrem de bine desi credeti-ma ca de panica unor vesti ama vut primul impuls sa ma duc sa imi iau tigari si ciocolata caci nu mai stiam incotro. Dar stiu ca cineva a avut azi grija mare de mine.

Asadar am ramas azi disciplinata:

MD: 1 ou fiert 2 felii Wasa - asta ramane invariabil in zilele cand plec dis de morning, ca le pun rapid in geanta si le rontai la scoala. 1 capuccino

P: file de porc la cuptor cu pastai fierte.

Cina ramane de vazut.

Azi e pauza la jogging, dar ma duc sa ma plimb ca e o zi superba!

Ciao Lolelor!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#319 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2010 - 07:45 PM

Am venit de la plimbare. Azi mi-am luat si camera cu mine, asa ca m.am hotarat sa va arat pe unde alerg eu. Adevarul e ca de multe ori a trebuit sa ma stapanesc sa nu ma iau si eu dupa ei :occasion14: Rrrunner's high is working :)

Alergatori de toate varstele si de toate cele trei motivatii:) Va e clar ca tipul din ultima poza apartine celei de a treia categorii de motivatie, da?
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-12766238387.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662386535.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662389247.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662410725.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#320 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2010 - 07:51 PM

Si Hut ab pentru tipa asta, care tragea de ea vizibil dar nu se lasa. Bravo!
Stiu ce inseamna sa alergi cu extrakilele dupa tine, este muuult mai dificil. Astfel de oameni ma motiveaza!

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-12-127662427791.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »