Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#721 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 January 2013 - 04:04 PM

Da, zträitz! Aici sunt! Incepe weekendul!!! Fara teze, fara corecturi stat ore intregi pe scaun!!!

Saptamana mea a fost una de readaptare a stilului de a manca! Vreau sa va spun ca imi pica enorm de greu sa ma reeduc, mai ales cu programul pe care il am. Cel si cel mai naspa imi e dimineata, cand ma trezesc la 6 mereu. Desi incep la 8 programul si am timp suficient sa ma trezesc, foarte foarte greu ma adaptez la micul dejun.
Saptamana mea s-a compus gastronomic din foarte multe graunte sub forma de müsli si sub forma de baton cu müsli, pe care mi le iau la "biuro" ca sa evit eternele capcane cu zahar care is la tot pasul acolo. Daca Iuliei ii e greu sa renunte la dulce, pentru mine este o mare plaga dulcele!!! Insulina mea a luat-o razna, evident! Asta a iesit si la analize. Saptamana asta am pacatuit o data cu ciocolata si ceva crema de lapte si azi 3 fursecuri. In schimb insa mi-am facut provizii mari de compot de visine si spuma de mere fara zahar, pentru diabetici. Sunt foarte bune si taie pofta de dulce.
In ce priveste mesele, foarte aleatorii, de doua ori mancatul principal a fost seara. Predominante au fost legumele, cu piept de pui pri curcan fiert ori la tigaie de teflon si foarte putin ulei. Peste am mancat aseara si azi. Cu carbohidratii sunt insa la un nivel foarte ridicat, si nu intotdeauna din cei buni. Ieri si azi am avut spaghetti cu king-prawns. Din astia as manca intr-una, va jur!
Eu trebuie sa am foarte mare grija la grasimi de orice fel, caci ficatul meu e in pioneze.
In ce priveste orele de masa, astea sunt la mine vai de capul lor!
In ce priveste sportul, miscarea, ei, asta e ca-tas-tro-fal!!! Moatzo esti un exemplu tare inspirant pentru mine!
Nivelul meu de energie este nul absolut. Datorita povestii mele cu ficatul acum, abia sunt in stare sa ridic trei scari. Rezulta ca saptamana viitoare am niste teluri fixe. Dar despre asta ne conversam oricum!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#722 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 04:15 PM

Iulia, te inteleg foarte bine cu dulcele. Asta e pierzania mea. Vezi ca am scris niste ponturi, sper sa ai timp sa citesti si sper sa functioneze. Ai grija cu carbohidratii din legume gen cartof si paste: de doua ori pe saptamana, maxim. Cel mai bine pastele sa ti le iei integrale. Da-i cu apa, ceai ori sucuri de legume.

Wolverine, mananci foarte putin dupa parerea mea. Caloriile le-ai numarat la un meniu de-al tau? Avand in vedere ca mergi si la sport, ce trebuie neaparat sa tii minte este: se taie maxim 500 de calorii din meniul zilnic. Maxim! Pe langa astea se mai consuma intre 100 si 500 pe sedinta de sport. Un kilogram de grasime are un potential energetic de 9000 de calorii. Asta e echivalentul a aproape 20 de ciocolate :) Asadar, daca se taie 500 calorii pe zi din meniu, asta inseamna deja 3500 calorii. Daca se mai face si de trei ori pe saptamana un sport solicitant, sa zicem o sedinta de o ora in care se ard 300 calorii, mai ai 900 de calorii duse. Asta inseamna ca pe saptamana se pierde intre jumate de kilogram si un kilogram. Atentie, daca faceti sport, cantarul acului se va duce intai in sus, este absolut normal, caci se formeaza masa musculara. Nu va dati batuti!
Expertii care sustin ca slabitul real este de 500 g pana la un kg pe saptamana au foarte mare dreptate cand spun ca abia atunci este grasimea care se pierde. Desigur, cu diete fulger poti scadea 4 kg pe saptamana, insa aceastea sunt cantitatea de fluide si tesut muscular care se pierd datorita alimentatiei nefaste. Distrugerea grasimii este o treaba alchimista de-a dreptul. Grasimea greu se da dusa din corp :thumleft:
Moftanescule., fa-ne si noua o poza de la gat in jos sa vedem cat de scoaba esti.

Ok, ce planuri de weekend aveti? Eu, in ce priveste alimentatia inca nu stiu. Nu imi e pofta de nimic special. In schimb telul meu principal este: sala!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#723 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 January 2013 - 04:54 PM

It's aliiivee!!
Ieri am incercat sa intru si nu mi-a mers forumul. Vad ca lumea se mobilizeaza ceea ce e de bine.

Eu am reusit pentru a treia saptamana in serie sa imi fac sala (o faceam si inainte dar mai saream o marte sau o miercure, sau o joie...), azi iau pauza, maine o sa fie iara si tot asa.

Cu mancatul am fost ok- gata, am termenat porcariile. Azi o sa trec pe la supermarket sa imi iau kale si varza chinezeasca ca sa am pe diseara. Nu am scris mancarea de ieri si alaltaieri dar am fost ok (zic eu). Miercuri am pacatuit cu o gogoasa (eram aproape de dus la sala si aveam o stare de somnolenta de numa'. Am decis ca un dulce o sa ma trezeasca si am avut dreptate. Mi-a dat aripi :) ). Ieri am avut masa de pranz cu toate lumili din laborator (pleaca unul din colegi si ne-am pupat de "la revedere") si chiar daca am mancat o farfurie varf cu salata, la sfarsit nu am rezistat unui fursecan cu ciocolata.

Azi imi cumpar carnetel (cu cat mai multe floricele si michimausi) si incep sa scriu tot ce mananc, ca mai apoi sa vin la raport.

Lapona de mine zici ca mananc putin? Banuiesc ca nu... :thumleft:

#724 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 05:08 PM

Iulia- cartofii tai arata bine dar mai bine arata salata :)

Moata- ce bine e ca sala ta are program diversificat. La a mea nu prea am de ales. Bine ca eu ajung pe la 5.30- 6pm. Tot timpul iau aceleasi clase... (hai ca recunosc- la kickboxing nu ma duc ca mi se pare nebuneala mare ce fac aia acolo. Plus ca ar insemna sa stau la sala pana la 9.30 si inca nu-s pregatita moral :thumleft:)

Lapona- weekendul asta imi iau carnetel si ma apuc de planuiala :D.

Weekend-urile mele is cam fade. Sambata de obicei supermarket si sala. Duminica- conversatii cu ai nostrii in romanica cam pana la pranz dupa care, iesim pe afara ( de obicei la un mers in parc)
Mi-ar placea mie ceva actiune dar iarna e mai greu. Astept sfarsitul lui februarie sa ma duc in "tarile calde" :D

#725 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 January 2013 - 05:46 PM

wow, ceva mai animat pe-aici!

wowerful, da, sala are program diversificat, chestia-i ca nu prea pot alege. Intru si eu la ce clasa ajung, ca tre sa tin seama si de programul omului, nu ne permitem sa venim independent unul de celalalt. de cele mai multe ori ajung destul de tarziu, la clasele care incep la 19.30-20. Am noroc ca sunt clase din juma-n juma de ora, dar la unele chiar nu pot intra - circuit, cycling sunt prea grele ptr mine. Deci de multe ori trag de mine ca s-ajung, ca odata intrata-n sala, ma remontez. Ar fi f bine dac-as reusi sa fac miscarea dimineata, dar bineinteles ca-i imposibila chestia, asa ca ma adaptez si eu.
Sunt multumita momentan, au fost 11 ani in care nu am facut nimic ptr conditia mea fizica. :thumleft:

Lori, pb cu ficatul iti pune si restrictii de dieta si de efort. Cel mai important e sa fii sanatoasa, niste kg in plus se rezolva sau nu, nu-i vital. Io-ti doresc sa fii sanatoasa!

Moftanescule, nu-i prea mare coada, nu-ti mai vine si tie randul?

#726 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 25 January 2013 - 06:23 PM

Buna seara la fete !

Moatzo, te-am intrebat de sala pt ca iti admir sincer mobilizarea, dar nu e cam mult 5 zile pe saptamana? Eu stiam ca e bine sa lasi muschii sa se odihneasca :rolleyes: adica asa, o zi da, una ba...
Lopo, ai grija la sanatate ! Si eu am fost dimineata sa-mi fac analizele si sunt foarte curioasa cum o sa-mi iasa colesterolul, trigilicidele, glicemia si cele pt tiroida, in premiera pt mine.

Si mie imi vine foarte greu sa mananc mic dejun ( cu exceptia zilei de duminica cand suntem ambii acasa si devine mai mult pranz :71: ), dar in prima parte a zilei incerc sa mananc fructe dupa cum am scris in menu: banane, fresh de grapfruit, mandarine, portocale, mere etc... si cate un baton de cereale, ca tine....

Wowerful, felicitari si tie pentru mobilizare. Din pacate si eu cu miscarea sunt nula. Adica nu, ma uit la patinaj artistic de doua seri pe tvr :P

As fi vrut sa merg la aquagim, dar vremea cel putin acuma e cam nepotrivita, plus ca doctirita mi-a sugerat ca pe perioada de iarna mai bine nu, desi mie tare mi-a placut...

Cu menu de azi vin mai tarliu, cu tot cu poza daca pot :)

#727 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 07:06 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 25 January 2013 - 06:23 PM, a spus:

Moatzo, te-am intrebat de sala pt ca iti admir sincer mobilizarea, dar nu e cam mult 5 zile pe saptamana? Eu stiam ca e bine sa lasi muschii sa se odihneasca :rolleyes: adica asa, o zi da, una ba...

Nu sunt experta deloc, dar eu vad lucrurile cam asa. Pentru o persoana care abia incepe sa se antreneze- poate 5 zile consecutive in sala, cu antrenament serios ar fi mult, dar daca persoana deja se antreneaza de o vreme treburile stau diferit.
Si acum- noi nu suntem fanatice, sa tragem de fiare sa ne creasca muschiu. Noi vrem sa fim in forma si sa aratam fit :)

Si mie imi vine foarte greu sa mananc mic dejun ( cu exceptia zilei de duminica cand suntem ambii acasa si devine mai mult pranz :71: ), dar in prima parte a zilei incerc sa mananc fructe dupa cum am scris in menu: banane, fresh de grapfruit, mandarine, portocale, mere etc... si cate un baton de cereale, ca tine....

Ani de zile nu am mancat mic dejun. Am inceput sa iau micul dejun de vreo 2 poate 3 ani si asta pentru ca domnul meu face "scandal". Zice ca de asta ma ingras- ca nu mananc micul dejun :P

#728 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 07:09 PM

Vezi postareaWowerful, la 25 January 2013 - 04:54 PM, a spus:

Lapona de mine zici ca mananc putin? Banuiesc ca nu... :71:

Ba da, wowerful, chiar de tine zicea, dar te-am facut Wolverine, pardoane! :rolleyes:
Revin sa va povestesc istoria mea cu ficatul.
Fete, aveti mare dreptate cu restrictia la efort. Deci is nula bai, abia pot face trei pasi si as dormiiiiiii, as dormiiiii ore intreeeegi!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#729 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 25 January 2013 - 07:34 PM

Lapona, iti doresc multa sanatate! Tu esti ca o gura de aer proaspat pe forumul acesta si banuiesc ca si in viata adevarata. :)

De cand am inceput dieta cu carbohidrati putini, adica din 3 ianuarie, am dat jos aproape 5 kg, desigur apa si alte celea, dar sper eu, si putina grasime...Interesant mi se pare ca nu am niciun fel de pofte. Dulcele nu m-a tentat niciodata dar am fost mare amatoare de cartofi prajiti, saratele, fistic si altele, pe care nu le mai pomenesc ca sa nu salivati pe tastatura si sa mi-o imputati pe urma. :rolleyes: Acum au trecut toate...

Azi:
D. 300g sana cu 20g seminte de in
G1.o jumatate de gref
P.100g sunca de casa cu salata de sfecla
G2.30g migdale crude
C.putina carne dintr-o tocanita facuta pentru familie si gogosari murati

O ora de mers pe jos, apa cu lamaie.

Va tin pumnii tuturor fetelor dar si moftanescului ! :71:
You are not alone! I'm here with you...

#730 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 08:16 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 January 2013 - 07:09 PM, a spus:

Ba da, wowerful, chiar de tine zicea, dar te-am facut Wolverine, pardoane! :rolleyes:
Revin sa va povestesc istoria mea cu ficatul.
Fete, aveti mare dreptate cu restrictia la efort. Deci is nula bai, abia pot face trei pasi si as dormiiiiiii, as dormiiiii ore intreeeegi!

Hm, nu cred ca mananc putin. Uneori cred ca mananc cam mult chiar...
Las' ca ma apuc de scris si ne lamurim noi.

Sanatate multa Lapona!

#731 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 09:05 PM

Fete, va multumesc tare mult de urari, sunteti tare de treaba! :rolleyes: :71: :)
Bon, deci acum sa va spun de mine: daca acum nu mai mult de doi anisori inca imi faceam o runda de jogging, cu toate ons si offs, dar totusi, tragea, de mine intre 40 si 45 de minute, ei bine in ziua de azi sunt zero lei, zero bani.

Prin natura jobului si mai ales prin natura sefului meu, care a considerat ca -probabil- venind in Occident poate foarte bine sa imi transfere mie un volum imens de munca, in timp ce altii mergeau acasa si isi puneau bine-mersi chicerele pe masa, io hamaleam, pe aceiasi bani, ovcorz. Treaba a continuat cu o infectie cu Hepatita A, dupa care cu o foarte urata perioada la munca, si cu o perioada nefericita cu patru decese in decurs de cateva saptamani, dupa care o problema urata la coloana gatului, respectiv afectarea unor nervi terminali ce a dus la intepenirea partiala a gatului si dureri infioratoare, intepeniri si amortiri crunte ale umerilor, bratelor si degetelor de la maini...si muuuuulte terapii, care de care mai nereusite, iata-ma in punctul actual. Dupa ce am facut o criza urata de stomac si apoi una de migrena cu tot tacamul, de am zis ca imi dau si sufletul din mine, plus muuuulte infectii ale gatului si urechilor, mi-am miscat bombeu' la nenea doctoru. De vreo cateva saptamani ma caut, am facut tot check-up ul. La ultrasunete e totul suuuuper, la sange insa mi-a iesit ficat de acloolic, infectat, marit etc. :P Am avut o pauza de cca 3 saptamani in care am renuntat la paharul de vin rosu de calitate ocazional ori bere si am mers iar la analize, aceeasi poveste. Colesterolul la limita superioara si zaharul in sange maaaaare. Da, dar de ce? Si iara m-am cautat pana cand am gasit cauza, zice nenea doctoru': flora mea bacteriana din colon este distrusa complet. Treaba asta dureaza evident de mai mult timp, ceea ce a dus la destabilizarea functiilor ficatului, care este principalul rezervor de energie. Asadar, cand ficatul e KO, nu.i de mirare ca si noi suntem la pamant. Diagnosticul pus ieri: burnt out, care e asa, o expresie mai delicata pentru f*** up. Asa ca am decis sa o iau catinel, medicul m.a avertizat ca o sa fie un drum mai lung, asa ca iacata-ma la inceput de drum.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#732 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 09:07 PM

So, planurile si targeturile pentru saptamana viitoare le afisez maine.
Wowerful, astept sa ne scrii :rolleyes: Sa ne arati ce jurnal ti.ai luat.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#733 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 25 January 2013 - 09:18 PM

Vezi postareaWowerful, la 25 January 2013 - 07:06 PM, a spus:

Nu sunt experta deloc, dar eu vad lucrurile cam asa. Pentru o persoana care abia incepe sa se antreneze- poate 5 zile consecutive in sala, cu antrenament serios ar fi mult, dar daca persoana deja se antreneaza de o vreme treburile stau diferit.
Si acum- noi nu suntem fanatice, sa tragem de fiare sa ne creasca muschiu. Noi vrem sa fim in forma si sa aratam fit :)

Iulia, sa fim seriosi, io simt ca iese untul din mine, e-adevarat, dar dupa 15min de repaus post aerobic, ma simt ca pestele-n apa la dans. Muschii mi-s f ok, am o usoara febra permanenta, ptr ca fac clase diferite, cu antrenori diferiti si fiecare are stilul lui. ne-au explicat ca febra asta inseamna distrugerea fibrei musculare, iar ptr refacerea ei corpul isi ia resurse (consuma calorii) nu neaparat de unde vrem noi. Adica cineva cu constitutie ginoida va slabi mai ales de pe trunchi, talie, brate, iar cineva cu constitutie androida, va slabi de pe fese, picioare...e aproape imposibil sa-ti schimbi constitutia. Deci koorimanoasa, pulpoasa sau burtoasa tot ramai, doar ca le reduci cat de cat dimensiunile. Asta se aplica astora defecte, iar alea perfecte vin degeaba :) ca tot zane vor ramane. Daca nu raman asa, inseamna ca n-au fost perfecte din start.
Inchei paranteza.
M-am gandit serios la articulatii, in special la genunchi. As vrea sa citesc mai mult despre posibila afectare a articulatiilor in cazul antrenamentelor consecutive. Si, cu gandul la o parodie citita mai demult, m-am gandit daca-i sanatos sa fortam ritmul cardiac, ca cica si inima-i programata sa bata de-un anumit nr de ori, sa nu consumam cat ii e dat mai repede :) mda!
azi, cam asa:
dimineata o portocala
la 11 salata de cruditati cu pui, cca 40gr slanina, 50gr paine prajita
la 17 150ml zeama clara de ciorba de carne, 70gr carnat crud-uscat home-made, 50gr paine prajita
la 19.45, in vestiar, 2 mandarine mici si pline de samburi, nu mai iau!
acuma am ceaiul in fatza si cele 10 prune uscate.

azi am fost la clasa de sincron. drept sa zic, nu stiam ce este. am aflat acolo ca-i tot dans, curs ptr care mi-ar tb inca un abonament :71: . ei, am profitat si eu de happy friday, adica de ziua in care poti sa-ti aduci gratuit un prieten ca sa vada cum e la sala si sa faca si el ce faci tu. deci azi am fost invitata cuiva, asa am considerat :P si-asa i-am zis si antrenorului.
clasa a fost super-super ptr mine, maxima distractie. se invata o insiruire de pasi, combinatii de 4=5 secvente, care-apoi se fac repede si pe muzica. chiar mi-a placut, nu mi s-a parut deloc obositor, dar nu-nteleg de ce-am transpirat ca o camila-n desert (transpira astea?). dupa ziua de ieri, cand ne-a tzopait ala o ora incontinuu, asta a fost parfum. la sfarsit am tras si-o hora, cu intortocheli de pasi, de se uitau aia din sala ca la nunta satului. Am uitat sa va zic ca aceste clase se desfasoara in niste incinte cu climatizare separata, cu cel putin un perete de sticla, cu vizionare din sala cu aparate. suntem ca-ntr-un acvariu!
V-as lua si pe voi sa vedeti ce misto e!

#734 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 09:29 PM

Moamaaa, Loapo, ai grija de tine!:rolleyes:
Am si eu o banuiala de colesterol mare, da astept luni rezultatele:mellow:
Asa, sa scriu ce-am halit azi:
-o banana mare
-un fresh dintr-un grepfruit si o mandarina
-un baton cu susan, miere si migdale
-pastrav cu scrijele
-o juma de covrig polonez,da-mi-as palme !:71: ca a venit barbatu' cu el in traista....
Imagine atasata: monthly_01_2013/post-115-13591419661113.jpg

desi nu bantuie pe forum, multumesc pe aceasta cale prietenului care s-a indurat de mine si mi-a carat mult ravnitul gratar electric GF in care gratarul/pestele e gata in doi timpi si trei miscari si in care pot face preudo-scrijale :)

#735 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 25 January 2013 - 11:12 PM

Hai ca vin si cu voi, desi nu stiu daca-mi este locul aici. Am inceput de marti, cu scrisul pe hartie cu ce mananc, si o sa va scriu si voua, poate va dau ceva idei. Cu sportul, mai greu din lipsa timpului, si ca sa recunosc si a faptului ca urasc sa merg la sala. De asta zic, ca nu stiu daca locul imi e aici, dar sper ca ma voi mobiliza (si molipsi de la voi) cu sportul, daca va citesc.

Marti:

MD: 2 biscuiti de secara cu branza cottage + cafea
G: 1 portocala
P: piept de pui la gratar + salata de rosii
G: mar + iaurt
C: sandwich cu sunca de curcan + salata de varza rosie

Miercuri:

MD: acelasi mic dejun ca si marti
G: 1 portocala
P: peste la cuptor + dovelecei la gratar
G: banana + iaurt
C: sandwich cu sunca de curcan

Joi:

MD: 2 biscuiti secara+2felii de cascaval, cafea
G: fructe(2 prune+2kiwi)
P: Paste cu rosii si masline
G: suc de legume + alune
C: varza murata+ 1felie friptura de porc + mamaliguta

Vineri:

MD: 2 biscuiti secara, cafea
G: 1 banana
P: ciuperci champignons trase in ulei de masline + dovlecei la gratar
G: legume(ardei+morcov)
C: pui + fasole verde

Portiile nu le-am cantarit, poate de-acum incolo.
In rest apa cat incape, iar singurul sport este mersul pe jos(40 de minute pe zi). Sper sa evoluez la capitolul sport.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#736 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 25 January 2013 - 11:52 PM

Vezi postareaBobocel, la 22 January 2013 - 07:49 PM, a spus:

Of, of, amaraluta viata! :(
Fetelor, cum faceti de puteti manca, de exemplu conserva de peste in ulei sau salate cu maioneza fara paine? Am vazut ca fundamentalistele mananca chiar si slaninuta...Cu ce le combinati?

Eu nu sunt fata, dar incerc sa-ti raspund :lol:
Conserva de peste in ulei, adaug putin tabasco, ca-s iute de felul meu si masline adevarate, painea este in plus, strica armonia de pe bolta palatina!
Daca salatele sunt cu maioneza si nu invers, este ok.
Slaninuta cu ceapa si rosie ancestrala, plus branza de burduf, la ce-ti mai trebuie paine? :unsure:

#737 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2013 - 12:07 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 January 2013 - 04:15 PM, a spus:

...Moftanescule., fa-ne si noua o poza de la gat in jos sa vedem cat de scoaba esti.

Nu raspund la provocari, asta-mi aduce aminte de un banc cu Bula si poza din armata :unsure:
Acuma, sa nu se interpreteze gresit, n-am venit alaturi de voi ca sa ma dedau la caterinca! Dimpotriva, apreciez efortul si daca pot sa ajut cu ceva, sunt multumit. :lol:
Eu n-am fost scoaba niciodata, pentru mine a pierde un kil inseamna masa musculara in minus si am investit in asta rabdare, miscare si cumpatare ani de zile,( moama, ce poet sunt! :( ) nu chimicale minune. Nu a fost niciodata un scop in viata, dar asa ma simt bine.
Prin urmare, daca sfaturile unui fost sportiv, mancau actual si totusi siluet va sunt de folos, n-am sa stau deoparte.

#738 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2013 - 12:10 AM

Vezi postareamoatza, la 25 January 2013 - 05:46 PM, a spus:

wow, ceva mai animat pe-aici!
Moftanescule, nu-i prea mare coada, nu-ti mai vine si tie randul?

Maine draga prietena, pot sa-ti spun asa? :unsure:

#739 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 January 2013 - 08:18 AM

Milena, bun venit!

De ce sa nu-ti fie locul aici?
Ca pana acuma nici eu nu m-am apucat de sport, si seman tare mult cu tine... mai greu cu miscarea :unsure: , cel putin deocamdata.

Imi place ca si tu ti-ai inceput dieta martea... si eu am ajuns la concluzia ca dietele incepute lunea nu tin niciodata :lol:
Azi sunt toata ziua la munca.. si astea sunt zilele in care sunt cel mai mult tentata sa calc stramb si sa mananc anapoda.
La fel si duminica cand ne vizitam parintii care ma tot tenteaza cu bunatati.

O zi frumoasa tuturor!

#740 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 26 January 2013 - 09:57 AM

Citeaza

Eu nu sunt fata, dar incerc sa-ti raspund :(
Conserva de peste in ulei, adaug putin tabasco, ca-s iute de felul meu si masline adevarate, painea este in plus, strica armonia de pe bolta palatina!
Daca salatele sunt cu maioneza si nu invers, este ok.
Slaninuta cu ceapa si rosie ancestrala, plus branza de burduf, la ce-ti mai trebuie paine? :lol:

moftanescule, slaninuta cu ceapa rosie si branza de burduf e un deliciu! Stii tu ce stii! :( Totusi, ce inseamna masline adevarate si cum le deosebim de cele neadevarate? :(

Si, da, chiar avem nevoie de sfaturile tale, am senzatia ca esti informat si ca ai gusturi alese. Asa ca nu ezita! :unsure:

Ma obsedeaza o chestie ( am citit undeva si nu mai stiu unde )Exista se pare niste studii care dovedesc ca cerealele n-ar fi fost initial destinate consumului uman dar prin succesive modificari ale soiurilor si prin publicitate intensa au devenit parte din alimentatia noastra.
Nu consum in general cereale dar parca vara un porumb fiert e totusi binevenit... :(
You are not alone! I'm here with you...

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic