Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#961 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 13 February 2013 - 08:12 AM

Buna dimineata la fete!
Multumesc de sfaturi fetelor. Intr-un final am adormit in jur de 12,30-1. Am dormit binisor.
Vad ca dimineata am expectorat putin, parca nu ma mai sacaie asa tare, dar daca-mi bag degetul in urechea drepta cam doare :)
Vad ca sunteti in asentimentul sotului =)). Diseara ma dreg si cu-un vin fiert.
O zi frumoasa si cu spor va doresc !

#962 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2013 - 11:22 AM

Hello, Lole!
Ieri am fost la power-aerobic, v-am mai zis eu. Juma de ora de tzopaiala continua, cu qgenunchii flexati si posteriorul inapoi, cu mainile pe sus,iar jumatea cealalta acelasi chin da' cu greutati in maini. Asta cu qgreutatile m-a depasit total! Poate-as fi reusit sa stau si euvreo 10min, da' numai gandul de-a ridica niste brate si mai grele m-a facut sa renunt. Io vreau sa-mi si placa, totusi nu cheltuiesc timp si bani ca sa ma chinui. Si-acuma puteti sa ma faceti lenesa si pe mine.
A venit Claudiu antrenorul sa ma intrebe de ce nu iau gantere, n-am nevoie? Adica si ironic. I-am dat te pup, pa,pa! Nu i-am raspuns si m-am straduit sa execut cat mai corect miscarile si sa mentin ritmul. Mi-a iesit da' fara greutati. Asa ca ma simt multumita.
In rest, n-am ce sa marturisesc ca ziceti ca va fac pofte.
Iulia, si eu am o usoara usturime in gat, am luat niste parasinus deocamdata. Mie mi se trage de la faptul ca plec cam uda de la sala, asa cred. Sanatate, hai sa nu ne imbolnavim!

#963 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 13 February 2013 - 11:59 AM

Buna dimineata doamnelor Imagine postata Moatza poti sa scrii ce vrei. Mie mi-e drag sa citesc de carnati afumati si alte bunataturi Imagine postata

Ieri am incheiat ziua cu mancare de mazare fara carne si capsuni facute sandwich intre 2 pancakes

dl alpha m-a sunat disdamorning la 8.20 ca ce-ar fi sa nu mancam carne in postul asta Imagine postata L-am intrebat ce sfinti a visat azi-noapte, ca asa ceva n-a patit niciodata. Deci tre sa m-apuc sa caut retete fara carne. Problema cea mai mare e ca fetele nu mananca ciuperci
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#964 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2013 - 12:16 PM

Ei, lor le faci ceva proteina langa. Ele tin altfel de post.
Alpha, dac-ai sti ce bunataturi zac in balconul meu, destabilizator total! Imi place ideea omului, bravo, azta-i ca sa nu.l pui la altfel de post. A ales ce crede el ca poate accepta mai usor :toothy6:

#965 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 13 February 2013 - 12:22 PM

Imagine postata da, e precaut si vigilent dragul de el

Ma gandesc ca atarna diverse bunatati in balconul tau. Sincer nu mi-e dor de nimic inafara de carnati afumati si toba. Cel putin o toba cumsecade n-am mai mancat de vreo 13-14 ani, daca nu mai bine
Imagine postata

#966 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 February 2013 - 12:35 PM

Salut, am lipsit de pe-aici dar am fost cuminte (mai putin cu miscarea). Azi am asa:
MD - paste integrale cu usturoi, busuioc si pasta de rosii
G - vreo 5 smochine
P - salata de cruditati cu acovado
G - o portocala si 2 patratele cioco neagra
C - 2 bruschete cu rosii si ulei de masline

Alpha si eu as zice sa le dai fetelor si carne langa, ca-s copii. Eu in post mananc in afara de ciuperci si supa crema sau mancare de linte, naut, mazare, plus migdale, nuci crude, vinete, dovlecei la gratar sau salata, paste integrale...Cam asta mi-aduc acum aminte, dar la voi daca mai ai liber si la oua si lactate devine mult mai usor.

#967 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 February 2013 - 12:41 PM

Sanatate fetelor!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#968 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 13 February 2013 - 12:47 PM

Aveti dreptate, nu o sa le scot fetelor carnea din meniu. Oricum o sa ramana ouale, branzeturile si pestele pentru musiu.
Ma intreba azi dimineata cum e postul ortodox si zic: nu ai voie produse de origine animala. Si cred ca sunt cateva dezlegari la peste sau lactate. El: si o sa ma trimiti la pascut!?!?!?
Imagine postata

#969 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 12:57 PM

Vezi postareaalpha, la 13 February 2013 - 12:47 PM, a spus:

Aveti dreptate, nu o sa le scot fetelor carnea din meniu. Oricum o sa ramana ouale, branzeturile si pestele pentru musiu.
Ma intreba azi dimineata cum e postul ortodox si zic: nu ai voie produse de origine animala. Si cred ca sunt cateva dezlegari la peste sau lactate. El: si o sa ma trimiti la pascut!?!?!?

Pai, cam asa ceva....mai ales ca in postul asta este o singura zi dezlegare la peste, daca nu ma insel (in cel al Craciunului sunt multe).

#970 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2013 - 01:16 PM

Vezi postarea2ut, la 13 February 2013 - 12:57 PM, a spus:

Pai, cam asa ceva....mai ales ca in postul asta este o singura zi dezlegare la peste, daca nu ma insel (in cel al Craciunului sunt multe).

Am impresia ca-i si de BunaVestire pe langa Florii. Da' nu stiu daca incepe postul pana atunci, 25 martie.
Bia, si tii tot postul? Bravo! Si Cristi?
Alpha, nu stie omul tau ce plini de ravna sunt romanii! :toothy6:
Multumim de urari, Zerda! Ia sa mai iau un hap!

#971 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 01:27 PM

Vezi postareamoatza, la 13 February 2013 - 01:16 PM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 13 February 2013 - 12:57 PM, a spus:

Am impresia ca-i si de BunaVestire pe langa Florii. Da' nu stiu daca incepe postul pana atunci, 25 martie.
Bia, si tii tot postul? Bravo! Si Cristi?
Alpha, nu stie omul tau ce plini de ravna sunt romanii! :toothy6:
Multumim de urari, Zerda! Ia sa mai iau un hap!

Asa-i Pusa, sunt doua dezlegari (in 18 martie incepe postul). Numa io il tin, acum ar fi a doua oara, ca pana anul trecut am crezut ca nu-s in stare (singura problema e ca sunt tentata sa mananc multi carbi, ca nu-s mare amatoare de legume si asta se cam vede la kilograme...)

#972 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 05:21 PM

Salutare la fete !
Va multumesc pt urarile de sanatate. Parca e ceva mai bine ca aseara....acum am o senzatie de praf in gat si-mi curge usor nasul dar fara sa fie infundat.
2ut, bine ai revenit!
Ai grija la post, de multe ori mai mult ingrasa decat slabeste.
Alpha si eu iti recomandat sa nu scoti carnea din alimentatia fetelor. Sunt in crestere, au nevoie de proteine....
Pana la momentul de fata am mancat ok, dar vin mai diseara cu raportul.
Mai stau un pic si fug sa fac o mancarica de mazare si niste chiftele pt sot:)

#973 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 February 2013 - 05:26 PM

Nici eu n-as scoate carnea pentru copii! Oricum banuiesc ca nu le dai o farfurie cu varf de carne!

Si eu am observat la colegele de la munca, terminau postul cu 3-4 kile mai mult, taman cand se face frumos si te imbraci subtire!

Eu pe aici chibitez, dar totusi inteleg ca este un regim de viata, o modalitate mai sanatoasa de abordare a felului de a trai. Cum cele mai multe( in afara de moatza, care-o luase inainte cu viteza) abia ati inceput sa va coordonati eforturile, sa va monitorizati, nu credeti ca aveti deja o problema asupra careia sa va concentrati, nu va mai trebuie inca una, aia cu meniul in post?

Eu asa as face, dar poate voi sunteti multitask! :lol:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#974 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 13 February 2013 - 05:35 PM

Fetelor, azi am dat-o-n bară. Urât de tot.

Pe motiv de stres la serviciu, perioada aia a lunii, copil cu răceală urâtă, febră şi roşu în gât,pe motiv că m-am săturat de ciorba din frigider şi n-am avut nici timp, nici chef să-mi pregătesc ceva ca lumea, am dat iama în bruschete cu ulei de măsline, urmate de ciocolată, cam 20g... :lol:

Sper să nu se tragă apocalipsa din atâta...

Sănătate multă vă doresc, fetelor!
E o adevărată epidemie de roşu în gât, aproape toţi colegii feciorului meu stau la pat cu frisoane...Aveţi grijă de voi! Vă pup! =))
You are not alone! I'm here with you...

#975 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 06:13 PM

Bobo, multa sanatate la pui!
Si eu am avut azi la munca ceva frisoane, da temperatura n-am!
Cu rosu in gat m-am confruntat mult timp si eu in copilarie, de ajunsese saraca mama la epuizare....pana cand a fost sfatuita de un medic evreu sa ma puna sa beau apa de mare. In 1986 am fost la marea noastra Neagra si a avut mama grija sa urmez tratamentul. Nu stiu cat adevar si cata minciuna fu, dar jur ca eu pana acum 3-4 ani m-am mai avut probleme cu gatul.
Cred ca tre' sa reaiua tratamentul, doar ca pe mine acuma nu prea ma trage ata benevol sa inghit apa de mare si nici marea nu prea ma atrage Imagine postata
Treci peste ziua de azi ca si cum nici n-a fost!

#976 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 13 February 2013 - 06:35 PM

Mulţumesc, iulia!

Feciorul nu e bolnăvicios de felul lui, nu s-a mai îmbolnăvit de câţiva ani, dar vezi, şi când sunt mici şi când sunt mari, aceleaşi îngrijorări le ai.

Cu apă de mare şi eu m-am vindecat, făceam faringită frecvent în adolescenţă.
Hmm, mi-ai stârnit amintiri şi zâmbet...Şi mă ungeam pe gât cu nămol de la Techirghiol...Nu ştiu dacă a avut efect dar m-am vindecat.
Te pup pentru incurajări! :lol:
You are not alone! I'm here with you...

#977 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2013 - 06:49 PM

Hello, fetele!
Azi chiul de miscare scrie pe mine ca n-am masina si sala-i la 4km. Stiu, as putea sa iau autobuzul, dar habar n-am de unde si pe unde merge. Si-am mai rezolvat cate ceva pe-acasa. Ce? Bucatareala, nu va e clar!
Asa ca daca termin mai repede, poate calc vrero doua pana vin barbatii.
O seara mai activa va doresc!

#978 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 07:23 PM

Vezi postareaBobocel, la 13 February 2013 - 06:35 PM, a spus:

Cu apă de mare şi eu m-am vindecat, făceam faringită frecvent în adolescenţă.
Hmm, mi-ai stârnit amintiri şi zâmbet...Şi mă ungeam pe gât cu nămol de la Techirghiol...Nu ştiu dacă a avut efect dar m-am vindecat.
Te pup pentru incurajări! Imagine postata

Hm, vezi uite pentru echilibru asta tre' sa luptam ! sa stim sa zambim si cand ne e greu !Imagine postata
Eu azi am stat pe langa sticluta cu propolis..cand vedeam ca se umple gatul imi mai turnam cateva picaturi....

Moatza si eu am bucatarit pt sot, da mi-am pus Spring - Vivaldi ca sa-mi fie mai drag!
A venit acasa ma duc sa-l hranesc !
Vin acusi cu raportul!

#979 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2013 - 07:58 PM

Nu stiu care ati mai zis azi de propolis si-am facut si eu gargara dintr-o lingurita dublata cu cafea, imbin utilu' cu placutu'
Mai bine bag un tantrum!

#980 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2013 - 08:18 PM

revin cu raportul:
-o felie de paine prajita cu branza de vaci si 4 masline kalamata cu o linguritza EV
-o mana de migdale crude
-un fresh dintr-o portocala si o grefa
-salata cu piept de pui la gratar, rosii cherry, ardel kapia si salata verde cu o linguritza de EV
- o ceasca de lapte

Din macarea pt barbat n-am gustat decat vreo 3 boabe de mazare sa vad daca-s fierte... de chiftele nu m-am atins =))

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul